IL-2 Sturmovik: Battle of Stalingrad bejelentés

  • Írta: zoenn
  • 2012. december 11.
  • Bejelentés
Link másolása
Az 1C Company bejelentette, hogy javában készül a mindmáig legrealisztikusabbnak számító repülőgép-szimulátor következő darabja, a IL-2 Sturmovik: Battle of Stalingrad. A keleti front égi háborúiba kóstolhatunk bele.

Az 1C Company és a 777 Studios közösen készíti el az IL-2 Sturmovik: Battle of Stalingradot. A sorozat mindmáig a leghitelesebb második világháborús repülőgép-szimulátor megtisztelő címét viseli - reméljük, hogy a két cég közti fúzió újabb sarokkövet szül a műfajon belül.

Az új csapat ezentúl 1C Game Studios néven fut. Kakukktojásnak számít a 777 Studios, de ők sem ma kezdték a szakmát: olyan első világháborús repülős cím áll mögöttük, mint a Rise of Flight: The First Great Air War.

A konzolos Birds of Preyben már dogfightozhattunk a végtelen orosz táj felett

Nikolay Baryshnikov, a 1C Company fejese elmondta, hogy az IL-2 Sturmovik: Battle of Stalingrad lesz a következő lépcsőfok a repülőgép-szimulátorok történelmében. A csapat már már kinőtte magát, de továbbra is kellően elhivatottak - bebizonyították, hogy ügyelnek a részletekre, s terméküket teljes odaadással készítik.

A partnerségnek köszönhetően "újabb lehetőségek nyílnak meg a harci repülőgép-szimulációban". Ez a műfaj mindig is fontosnak számított a lelkes PC-s játékosok körében.

A Battle of Stalingrad a keleti front véráztatta csatáiba enged betekintést, a küldetések 1942-1943-ban zajlanak. A sztálingrádi ütközet kulcsfontosságúnak számított a németek és a szovjetek közti háborúban. A játékban egyjátékos és többjátékos missziók várnak ránk.

A jelenlegi tervek szerint az IL-2 Sturmovik: Battle of Stalingrad 2014 elején jelenik meg PC-re, így már világos, hogy most miért nem kaptunk képeket. Nagyon messze van még...

7.
7.
McDuff
#6: és kb ennyi.ez a 2 ami nem.
oda is írtam hogy javarészt,tehát az első,a forgotten battles,az 1946,a konzolos birds of prey,a PC-s wings of prey és most ez is,ezek mind ugyanúgy a keleti frontot helyezik előtérbe.
6.
6.
Cooper911
#5: "Mint ahogy javarészt eddig is:D"
Miről beszélsz?
Cliffs of Dover - Angliai csata
Pacific Fighters - Csendes Óceán
5.
5.
McDuff
"A keleti front égi háborúiba kóstolhatunk bele." - mint ahogy javarészt eddig is:D

az baj ezzel a szériával hogy a konzolos Birds of Prey-n kívül teljesen m1 melyik részt veszed elő,mert mind ugyanolyan.már igazából az 1. résszel megmutatták,hogy milyen is egy igazi szimulátor,mindent beletettek,ami kell,most már csak annyit tudnak tenni,hogy tartják ezt a szintet.max mindig jobb lesz a grafika+beleraknak pár géppel többet.

ez a cikk is hozzá,bármelyikhez írtahattátok volna,ugyanilyen volt az előző rész is.
én személy szerint maradok az 1946-nál+modjainál,az a legjobb sztem,rengteg repülhető gép,plusz ezzel a fiktív,tovább nyúló világháborúval is egy kicsit újítottak!
4.
4.
shooter1234
Na ez jó hír, játszottam már korábban IL 2- t de valahogy beleuntam egy idő után. Remélem ez jobban le tud kötni, amúgy ritka a jóféle szimulátor manapság.
3.
3.
Csoola
Hát a Birds of Prey az elég gagyi lett sajna, konzolon mondjuk nehéz is lenne elképzelni egy hardcore szimulátort. Persze ilyen repülős lövöldözésnek jó volt, csak az IL-2 mindig is szimulátor volt, remélem ezzel visszatérnek a régi vonalhoz.
2.
2.
markoci555
egyiket sem próbáltam még, de tudom milyen jó játék, rengeteg vidit láttam már
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...