Már készül a PlayStation All-Stars 2?

  • Írta: zoenn
  • 2012. december 12.
  • Pletyka
Link másolása
A SuperBot Entertainment álláshirdetései alapján elképzelhető, hogy a Sony Super Smash Bros.-klónjának folytatása már úton van. Nyakunkat tennénk rá, hogy a készítők sorozatban gondolkodnak.

Minden esély megvan rá, hogy a PlayStation All-Stars: Battle Royale folytatás kap - legalábbis erre utalnak a fejlesztők friss állásajánlatai. Az előd egyébként hozta a kötelezőt: színpompás verekedős cím lett, ámbár kicsit lélektelen és steril hangulattal bírt. A SuperBot Entertainment vezető grafikust és designert keres a következő projektjéhez.

Bár nem nevezik nevén a játékot, csupán annyi tudni róla, hogy hasonló lesz, mint a PlayStation All-Stars: Battle Royale: "hihetetlenül sokféle művészeti stílust egyesít", így a szerencsés pályázó sziklaszilárd elképzelése előnynek számít. A végső, polírozott termék meg fogja hálálni a gondoskodást. A vezető grafikus feladata az, hogy e látomás gördülékenyen valósuljon meg, segítenie kell az új technológiák fejlesztését, illetve megfelelő teljesítményt kell fenntartania.

Könnyen lehet, hogy a PlayStation All-Stars: Battle Royale második részével van dolgunk, vagy egy olyan projekttel, amely - hasonlóan a SuperBot alkotásához - számos ismerős karaktert és világot vonultat fel. Az előd kritikái meglehetősen vegyes képet mutattak, hovatovább csak pár hete jelent meg, így pénzügyi sikerről még nem beszélhetünk.

7.
7.
Gamelord
Valaki ki is próbálta és nem 2-4 szavas kommentet írni róla?
5.
5.
KeXxX
#1: szerintem is szar lett
4.
4.
Gamelord
Néztem videókat a játékról. Az egyetlen dolog ami lényegében más a SSB-tól, ahogyan meghalsz, az pedig véleményem szerint egy gyengébb megoldás. Ami feltűnt, hogy jó ha fele annyi karakter van, fele annyi pályával, fele annyi itemmel, fele annyi zenével. Valamint a SSB sokkal dinamikusabbnak tűnik még mindig nekem. Most ha valóban csinálják a következő részt, az nem biztos, hogy jó. Nintendosok erre a játékra részenként körülbelül 6 évet várnak... és azt hiszem megéri, mert sose csalódtam még.
Azt mondom ezt a játékot mindenképp érdemes kipróbálni ettől függetlenül.
2.
2.
turi
1.
1.
danez11
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...