Grand Theft Auto V - képek a bejgli mellé

  • Írta: zoenn
  • 2012. december 24.
  • Képek
Link másolása
A Rockstar Games még karácsonykor sem hagyja cserben a rajongókat: öt vadonatúj screenshotot tettek közzé a Grand Theft Auto V-ből. Hobbijaink között találunk tengeralattjárózást és cápavadászatot is.

Méltattuk már eleget a Grand Theft Auto V-öt, de az új infóknak mindig tudunk örülni. A Rockstar Games egy csokornyi képet tett közzé, amiken több érdekesség is feltűnhet. Az egyik képen egy egyszemélyes tengeralattjárót látunk - minden jel szerint lemerülhetünk majd az óceán alá. A mit sem sejtő fürdőzőkre vérszomjas cápák lesnek, fogadjunk, hogy hőseink is összeakasztják a bajuszt a tenger ragadozóival!


Az Amazon webáruház nemrégiben megszellőztette a GTA V konkrét megjelenési dátumát a játék adatlapján, mely esetünkben 2013. március 26-át jelenti. Vajon tényleg fedi a valóságot? Egy biztos: a sandbox cím tavasszal érkezik PS3-ra és Xbox 360-ra.

147.
147.
Sanyeszpaloc$
Óltári fight :))
egyébként azt hittem legalább karácsonyra nem kezdtek el így vitázni, HOL A SZERETET TESTVÉREIM?
Egyébként hogy hozzá szóljak, bevallom az elejét olvastam, egészen a 3/4 részéig, De annyit hogy mi a baj az ac 3 grafijával, és a gta V grafijával?
gtának tényleg nagyon szabad a világa de attól még nem kell istenként tisztelni és nem kell az ac 3 grafiját ennyire lehurrogni és nem csak két méteres házak vannak és szerintem igazán kitettek magukért a készitők és sztem felér a gtához, vagy a gta "leér" hozzá :)
146.
146.
br1Koo
#145: Igen én is tele vagyok helyesírási hiábákkal, de nem volt kedvem átböngészni hol írtam le kétszer ugyanazt a szót..
145.
145.
br1Koo
#130: Szerintem a Tekken és GT5 nem lettek rosszak ahhoz képest, hogy csak "erőltetett" folytatások, mondom ezt úgy hogy mindegyik 2 részétől kezdve szinte mindegyik részével szép hosszú órákat töltöttem el anno. Szerintem amúgy a PS2-nek volt annak idején a legnagyobb státusza, legalábbis én így éreztem mindig is. Xbox-ot meg pont emiatt nem veszek, mert tudom, hogy a japánok gépe sokkal stabilabb, rendesebb munka, ami egyébként szinte minden japán vs. usa csatában így van. Pl az autóknál is sokkal precízebbek motorban a japánok, az amerikaiak meg csak telekúrják lóerővel aztán hagy menjen. Konkrétan rosszul vagyok, hogy mindenhol elamerakiaskodást látok a hétköznapokban szinte mindenhol. Én pedig továbbra is vakon követem a ps termékeit, mert elképesztő sok minőségi, és hangulatos exkluzív címük van. Egyébként a getawayt én is hiányolom, mert így-úgy mondták hogy nem lesz kultusz játék, meg egyszerű gta klón, de mégis sokszor több hangulat szorult bele mint egy gta-ba(pl a rendőrségre bejutás szerelőként öltözve mai napig zseniális, és gta 4-ben is felcsillant a szemem amikor át lehetett öltözni orvosnak és úgy kinyírni a tagot. Mégse volt olyan poén mint a getaway missziója)
144.
144.
#139: Javaslom néha illeszd be a felböfögött mondanivalódat képzeletben kimondva az éppen folyó társalgásba, ha így olvasod el, akkor teljesen logikus és érthető hogy nem beléd akartam beléd kötni, akiről azt se tudom hogy ki a fasz, hanem arra reagáltam amit te írtál, és azt hittem te ezt a netkarate-jelenséget szólod le, amit éppen nagy szaktudással műveltünk ott mi ketten Randallel. Ha kimondod magadban az ott, egymás után következő hozzászólásokat, akkor hallhatod hogy olyan volt ez, mint mikor a hülyegyerek beleszól a nagyok dolgába, mikor senki nem kérdezte. Annak ellenére hogy elsütötted az "értelmes kívülálló" kártyát, azaz semleges szögből beleszóltál egy rád nem tartozó vitába, én még kedves is voltam veled, hiszen megpróbáltam reagálni arra amit írtál anélkül hogy elsírnád magad.

Tudom hogy ezután írni fogsz, mert csúnya ronda Praesagus éppen most tiport fejletlen kis lelkivilágodba. Írni fogsz, írni fogsz, írni fogsz! :D



143.
143.
#139: Vagyis azt hittem hogy ha már belepofázol valamibe, legalább elolvasod előtte mibe kotyogsz bele.

UI: És igen, tahó faszfej vagyok, és élvezem! :P
142.
142.
#139: Ehh illetve azt hittem ismered az értő olvasást.
141.
141.
#139: Illetve neked szántam, csak azt hittem te ahhoz szólsz hozzá ami köztem és Randall között zajlott.
140.
140.
#139: Ehh, azt nem neked szántam, csak te juttattad eszembe Randall-ről. De mindegy, vizsgák előtt rád fért hogy kiereszt a gőzt. (
139.
139.
rics92
#113: Először is: naponta ha kétszer feljövök megnézni a híreket, akkor már sokat mondok és egyszer beloggolok. Hozzászólásommal csak oldani kívántam az amúgyis feszült hangulatot. Másodszor: nem tudom ki osztja az észt kommentek ezer számával, javaslom ezt a "netbuzi" kijelentést fontold meg még egyszer :) de ha már a tevékenységeknél tartunk, képzeld most toltam le 1 fejezetet a Halo 4-ben, kivittem egy órácskára a kutyusomat. Készülök a vizsgáimra és mindezt megspékelem egy kis Black Ops multival valamint Halo 2-vel illetve Mass Effect 3-mal. Jelezném, hogy bármit is fogsz válaszolni erre, teljes mértékben hidegen hagy, úgyhogy nyugodt szívvel kiélvezheted offenzív vágyaidat,fröcsöghetsz, nem fog zavarni... Boldog új évet előre is tahókám!
138.
138.
#137: Hát, lehetséges hogy azért mert már nincs annyi tartalom a játékokban amiről érdemes lenne beszélni... Persze ez csupán egy tipp.

És így vissza is kanyarodtunk a GTA ütőkártyájához, ÉS HOGY MIÉRT IS ELHANYAGOLHATÓ A GRAFIKA KIDOLGOZOTTSÁGA EGY ILYEN JÁTÉKBAN RANDYYYYY!!! xD
137.
137.
biolencse
Köszönöm a felvilágosítást, de nem erre gondoltam. Azt nem értem, hogy a gamerek miért verik a nyálukat. Egyszerûen nem fér a fejembe. A játékokban szerzett élményekrôl kellene beszélni, nem arról, hogy kinek van jobb gépe, konzolja. Szánalmas.
136.
136.
#135: ;) Boldog karácsonyt így utólag is!

xD
135.
135.
randall13
#134: VÉÉÉÉGREEE MEGÉÉÉRTETTEED!!!! Thanks God!
134.
134.
#133: Köszi hogy leoltottál, már kezdtem mostanában csúnyán elkanászodni!

Azért rühellem a Windows-t mert egy rakás szar, leszarom hogy nincs jobb, én ezzel vagyok úgy mint a grafikával Randy: attól ez még nem lesz se szebb, se jobb, se stabilabb. Sem kevésbé szar...
133.
133.
KőbányaKispest
#130: Nézd, nagyon szép kommentet hoztál össze, de gondolom arról tudsz, hogy te is hozzájárultál ahhoz, hogy PC-n silány a felhozatal. (mondjuk nem tudom miről beszélsz, amikor az only címek kivételével midnen egyes átkozott címet lehet játszani személyi számítógépen).

Azzal, hogy vásároltál, növelted a statisztikát, ezzel együtt neked is köszönhető az elbuzulás. Nekem egyébként semmi bajom nincs ezzel, kinőttem már ezt a "konzol vs baromságot", tőlem azt vesz mindenki amit akar, de ezzel csak saját magadat köpted szembe. Most ez olyan volt, hogy mindenki drogozik, de szar ez, de azért te is bevásároltál a sarkon elég szépen.

Meg a Pc-t azért rühelled, mert Windows. Hallod, ez már a tényleg szánalmas kategória, mond meg, mi a szar nem tetszik? Mond már, mi nem jó? Gondolom az "algoritmusa szar, meg a rendszer felépítés, meg a vezérlőpult nem jó helyen van, meg szar az asztal. Meg ő, eltűnt a sajátgép ügye? Komolyan, ezen már nevetni sem tudok, pedig akartam rajta hidd el.
132.
132.
#130: (Resident Evil, Tomb Raider)

LOL. Sorry, nem tudom a felsorolásba miért írtam bele a GTA-t, véletlenül történt. A R*-nak szerződése volt a megjelenéseket illető exkluzivitásra a Sony-val, ennek lejárta után a R* függetlenné vált bizonyos értelemben ismét.
131.
131.
#130: Helyesírásért sorry, éppen karbantartást végeztem a gépen. Még egy ok, amiért a PC-t rühellem: Windoooooowwwwwssssss.....
130.
130.
#127: Szerintem ma már a végletek korát éljük: a GTA egyre több komoly eleme mellett folytatta ökörködését, és ezt sokan unták már. Így a készítőknek választaniuk kellett: vagy komolyabbá, vagy még idiótábbá teszik a játékaikat.

Végül a komolyság mellett döntöttek, és megszületett a GTA 4, egy teljesen új látásmóddal.

Ellenpólusául ott a Saints Row: The Third, ami a humort vitte el egy teljesen abszurd irányba, így hát ez a réteg is ki lett szolgálva.

Az mondjuk igaz, hogy a Vice City és a San Andreas kicsit a kettő között volt mint egy Tarantino film (ezért is hasonlítom mindig a sorozatot a mester korai munkáihoz) - az a korszak azonban úgy tűnik részben oda.

De csak részben, mert ha megnézitek, míg aGTA 4 előzetesei is már egy nagyon sötét, nagyon nyomasztó, kevesebb humort és több kőkemény gengszter életérzést és akciót tartalmazó kis videók voltak, addig itt már most elég esetlennek és némiképp idiótának tűnnek a várható szituk és új szereplőink :D

Lehet hogy ez a rész kicsit elrugaszkodottabb lesz majd ismét, majd meglátjuk!


PLATFORMHÁBORÚRÓL:

A PC-sek a fejlődőképes látvány, szabadon moddolható játékok és szétfejleszthető hardverükre szokták verni a nyálukat.

Az Xbox a konzolok között páratlanul jól optimalizált multiplatform címekkel dicsekszenek, és e generációban indított illetve folytatott saját exkluzív címeikkel próbálják elhitetni a jónéppel hogy van mögöttük konzoltörténelem. (Pedig az elég soványka.)

PS3: Szerintem Memento egy szebb korból, amikor a PS még jelentett valamit. Számomra ma már csak az egykori PlayStation legenda pofátlan meglovaglását, az egykori sikercímeknek újra meg újra meg újra legyártott folytatások végtelen erőltetését jelenti. A multi itt ugyan ingyenes, nem úgy mint boxon, de engem már mint egykori PS-hívet sért a God of War sorozat megerőszakolása, (egy ilyen történetből hány folytatás után érzed hogy elég??) a Gran Turismo parlagra hajítása, a Syphon Filter vagy Primal régóta óhajtott, nagy költségvetésű folytatásának mellőzése, a The Getaway lelövése - legendás sorozatok is inkább multiplatformmá válnak (lásd: Tekken, az egyik első PS-demó cím, vagy Ridge Racer, az első PS-X játék...) ... Szégyen. Pláne hogy a PlayStation jelentőségének elhalásával sok, a konzol történetével szorosan egybeforrt múltú cím (Resident Evil, Tomb Raider, Grand Theft Auto) a Sony konzolpiacon betöltött jelentőségének apadása után multiplatformmá vált, és esetenként a felismerhetetlenségig el is változott, hogy az amerikai konzol, az Xbox igényeit is kiszolgálhassa, csak hogy így önmagát is megtagadta...

Bár számomra mindhárom platformnak megvannak a hibái, azért szívem csücske az Xbox. A PC mára a hardveripar áldozata lett, úgy átbasznak minket a szándékosan optimalizálatlan játékaikkal hogy öröm nézni... Bár a PlayStation első konzolja szerintem is úttörő volt, sőt, számomra a legnagyobb konzolnak minősül, nekem már a PS2 is vegyes szájízt hagyott maga után (pedig a hazai start után pár hónappal már volt kövér PS2-m!) ... Aminek folytatás kellett volna, annak nem lett... Aminek le kellett volna állnia, azt a végtelenbe nyújtották ... Ezért is döntöttem úgy, hogy - bár a problémák forrása talán épp ezen konzol felbukkanása a konzoliparban - én egy boxot választok, mert ha már a Nintendon kívül úgyis mindenki megpróbál el-amerikásodni, akkor legalább az igazi amerikai stílust választom és a színvonalas multicímeket, nem az útját tévesztett nagy konkurenst, vagy a nevetségessé silányult PC-t. A PC-n én már csak retrozom, emulálgatok, de semmi több, PS-be meg majd csak akkor fektetek, ha már jól lement az ára, de azt is csak az exkluzív címek miatt...
129.
129.
#120: Csak co-op-ban osztott képernyőn toltam. (Nincs live-om)
128.
128.
biolencse
Ez a játék egyszerűen ronda!
Ilyen és ehhez hasonló bejegyzéseket olvasok rendre a kommentek között, ha egy GTA V hír és az észrevételek, vélemények érdekelnek. Tudjátok mit? Utállak benneteket! Természetesen tisztelet a kivételnek és akinek nem inge, ne vegye magára! Ezek itt most nem közhelyek voltak. Egyszerűen képtelen vagyok megérteni, hogy egy ilyen játékot hogyan lehet rondának, nem szépnek nevezni? Nem azt mondom, hogy nem lehetne szebb, mert mindennél van jobb, de most könyörgöm! Ennél jobbat hová akartok? Meg minek? Ti nem látjátok a játékok értelmét? Nem az a lényeg, hogy gyönyörű legyen (persze tök jó, ha szép, ezt aláírom, de igazából nem számít) hanem az, hogy amikor játszol, akkor milyen élményt ad? Sajnállak benneteket, grafikahoszárokat,mert akkor ti nyilván nem ültök le társasjátékozni, szókirakózni, vagy ötödölőzni, mert az nem szép.
Tényleg nem értem. Magyarázzátok már el nekem, hogy ez miért számít olyan nagyon, hogy képesek vagytok róla vitázni?
A másik, amit nem értek a PS vs XBox vs PC. Ezt sem foghatom fel. Erre is magyarázatot várok, ha megtiszteltek vele.
Köszönöm és komolyan mondom, ha valaki nem érzi magáénak ezt a kommentet, akkor ne is foglalkozzon vele.
127.
127.
tandree12
Szerintem nem lesz ez rossz játék,sőt ezek az újítások is kifejezetten tetszenek,de egy kicsit fáj a szívem,mert nekem kicsit már kezd elkanyarodni ez az egész a GTA sorozat eredeti valójától,lassan élet szimulátor lesz ez és nem igazi GTA feelingű játék!
126.
126.
Robben84
#124: Mondasz valamit, bár távol áll tőlem ez a már-már túlzott precizitás. Igaz, hogy a repülő nem a legszebb, viszont a cápás képen nincs olyan amibe beletudnék kötni. És szerintem igenis relatív, hogy egy játék szép e vagy sem. És számomra ez a játék szép, bár nálam elég alacsony a mérce. Az utóbbi időben csak egy játék volt amire azt mondtam, igen ez ronda, pedig sokkal játszottam :) Tényleg, észre se vettem a keresést :) király
125.
125.
Trapyd
#103: "A tudatlanság nem erény, és ez nem pökhendiség: ez tény."

Ez pontosan így van. Viszont, úgy látom fogalmad sincs mi a pökhendi jelentése. Megvan a magadhoz való eszed, de egy faszfej vagy.
124.
124.
randall13
#123: Olyan csak a mesékben létezik, hogy középút, én még nem hallottam olyanról, hogy valaki picit alkoholista is, meg nem is :D Majd ha mérnöknek tanulsz vagy valami hasonlónak, megérted hogy mekkora a különbség a jó, és a majdnem jó között.

(Idén keresést hozott a Jézuska, jövőre talán egy szerkesztés gombot :))
123.
123.
randall13
#122: Nagyon is jó a példád, csak nem jól közelíted meg :D Vannak az alkoholisták, meg akik nem azok. Ez a két csoport van ^^ Nyilván két sör után nem fogok átkerülni a másik csoportba :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...