Blogajánló: nosztalgia és egy kis karácsony

  • Írta: fojesz
  • 2012. december 28.
  • Hír
Link másolása
A múlt héten született blogtermés elképesztően jó lett, igyekeztünk úgy válogatni hát, hogy a blogajánló minden fontosabb témát érintsen, és azért mégis a legjobbak kerüljenek ki. Csak így tovább!

A karácsonynak vége, itt vagyunk mi is a legújabb blogajánlóval. A hétvégén felkerül a legolvasottabb blogok toplistája is, addig csekkoljátok a múlt hét termését!

  • Még egy kis Far Cry 3: A Far Cry 3 az év egyik legjobb játéka volt, ráadásul mondhatni meglepett bennünket, hogy ennyire jól sikerült. Íme, még egy teszt róla p0w3rtől, ráadásul a belemenősebb fajtából.
  • Nosztalgia: Úgy fest, a nosztalgiázás kiapadhatatlan forrása a posztoknak, Yanez most például egy rakás klasszikus címről emlékezett meg. Az Ecco the Dolphin magyar fejlesztés, ennyit kanyarítanánk még hozzá.
  • Karácsonyi szokások: Vége a karácsonynak, mindenki megünnepelte a maga módján, na de mi újság a briteknél? Scoo öt jellegzetes brit karácsonyi szokást gyűjtött össze.
  • Donkey Kong: Egy újabb klasszikus, ezúttal a Donkey Kong Country bemutatóját olvashatjátok Norbiii tollából. Velős, de képekkel tarkított bejegyzés, ahogy azt kell.
  • Tippmix: Norbiii egy kevésbé gamer kötődésű témát is elővett, a tippmix rejtelmeiről írt. (Tudjátok, végül mindig a ház nyer.)
14.
14.
QuartoDestra4
#13: ótényleg.
akkor talán még beszélek veletek
és téged is csókollak .3.
13.
13.
Gamelord
#4: Én a helyedben nem félnék, a te blogod a következő ajánlóban lesz, ebben szinte biztos vagyok :), mivel a héten írtad.
12.
12.
Yanez
#2: Köszi Norbiii!Én is bírom a posztjaidat,de nagyon!
És köszi nektek is GK,hogy mindig bekerülök,de ez az én érdemem is :-)
9.
9.
TN71
Olvassátok el első tesztem
6.
6.
Norbiii
A Donkey Kong blogom át lett szerkesztve,a játékot teljesen kiveséztem. :D
4.
4.
QuartoDestra4
többé nem szólok hozátok :c
3.
3.
Sanyeszpaloc$
2.
2.
Norbiii
Meg a nosztalgia is állati lett. D: :) :) Szívemhez kedves blog lett. Yanez is nagyon jó munkát végez,nagy értéke ennek az oldalnak. :D :)
1.
1.
Norbiii
Kedves fojesz! Köszönöm,hogy két írásom is bekerült. :),de a másik 3 blog is fantasztikus blog lett,főleg nagyon tetszik pow3 blogja,úgy ahogy ez a blog is! Klassz lett! :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...