Három új LEGO-játék készül

  • Írta: fojesz
  • 2013. január 3.
  • Bejelentés
Link másolása
A LEGO az új Chima-sorozatát népszerűsítendő, három videojátékot készíttet a Warner Bros.-szal és a TT Gamesszel. Egyik sem hajaz majd az elmúlt évek LEGO-játékaira, persze ezt nem feltétlenül bánjuk.

A Chima a LEGO új, idén megjelenő játéksorozata lesz, amit a dán vállalat azonnal megtámogat néhány új videojátékkal is - ezek kiadásáért természetesen Warner Bros. felel.

LEGO Legends of Chima: Laval's Journeyt kizárólag a TT Games fejleszti, és nyáron jelenik meg PS Vitára, majd ősszel 3DS-re; a játékban Lavalt, a bátor harcost irányíthatjuk majd, aki "szövetségeseivel az igazságért harcol".

LEGO Legends of Chima: Speedorz a TT Games a 4T2 koprodukciója, mától tölthető le iOS-eszközökre: a versenyjátékban a Chima karaktereivel mérethetjük meg magunkat a terepen.

És végül ott a LEGO Legends of Chima Online: a free-to-play anyagot a WB Games Montreal hegeszti, a játékosoknak pedig a saját birodalmukat kell felhúzni benne - ha jól teljesítesz az előbb említett két címben, itt különböző extrák ütik a markodat.

2.
2.
Sanyeszpaloc$
Az utolsó.... NAGYON KIRÀLY! Őszintén amikor a chimárol hallottam rögtön azt mondtam: ebből f2p mmo kel
1.
1.
Extol
Anthropomorf legó karakterek? Hát ez karaj...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...