Bemutatkozik a Pokemon X és a Pokemon Y

  • Írta: fojesz
  • 2013. január 9.
  • Bejelentés
Link másolása
A korábbi pletykáknak megfelelően tegnap a Nintendo bemutatta a legújabb Pokemon-játékot. A szerepjáték ezúttal kizárólag 3DS-re érkezik, és természetesen újfent két kiadásban lesz elérhető.

A Nintendo elnöke, Satoru Iwata a tegnapi Nintendo Direct keretek között mutatta a Pokemon-játékok hatodik generációját, a Pokemon X és a Pokemon Y (a hagyományoknak megfelelően több kiadás érkezik majd) idén októberben jelenik meg kizárólag 3DS-re.

Ez lesz az első Pokemon, ami a sorozat fősodrának része, és megjelenik a Nintendo legújabb kézikonzoljára, valamint az is újdonság, hogy a játék egyszerre kerül majd boltokba a világ minden pontján.


A Pokemon X és a Pokemon Y játékvilága teljesen 3D-s, változik a kameranézet, a Pokemonok között pedig vegyesen lesznek régebbi és újabb fajták. A kezdő zsebszörnyek neve is ismert: eleinte a vizes béka, Froakie, tüzes szarvas, Fennekin és a fűszörny, Chespin közül választhatunk.

A bejelentés mellé egy trailer és néhány kép is érkezett. Köszi, Naridar és Ooorky!

8.
8.
p3ti
#4: Hát , van 1 pár különbség , itt igazából a gameboyos részek voltak a legjobbak . Érdemes le chekkolni wikipedian , mert rohadt sok kiadás van belőle , és akár PCn is játszhatod egy emulátorral . Egészen a sima blue/red kiadástól , a mostaniig
7.
7.
p3ti
Én egészen a Pokemon firered és leafgreenig bírtam a sorozatot , aztán elvesztettem a fonalat , azóta valahogy nem is szándékozom megtalálni . Valahogy nekem a felülnézetes "primitív" pokemon játék áll a legközelebb a szívemhez
6.
6.
dBLOOD
Jellemzi az egész pokémon-mizéria értelmi színvonalát, hogy a kis sárga bakancsalávaló a pikacsu szót ismételgeti, miközben a feliratban értelmes mondatok olvashatók. Döbbenetes mennyire alacsony a japánok ingerküszöbe.
5.
5.
pitlord23
#4: Szinte semmi, általában a legendás pokemonok különböznek (amelyik a borítón szokott lenni), és van néhány pokemon amit kihagynak az egyik verzióból és csak a másikban található meg, így próbálják a pokemonok cserélgetésére bírni a játékosokat.
4.
4.
MadDragon
Mivel nem vagyok jártas Pokémon játékokban(csak hallom, hogy jók), megtudja valaki mondani mi a különbség a kiadások közt?
3.
3.
Gamelord
Ez rohadt jó, szerintem megveszem^^
1.
1.
DON GONDOCS
Csak idő kérdése volt mikor jön egy új Pokemon játék.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...