Képeken a Half-Life 2: Episode Four

  • Írta: fojesz
  • 2013. január 13.
  • Pletyka
Nem elírás, állítólag a Valve valóban akart Half-Life 2: Episode Fourt, azonban az Arkane által fejlesztett, Return to Ravenholm alcímmel is ismert játékot végül nem fejezték be. Azért jött belőle bár kép.

Noha furcsa lehet az elnevezés, hiszen még a Half-Life 2: Episode Three sem jelent meg, a Valve több ízben is elmondta korábban, hogy az epizódtrilógia után is folytatná a sorozatot, sőt 2006-ban Gabe Newell konkrétan is beszélt az Episode Four terveiről. Későbbi hírek szerint az inkább spin-offnak mondható játékot az Arkane fejlesztette, és a Return to Ravenholm alcímet adták neki.

A munkálatok 2006 és 2007 között zajlottak. A történet az Episode Two vége előtt játszódott a tervek szerint, és Ravenholmba látogathattunk volna el némi zombiirtásra. Bővebben itt olvashattok a projektről, addig lássuk a ValveTime által felkutatott látnivalókat!

28.
dBLOOD
#1: Ámen, még Ep3 sincs, de már "készül" az Ep4, sőt, lassan a HL3! Vicc ez az egész, ezek se' tudják mi'csináljanak már jódolgukban. Nem csodálom hogy az egyik dizájner lelépett, nyilván dől a pénz, úgyhogy több a p*csvakarás mint a tényleges játéktervezés.
27.
zsombee1945
#18: Nekem is az az érzésem hogy a fostos saját konzoljukra akarják kiadni. Én tuti nem fogom akkor megvenni, nagyon sajnálni fogom de azért van egy határa a pofátlanságnak is. Igazából már engem is kezd egyre jobban nem érdekelni, túl sokat vártak vele. Ennyi idő alatt megcsináltak 2 portalt, 2 left 4 dadet, a team fortress 2-t, és közben persze ont a half-life-ra nem volt idejük.. elég érdekes.
26.
br1Koo
Nemtudom hogy vagytok vele, de az első és a második rész között is eltelt 7 év, tehát arra is kellett várni.. Én baromira várom a hl3-at, ezek az epizódok nem igazán mutatnak értéket szerintem, de ha a 3. hl rész is akkorát fejlődik a 2-höz képest, mint az az 1-hez én várok még akár 2 évet is.. :D
25.
Berencsit
#23: Még jó, hogy csúszni mászni fogunk érte.... mire kijön a game, minden fan tolószékben, vagy a "túlvilágon" lesz. Az új generáció meg azt se fogja tudni mi a szar ez. Nem fogják megcsinálni... vagy esetleg úgy mint a Dukenem-et. abból meg köszönöm de nem kérek még egyszer.


24.
angelus8925
múltkoriban nem azt mondták, h nekiálltak az új Source engine programozásának ?
23.
Kerub
Sok okoskodó hülyegyerek. Most mindenkinek nagy a pofáfa, de amint megjelenik mi mind négykézláb fogunk csúszni mászni érte ;)
22.
JoHnNiEE
Engem inkább az lep meg h az Arkane Studios volt felelős érte lásd: Dark Messiah, Dishonored....
21.
csongor1996
A Valve tényleg nem ismeri a 3-as számot :D
20.
DON GONDOCS
Én már azt se bánnám ha egy külső stúdiónak adnák ki a címet.
19.
wolfwarrior
#14: Elsö az olvasás aztán komment jobban fejben kéne tartanom bocs.
18.
Scoo
Engem inkább az érdekelne, hogy ez miért most jött elő? Miért most került ki ez a pár kocka, miért most mondták meg, hogy lett volna HL ep4 is. Remélem azért mivel azt akarják, hogy beszéljenek a címről, hogy előrukkoljanak valamivel.
De nem fognak!!! Én nem várom a HL új részét. A Valvenek ezer ideje lett volna megcsinálnia. Egyszerűen nem muszáj megcsinálniuk. Annyira nagy az elvárás a játékkal szemben hogy inkább nem is csinálják meg. Dől a pénz anélkül is. Majd a saját konzoljukra kiadják. amíg az nincs, addig nem lesz új HL.
17.
ATi0021
Úgy látszik a Valvenál nem tudnak elszámolni 3-ig. Nem tudom hova tenni ezt az ep 4-et. Szerintem már rég nem epizódokról van szó, azzal már elkéstek, most már mindenki Half-Life 3-at vár egy új Source motorral. Vagy legalább egy kis támogatást adnának a Black Mesa csapatnak. Jó lenne ha végre ők is kiadnák az Xen-t. :)
16.
Birkazoli
Amikor még több millióan kértünk már képeket, infókat a Half-Life legújabb részéről, nem épp a már töröld részről kértünk, de köszönjük:D
15.
levantine
Egyszer biztos folytatják. Különben minek ülnének a jogokon?
14.
McDuff
#13: nem lesz belőle semmi,te nem olvastad el a hírt?
13.
wolfwarrior
Csak engem zavar hogy a zombik fején nincs ott a headcrab?Egyébként nem kell aggódni a grafika nekem megfelel és bizzok annyira Newel bácsiban, hogy nem cseszi el mind Lucas a StarWars-ot.
12.
Giga0509
Bazze,most meg sehol semmi.
10.
#9: My bad, ezt most nagyon elnéztem. Bocsi.
9.
#4: Az "A munkálatok 2006 és 2007 között zajlottak." melyik részét nem értetted?
8.
AmreyP
Én azt nem értem hogy a 2. epizod után ha az a motor szép volt meg jó miért nem tudtak összedobni még pár helyszint? anniyra nem összetett ez a sztori hogy ne tudtak volna pár szálát belerakni hogy menj el ide meg oda....
7.
Csoola
#6: Én csak azért várom, mert az legalább elkészül, addig is amíg a Valve szarik a fejünkre és csak a Steammel tömi a zsebét.
6.
Simonus18
Már nem azé, de a Black Mesa folytatást jobban várom, a Valve-sok már ezekkel az episodokkal elvesztették az érdeklődésemet.
4.
reptile110
ez 2006-hoz képest grafikailag nem a csúcs :D de lehet jó lett volna
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...