Wildman - íme, a Gas Powered Games új játéka

  • Írta: zoenn
  • 2013. január 15.
  • Bejelentés
Link másolása
A visszaszámlálás lejárt, így végre bemutatkozhatott a Gas Powered Games új akció-szerepjátéka, a Wildman. A Dungeon Siege fejlesztői a Kickstarterre vitték a korábban Project W munkacímen futó alkotást.

A Dungeon Siege, az Age of Empires Online és a Supreme Commander fejlesztői is beálltak a sorba: rajongói adományokból készítenék el új játékukat, mely az akció-RPG-k "új evolúciója" lenne. A Wildman több ponton is emlékeztet a Diablóra (a műfaj már csak ilyen), de a játékmenetet megbolondítják a valós idejű stratégiákra jellemző stílusjegyek.

A Wildmanben primitív emberként indulnak a játékosok, de amint találkozunk más fajokkal és új technológiákkal a felfedezés során, karakterünk fejlődhet. "Vademberből" okos és megfontolt hős válhat. A játék hűen ötvözi a RPG- és az RTS-elemeket, találunk ún. warzone-okat is, ahol a vérontásé lesz a főszerep. Az ellenség mesterséges intelligenciája rendkívül kifinomultnak ígérkezik, emellett a vizuális irány meglehetősen szokatlan, a környezet pedig pusztítható lesz.

A Gas Powered Games 1,1 millió dollárt szeretne kicsikarni a rajongókból - ha kíváncsi vagy a többi részletre mielőtt a pénztárcádba nyúlnál, látogass el a Wildman Kickstarter-oldalára.

6.
6.
Necreon
Akció RPG-k revolúciója. A Blizzard-nak nagyon csúnyán beletörött a bicskája, a GPG-ben pedig valahogy nem bízom a Dungeon Siege-nek csúfolt ótvar 3. rész után.
5.
5.
Cooper911
Hőhőő, jónak igérkezik.
Látom már majdnem egytizede meg is van az összegnek.
Meggondolom, lehet megér ez nekem $20-t.
4.
4.
giga321
Látottak alapján tetszik. Érdekel.
2.
2.
DON GONDOCS
Végre ismét alkot valamit a Gas Powered Games
1.
1.
daenath
Erdekesnek tunik, majd rajta tartom a szemem hova evoluciozik :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...