A jövő héten jön a Metal Gear Rising demója

  • Írta: zoenn
  • 2013. január 15.
  • Letöltés
Link másolása
A Konami végre megtörte a csendet és napra pontos megjelenési dátummal szolgált a Metal Gear Rising: Revengeance demóját illetően. A kipróbálható változat a jövő héten debütál, addig egy videóban gyönyörködhetünk.

A Konami bejelentette, hogy a Metal Gear Rising: Revengeance demója január 22-én érkezik az Xbox Live-ra és a PlayStation Networkre - a dátum mellé egy friss trailert és néhány képet mellékelt a japán vállalat.


A kipróbálható változatban a teljes játék első pályáját tolhatjuk végig Raidennel. Ne ijedj meg: hősünk csak később kapja meg a már ismert kiborg kinézetét. A demó megegyezik azzal a verzióval, amit a Zone of the Enders HD Collection tulajdonosai kaptak meg tavaly.

A Platinum Games által készített Metal Gear Rising: Revengeance PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra jelenik meg - február 19-én az Egyesült Államokban, míg február 22-én Európában.

15.
15.
p3ti
#13: Én úgy tudtam hogy a SEGA lesz a kiadó , de majd megássuk :)
14.
14.
Qbász
"A kipróbálható változatban a teljes játék első pályáját tolhatjuk végig Raidennel. Ne ijedj meg: hősünk csak később kapja meg a már ismert kiborg kinézetét. A demó megegyezik azzal a verzióval, amit a Zone of the Enders HD Collection tulajdonosai kaptak meg tavaly."

ZoE demoban már javában kiborgok vagyunk.
13.
13.
fakedeath
#11: Nem probléma, hisz a Konami adja ki. :)
Raident meg érdekes lesz megismerni. Nem sokat kaptunk belőle a 4-ben, a 2. rész meg már rég volt. A stílus amúgy bejövős és ugye itt nincs is kirakva a Tactical Espionage Action, a hack'n'slash meg illik Raidenhez. :P

Ez várósabb,mint az új DMC!
12.
12.
AzRaeL
#11: Inkább VanQuish, csak annyi hogy ott lényegében inkább csak löni kell...
De az is nagyon tetszik.
Beyonetta nincs meg =/
11.
11.
p3ti
#5: Nincsen sok köze hozzá , hisz a Sega adja ki , és a Platinum games fejleszti . Ezért olyan a stílusa mint a bayonettanak meg a Vanquishnek . Nekem tuti vétel lesz , pláne az előzőleg említett 2 cím miatt . Várom nagyon.
9.
9.
ZeWa
Ez a zene...Jobb lenne valami zúzós dábtepp.:/
7.
7.
sober
#6: Jó lesz ez! a kontrasztot meg állítsd be a TV-n!
6.
6.
eximmice
Egyetlen dolog zavar a programban.Mégpedig az h színtelen,de nagyon a világa és sajnos ez manapság gyakori.Mi a zsák **arért van ez?olyan nagy dolog átszínezni néhány száz textúrát és kicsit kontrasztosabbra csinálni?!!
5.
5.
kharami
Kövezzetek meg, de ennek van valami köze az eredeti Metal Gear koncepcióhoz? :S
4.
4.
DON GONDOCS
Hát a DMC bizonytott mostmár az MGSnek kell.
2.
2.
Raziel88
1.
1.
Raizen21
Én már elő is rendeltem :D
Először a DMC-t akartam de aztán ez mellett döntöttem, remélem nem bánom meg
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...