DOTA 2 - hárommillió játékos havonta

  • Írta: fojesz
  • 2013. január 20.
  • Hír
Link másolása
Mérföldkőhöz érkezett a DOTA 2, jóllehet a játéknak még mindig csak a bétaváltozata érhető el. A Valve remekül döntött, mikor magához édesgette IceFrogot, az óriási sikerből egyszersmind a Steam is profitál.

Óriási siker a DOTA 2 már most, pedig a játék még mindig csak bétaként játszható. A Valve bejelentése szerint a MOBA-t ma már havi szinten hárommillió játékos nyúzza, akik eddig több mint 100 millió meccset játszottak le. "A DOTA 2 közössége gyönyörű virággá fejlődik" - áll a fejlesztőcég közleményében.

A Valve ráadásul duplán örülhet, az új DOTA ugyanis arra is képes, amire ma már csak nagyon kevés játék: nagy mértékben gyarapítja a Steam játékosbázisát, a DOTA 2-nek óriási szerepe volt abban többek között, mikor a Valve először mért 6 millió egyidejűleg bejelentkezett felhasználót a rendszerében. Mindez persze aligha meglepő, már tavaly májusban is látszott, hogy DOTA 2 sikere óriási lesz.

37.
37.
chosa91
Akinek meghívó kell van egy pár darab (kb hetente 1-2t kapok), dobjon egy mail-t: chosa91[QKAC]géméldotcom - remélem átlátható a spamvédelem ^^
36.
36.
floax
Jó idelye szeretnek már játszani vele !Tobb mint egy évet lol -oztam de már unalmas nekem, foleg hogy egyre több noob játékos van!
35.
35.
wardprod
fojesz: ez a kép már megint vagy 1 éves, elég sok minden változott a 2011-es tournament óta. Légyszi tegyetek ki valami napra készet, adok mintát:

http://media.pcgamer.com/files/2012/09/Dota-2-review-2.jpg

Aki meg a feederek miatt sírna: A játéktörténelem egyike a Dota, vagy a MOBA-k úgy általában, amiknek a leg meredekebb, és hosszabb a betanulási fázisa. Azért mérgelődni, hogy néha kifog az ember valakit, aki több okból is bénázhat teljesen felesleges (lehet azért mert szimplán béna, vagy most próbál ki egy hőst először, vagy most próbálja az egész műfajt először stb...).
34.
34.
otis2
lehet hülye a kérdés de steamon fent van ingyenesen letölthető akkor miért kellene meghívó; én már ki is próbáltam nagyon tetszetős game
33.
33.
planktone
Ha jól tudom akkor a DOTA 1 fejlesztői készítették el a LOL-t ami szerintem nagyon
hangulatos egy játék lett, a versenyekről már nem is beszélve...
Csak ne lenne annyi feeder :)
Amúgy szívesen kipróbálnám a DOTA2-t szal ha valaki meglepne 1 meghívóval nagyon megköszönném.
32.
32.
Cuppak
btw, a csapat szerepe jön be nagyon dota 2-ben, lolban közel sincs ilyen összjáték a hősök közt.
31.
31.
Cuppak
Imádom, lvl8 vagyok ;)
30.
30.
HerodPK
egy szó száz nem szidtam semmit .. de nem kell kulcs hozzá...játsz az 1. ugyan ez .. csak nem annyira kifinomult a grafika...XD
29.
29.
HerodPK
#20: mivel nem igazán merültem el benne... gondolok itt ranke gamékra meg ilyesmi- a probléma nem a cipő megvétele volt...egyszerűen .. nem tetszik..a narrátor nagyon jo de a hősök...á nem tudom csak nem és kész..szeretem a lolt és lojális vagyok ennyi... de nem mondtam hogy szar a dota...csak mivel 1bol nekem estetek...csak a hasonlóságot említettem az 1-2 közt..
28.
28.
HerodPK
#19: Ctrl cé meg vé alatt azt értem hogy volt a Dota anak toltak 1 grafikai frissítést és hopp dota 2...eladva AAAAA++++ kategória....XD
szó se volt hogy ki kit majmol vagy a lolnak mennyi köze van a Dotahoz.. meg hát nem is érdekel ..csak volt szerencsém az 1. meg a 2. hoz is... és zárt béta ota inkább LoL -ozom :))
27.
27.
Ooorky
#20: De kemény vagy, gondolom te egyedül veszed a cipődet.
Imádom ezt az oldalt, annyi ***** jár ide ^^
26.
26.
kiskenguru
11 dota 2 meghivom van... Ha vkinek igenye van ra.
25.
25.
Hondoro
Ez a legjobb gem a vilagon. Evek ota tolim az elsot, amiota megkaptam a kulcsot a 2-hoz napi 5 meccset tolok. Iszonyuan hangulatos. Persze csak ha meg a balance . Ha van egy idiota aki elrintja az egeszet.
24.
24.
exonic
Szép teljesítmény, bár kétlem hogy valaha is beérné a LoL-t
23.
23.
fotel
én most próbáltam ki hála Cooper911-nek és nagyon jó játék :D
21.
21.
Cooper911
Valaki tud valami leirást a Dota2-ről. Egy ilyen átfogó jó lenne, akár az alapoktól, hogy mire érdemes figyelni, mit hogyan stb.
20.
20.
eddy22
#15: Naná, hogy nem jött be, lolosok általában ritka bénák dota2-ben, és mindig a játékot szidják amiért egy cipőt nem tudtok venni dotában a gagyi "gyerekdota" után.
19.
19.
adye
#15: Amennyiben a "ctrl+ C -Ctrl +V" részt úgy érted, hogy a Dota 2 majmolja a LoL -t, akkor csak megsúgnám, hogy évekkel hamarabb létezett a Dota (még persze WC3 modként) a LoL előtt.
18.
18.
K.Bandi
Szivesen kiprobálnám, ha valaki küld egy meghivót azt megköszönném :)
Steam: bandi10000
17.
17.
Montjar
Van 10 darab meghívom. Akinek kell írjon.
16.
16.
Stranger666
Én a hősök egymásnak beszólását imádom pl: vagyok tidhunter, velem van bounty hunter és beszól, hogy "Tidehunter, let us hunt together". vagy ha legyilkolják egymást Ursa: "Keep your filthy Alchemy away from these waters" alchemistnek. És van egy rakás ilyen.

Am. van vagy 13 meghívom ha kell valakinek priviben.
15.
15.
HerodPK
MAradok a LoL-nál .. lol elott Dotazni probálgattam de nem jot be a 2 meg ctrl+ C -Ctrl +V számomra .. egyetlen pizitiv dolog amit értékelek azok a beszolások amiket a narrátor betol... Waste off time :)).. XD
14.
14.
mr.saint
Sziasztok! valaki egy meghívót adhatna előre is köszi: ivos777 a steam acc.
13.
13.
fotel
3. én is kérhetnék egyet http://steamcommunity.com/profiles/76561198070430348/

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...