A DmC vezeti a brit toplistát

  • Írta: fojesz
  • 2013. január 22.
  • Toplista
Link másolása
Jött, látott és győzött, megjelenésének hetén azonnal a brit játékeladási toplista élén nyitott a DmC: Devil May Cry. A Ninja Theory akciójátéka ezzel együtt megtörte a FIFA 13 hat hete tartó sikersorozatát is.

Élen nyitott a DmC: Devil May Cry a brit játékeladási toplistán, ezzel letaszította a FIFA 13-at a második helyre, jóllehet a focis játék már hat hete állt az első helyen. A Call of Duty: Black Ops II szilárdan őrizgeti a bronzérmét, miközben a múltkor még második Far Cry 3 lecsúszott a negyedik helyre. Ennek a Hitman: Absolution itta meg a levét, múlt héten "csak" a nyolcadik lett - a Need for Speed: Most Wanted továbbra is az ötödik.

  1. DmC: Devil May Cry
  2. FIFA 13
  3. Call of Duty: Black Ops II
  4. Far Cry 3
  5. Need for Speed: Most Wanted
  6. Just Dance 4
  7. Football Manager 2013
  8. Hitman: Absolution
  9. The Elder Scrolls V: Skyrim
  10. Assassin's Creed III
  11. LEGO The Lord of the Rings
  12. WWE '13
  13. Dishonored
  14. Sonic & All-Stars Racing Transformed
  15. Skylanders Giants
  16. Forza Motorsport 4
  17. LEGO Batman 2: DC Super Heroes
  18. Medal of Honor: Warfighter
  19. NBA 2K13
  20. Borderlands 2
21.
21.
Azeroth87
Az első, ötödik, hatodik - de főleg a tizennegyedik hely meglep (utóbbinál az is, hogy egyáltalán szerepel a listán) Assassins Creed III nálam a Nr. 1, az biztos ;-)
20.
20.
zsmester
A grafika szerintem elfogadható, a játékélmény pedig jó :) Nem tudom, mit panaszkodtok, nem vagyunk elárasztva jó (új) játékokkal.
19.
19.
Ra1D3n
#12: Még annyit ehhez, hogy ne felejtsd el, hogy most is ugyanaz a célplatform mint akkor volt, és a célplatformok közül egyedül a PC fejlődött. Látványban jobbat kaptunk az előző részhez? Mérföldekkel! Nem értem a probléma okát ezután.
17.
17.
Ra1D3n
#14: A DMC4-et látványban simán leveri az új DMC. Hogy a látványvilág nem olyan mint ott, az teljesen más tészta. Nyilván neked emlékezetesebb maradt Berial meg a többiek, nem is hibáztatlak érte, mert tényleg emlékezetesebb Bossok. A DMC-nél inkább vették groteszkebbre a figurát és valljuk be, ha lennének démonok, akkor a DMC közelebb áll az ábrázolásukhoz ezzel a groteszkebb ábrázolásmóddal mint anno a DMC4. Viszont amivel a DMC többet adott, az az elképesztő pálya design, valamint a limbo látványvilága állkocogtató. Összességében simán felér az eredeti szériához, főleg, hogy a 4. rész szerintem gyenge volt, főleg a rendkívül addiktív és izgalmas 3. rész után ami a mai napig a kedvenc DMC részem.
16.
16.
MrBenjamintoto
Nem tudom miről beszéltek a DmC-nek szerintem nagyon jó grafja van, a 4-hez képest legalábbis sokkal jobb!
12.
12.
rossitibi
#9: Szerintem ha 2008-ban tudtak olyan grafikát csinálni mint a 4.része,legalább azt a színvonalat hozhatták volna! Ilyesmire gondolhatott a srác! 2013 van!
11.
11.
Jared
enyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii britek sem hülyék :)
9.
9.
Ra1D3n
#8: Nem értettelek félre. Tudod a multiplatform címekkel nem tudják azt megcsinálni, mint amit megcsinálnak egy Gears of War Judgment-el X360-anon, vagy egy God of War 3-al PS3-on. Aláírom, vannak jobb játékok grafika szempontjából, de nem túl sok. Jobbak a konzolexkluzívok meg kevés multiplatform cím.
8.
8.
Rico424
#7: Félre értettél barátocskám!!!Pont ez a poén az egészben,hogy vannak sokkal jobb kinézetű(grafikájú)játékok a jelenlegi konzol generációban,s e hez képest nem túl híres a grafja!
Ui:amúgy értem én,hogy mire gondolsz,abban igazad is van,csak az más téma!
7.
7.
Ra1D3n
#3: Nem kell mindig a grafikára rejszolni. Ha ez a célod akkor izgulj PC-n a Crysis-al. Nem kapsz se jó sztorit, se jó játékmenetet, ellenben egy tökéletes techdemot. Tudod, a mai konzoloknak van egy határa amit a játékok nem tudnak átlépni, ha ezt elfogadod, akkor észre kell venned, hogy a generációhoz képest nem csúnya játék. Mindig minden lehetne szebb, akár a Crysis is, csak ugye ha lenne az a játék, akkor nem lenne az a gép, ami megmozgatná valósidőben...
5.
5.
Necreon
#2: Az a brit zászló Dante felkarján árulkodó lehet...
4.
4.
DON GONDOCS
Szép lista, az első helyezet meg csak átmeneti állapot.
3.
3.
Rico424
Jó jó játék,ez a DmC,de a grafikája lehetne jobb is!Most meg kövezhettek,de ez akkor is így van!
2.
2.
adam6751
DmC-t nem britek készítették? hmm...
1.
1.
DevilGamer
A Far Cry 3 csak negyedik az angol szigetországban? Hát ezek nem tudják mi a jó nekik, érdekes mert tegnap olvastam egy gyerek bejegyzését miszerint a lakásuk melletti kis video játék üzletben az egész PS3 polc teli volt DmC játékokkal, hát így nem csoda, hogy első lett.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...