PC-s látnivalókon az Ace Combat: Assault Horizon

  • Írta: zoenn
  • 2013. január 26.
  • Videó
Link másolása
A héten jelent meg PC-n az Ace Combat: Assault Horizon, ennek örömére a Namco egy csokornyi friss kedvcsinálóval szolgált az arcade repülős címből. Képekért és trailerért erre tessék!

Egy évvel és két hónappal a konzolos premier után a PC-s felhasználók is belekóstolhatnak az Ace Combat: Assault Horizonba. Becsüljük meg a címet, elvégre ezen a platformon igencsak hiánycikknek bizonyulnak a repülős játékok. Tegyük félre a kissé sablonos sztori által gerjesztett aggályainkat, elvégre a hangulat és a pergős játékmenet mindenért kárpótol minket! Ha még hezitálsz a vásárláson, tekintsd meg az új látnivalókat!


14.
14.
alexcargooo
tök jó ez a Google Earth-es talaj :D jók a 3D-s épületek is xD
11.
11.
Quent1n
Egyetértek Strangerrel. Ma már azért ki lehet dolgozni jobban a földi dolgokat ha repülős játék ha nem. Nem hiszem, hogy irreális és lehetetlen elvárás.

Non plus ultra lenne egy olyan repülős játék ahol nem élettelen hanem élő városok és vidék fölött mehetne a harc. Bár igaz, hogy olyan kihalt a repülős játékok piaca, hogy minden címnek örülni kell pedig bőven lenne még potenciál a témában csak nincs rá komoly igény ami miatt megérné akár súlyos dollármilliókat beletolni egy projektbe.
10.
10.
Stranger
#8: Természetesen az összhatás fényévekkel jobb, még a földi rész is. Csak azt mondom, hogy 2013-ban ugyan úgy egy nagy 0 a föld kidolgozása mint anno. Pl. itt:
http://gamekapocs.hu/jatek/5467/ace_combat_assault_horizon/nagykep/10327/180420/08
Pár ház van lemodellezve, a többi csak textúra, de még az is nagyon alacsony felbontású. Ma már ekkora piacnál már azt hittem veszik a fáradtságot és betesznek pár tégla épületet.
7# Hát igen, lehet h igazad van.
9.
9.
LnB
Pc-n jó az irányítás?
8.
8.
#6 haggyad már, tedd már mellé az f22-t, ég és föld, bírom amikor valaki ilyen hülyeségeket irogat és fanyalog :-)
7.
7.
tupaccc
6. szerintem egy légi csatákra specializálódott játéktól ne várja el az ember, hogy városok GTA, vagy Crysis szinten legyenek kidolgozva... Engem nem tud zavarni, mert a játék bitang jó lett :-D
6.
6.
Stranger
Hát a földön lévő dolgok elég rondák... Anno az F-22 Lightning 3-al jól el voltam... Volt vmi F-16-os is... azokban volt ilyen kidolgozatlan a világ. Szar textúrák, pár helyen lemodelezzett épület... csak azek 15 éves játékok voltak.
4.
4.
piskóta
akit ez a trailer nem győzött meg, nézze meg ezt
http://www.youtube.com/watch?v=W3vm1Kzmuww
3.
3.
PAtr0n
Végre már!
További jó hír, hogy Japán egyre jobban nyit a PC-s piac felé. Rájöttek, hogy a ős platformon is szükség van az ő játékaikra.
2.
2.
shatterhand
demót nyomtam annakidején, de a városi helis rész nagyon bejött
1.
1.
Cooper911
Jó lesz ez, jó kis repcsis zúzás.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...