GRID 2 - játék és valóság egy McLarennel

  • Írta: zoenn
  • 2013. január 29.
  • Videó
A Codemasters végre megtörte a csendet, és új előzetest tett közzé a készülő GRID 2-ből. A következő percekben kocsikázunk egy kicsit a valóságban egy McLaren MP4-12 volánja mögött, majd ugyanúgy a játékban is.

Egy valódi autóversenyző és egy újságíró lehetőséget kapott arra a Codemasterstől, hogy körözgessen egy kicsit a McLaren MP4-12-vel, majd ugyanazt a feszített tempót a GRID 2-ben is átélhették. A sárgás ingame filteren kívül majdhogynem ugyanaz az élmény. A tapasztalatokról egy trailer született, amit azon nyomban meg is tekinthettek. Köszi, ArrowCross!

13.
13.
Wolverine
#10: Osztom a véleményed, és hozzátenném hogy túl sok újítást nem fogunk kapni sztem és ahogy elnézem a grafika sem változott annyit hogy megérdemelné a játék a 2. részt. Várós a game, de szájtátós hatást nem kell várni tőle, mivel a codemasters is beállt egy ideje a "húzzúk le az embereket minél jobban, minél kevesebb befektetéssel, csak hogy dagadjon a pénztárcánk" sorába...
12.
12.
ragdoll
sztem ezt a cimet minden auto videojáték-fan várja,nem is kicsit!
11.
11.
Quent1n
#9: +1

Gridről meg annyit, hogy belső nézet nélkül nálam erősen kérdőjeles egyelőre.

lackosor6: Nem néztem a bemutatókat de nem szokták azért annyira hangsúlyozni, hogy ez egy szimulátor. Arcadenak meg pont jó lesz. Ismert arc meg azt mondja amiért fizetnek neki. :)
10.
10.
lackosor6
Nahát kezdik ugyanazt a majomkodást, mint anno a Dirt3-al! Szereznek egy ismert arcot, aki elmondja, hogy a játék milyen f.sza és milyen valóságos csak azért, hogy többen megvegyék, közben meg ugyanaz az arcade lesz, mint az előző...
9.
9.
ragdoll
#8: shift 2 sztem nem olyan kuka amilyennek a média bepontozta megfelelö beállitásokkal el lehet vele lenni olyan arany középut a szim meg az arcade között
8.
8.
Madd Dogg
#6: Azért a Shift 2-től szerintem messze lesz. Nem keveset szenvedtem vele, és ha nem is egy HC szimulátor, messze túlmutat a Griden.
6.
6.
sunstreaker
Hát az NFS szinvonala fölé nem nehéz kerülni..
5.
5.
LnB
Azért ez nem Forza4, itt nem merték egymásra vágni a valósfelvételeket és a gameplay-t. Én messziről elkerülöm majd ezt a Grid2-őt. De ha a NFS színvonala fölé sikerül kerülnie akkor már jól járnak a játékosok vele.
4.
4.
mysterion
#3: 01:45 - 02:05 gameplay
02:40 - 02:43 real footage
3.
3.
traumraise
én ebben nem láttam gameplay jelenetet, mindkettő élő felvétel, csak a legvégén 2:40-nél egy 2-3 mp-s rész. De ha tévedek javítsatok ki.
2.
2.
ragdoll
nah végre egy faja kocsis játék készülöben, csiszolgassák csak nyárig hagy legyen ez is legalább annyira jo mint az elöd vagy talán még jobb
1.
1.
OLLiE
Jó játék lesz, akárcsak az elődje, de nagyon kár, hogy kihagyták a belső nézetet :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...