Előzetesen a Ninja Gaiden Sigma 2 Plus

  • Írta: zoenn
  • 2013. január 30.
  • Videó
Link másolása
Egy hónap van hátra a PlayStation Vitára készülő Ninja Gaiden Sigma 2 Plus megjelenéséig, a Team Ninja munkatársai addig sem hagyják parlagon a rajongókat. Új trailer és újabb részletek láttak napvilágot.

A Ninja Gaiden Sigma 2 Plus friss játékmódokkal és még több vérrel igyekszik a fanok kedvében járni. Itt van mindjárt a Ninja Race mód, amely egy időre menő foglalatosság: annyi ellenséget kell megölnünk, amennyit csak tudunk, mielőtt a visszaszámlálás lejár. Minél látványosabban harcolunk, úgy növekszik a Combo Kill-számláló is - ha megtelik, még hatékonyabban tudunk aprítani.

A sikeres küldetés jegyében háromféle esszencia áll rendelkezésünkre. A zöld esszenciával extra időhöz jutunk, a fehérrel a Combo Kill-számlálónk növekszik, míg a lilával gyorsabban vagdalkozhatunk. A Tag Missions módban valós időben válthatunk a csapattagok között és különböző kihívásokat teljesíthetünk. A fegyverfrissítések közé tartozik az Emma’s Fang, amely egy hatalmas kardot takar: lassú, de legalább brutális sebzése van.

A Ninja Gaiden Sigma 2 Plus március 1-jén jelenik meg PS Vitára.

4.
4.
rossitibi
Imádom ezt a játékot! számomra a legjobb rész! A 3.része ehhez képest egy nulla! Sőt... Még ezért lehet beruházok egy Vitára hogy el tudjam vinni magammal :)
1.
1.
DON GONDOCS
Mostmár jöhet egy új akció játék Team Ninja-tól :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...