Stratégián dolgoznak az ArmA készítői

  • Írta: fojesz
  • 2013. január 30.
  • Bejelentés
ArmA Tactics címmel körökre osztott stratégián dolgozik a cseh Bohemia Interactive, és további érdekesség, hogy a spin-off játék az NVIDIA által nemrég bemutatott kézikonzolra, a Project Shieldre készül.

A Bohemia Interactive bejelentette, hogy körökre osztott stratégiai játékon dolgozik ArmA Tactics címmel. A játékot eredetileg a Project Shieldre tervezték, de később megjelenhet más androidos eszközökre, iOS-re, PC-re, Mac-re és Linuxra is.

A játék az idei év második negyedében, a Project Shield debütálásával párhuzamosan rajtol, az első információk szerint egy négyfős Special Forces-csapatot terelgethetünk, miközben a történet során véletlenszerűen generált küldetéseket kapunk. A játékmenet megengedi a játékosnak, hogy kiteljesedjen: ha úgy tetszik, átlőheted magad a gerillákon és zsoldosokon, de lopakodhatsz is.

A Bohemia motion-capture animációkat is felhasznált a fejlesztéskor, ezzel is alátámasztva véleményét, miszerint "a mobiljátékok ma már nem egyszerű puzzle-címek". A többképernyős játék is támogatott lesz az ígéretek szerint.

1.
randall13
Már csak egy használható UI kéne Linuxra és már törlöm is a winfost.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...