Az EA félreteszi a Medal of Honor-sorozatot

  • Írta: zoenn
  • 2013. január 31.
  • Hír
Link másolása
Minden meglepetés nélkül, az EA parkolópályára tereli a Medal of Honor-frencsájzt. A tavalyi Warfighter gyér kritikai fogadtatása és a vásárlói kedv hiányának folyományaként jövőre nem lesz új rész. Új Battlefield jön helyette.

Várakozásokon alul teljesített a tavaly ősszel megjelent Medal of Honor: Warfighter. A Danger Close törekvése, miszerint a frencsájzt hírnevét visszaállítja, s egyszersmind a Call of Dutyt megszorongatja - kudarcba fulladt. Tegnap az Electronic Arts fejese, Peter Moore a befektetőknek tartott konferencián elmondta, hogy határozatlan ideig félreteszik a Medal of Honor-sorozatot.

Moore szerint két kihívással kellett szembenézniük: az egész szektor lassulásával, valamint a gyenge kritikai és vásárlói fogadtatással. A Medal of Honor: Warfighter kétségkívül alulmaradt, a harci hitelességének dacára nem keltette fel a fogyasztók érdeklődését. Az úriember szerint az alacsony pontszámokat nem érdemelte meg a játék, de ez már nem befolyásol semmit - egyelőre nem kap újabb esélyt.

A Medal of Honor-szériát tehát "kiveszik" a menetrendszerűen évről-évre érkező háborús FPS-ek kínálatából, az idei Battlefield 4 után nem kapunk új részt 2014-ben. Kíváncsiak vagyunk arra, hogy a Danger Close sorsa miként alakul.

A legfrissebb hírek szerint jövőre is a DICE tér vissza egy új Battlefielddel: a szóbeszédek szerint a régóta várt Bad Company 3-ról van szó, de ne szaladjunk ennyire előre. 

33.
33.
Hardy
Sajnos még ki se próbáltam a Warfighter, de ha ennyire le lett húzva akkor ott gond van. Franc egye meg, hogy nem csinálnak már egy II. Vh-s játékot újra... De a C&C-vel is kezdhetnének vmit...
32.
32.
alex512
Számomra is nagyon tucatFPS érzése volt a játéknak, még így a COD futószalag mellett is, ami nem kis teljesítmény. Pedig vártam mint a megváltást. Így nem megy és kész, jobb ha pihen és valami jobb koncepcióval, jobb csapattal élesztik újra.
31.
31.
Drazhar
Végre egy értelmes lépés manapság :)
Nem, nem annak örülök, hogy becsődölt a MoH-franchise, de ÍGY - ebben a formában ez a legjobb ami történhet vele!
29.
29.
NoRush
El sem tudom már képzelni, milyen jó lenne egy 2. vh-s Frostbite 2 hajtotta FPS. Szánalmasnak tartom, hogy nem sikerül visszakanyarodni azokhoz az évekhez. A CoD 1-ben történő sztálingrádi csatán 10x jobban szórakozom, mint a mai modern shootereken. Hogy nézhetne az ki mai grafikával? *-* Álom...

Csak hogy ne legyen off: Szerintem igenis jó volt a Warfighter, és bezony a szomorú igazság az, hogy csupán annak tekintetében húzták le ennyire, mert inkább volt Battlefield 3.5, mint Medal of Honor.
28.
28.
p3ti
"Az EA félreteszi a Medal of Honor-sorozatot" = nem hozott elég zsét, ezért nem éri meg kiadni
27.
27.
tgabor97
A Medal of Honor: Warfighter SZARINTEM nagyon is kurva jó.A BF elbújhat a CoD mögött a sok éves tapasztalatok szerint ,de ez súrolta a szintet. De hát nem én vagyok az egyetlen FPS buzi a világon és mások szerint nem tudta azt ,amit kellett volna a játék akkor ez van el kell fogadni. Szerintem csak fel kellett nőni a játékhoz agyilag ,de ez csak az ÉN SAJÁT VÉLEMÉNYEM!
23.
23.
eszeanna
Inkább a Mirror's Edge 2-ről nyilatkoznának végre.
22.
22.
piskóta
ez az ára a kreativitás hiányának, meg annak, ha mindig ugyan azt a receptet használják a kiadók/fejlesztők, az emberek előbb-utóbb megunják, bár nem a témával volt gond, hanem a tálalással.
21.
21.
jasko
nekem tetszet a moh warfighter és a 2010-es moh is, mindkettőnek jó a története, szivszorongató, és olyanok mint én,akik katonának készülnek örömmel játszották...
20.
20.
DON GONDOCS
Szerintem nem lenne egy nagy újítás, de bevállalhatná valamelyik stúdió egy fiktív háborút ahol 2 vagy több nemzet katonái kerülnek konfliktusba egymással és mindegyik fél küldetéseit lehetne játszani.
19.
19.
Stranger
#18: Hát ja... a MoH maradhatna 2. vh-s. Egyébként nem volt olyan rossz a Warfighter single playerben, csak ennyi pénzért azért több játékidőt vár az ember.
18.
18.
morc33
a játékkal semmi gond,de azért a cod bops 2 sem volt jobb. vissza térhetnének egy kicsit a világháborús játékokhoz, az lehet hogy hengerelne.
17.
17.
2xhun
Le a sok fos fps-el. YO
16.
16.
Azeroth87
Új Battlefield... támogatom!
A MoH sorozat már elfáradt nagyon a vége felé, pedig a műfajában első számú volt nálam!
15.
15.
avus
Bad Company 3 jöhet, imádom azt a sorozatot.
14.
14.
Pharaoh
13.
13.
ATi0021
Nagyon helyes döntés, a Need for Speedet is félretehetnék ...
12.
12.
Nekem is tetszett a Warfighter, egyedül max annyit rónék fel, hogy lehetett volna hosszabb, de szerintem rendben volt. Az, hogy az IGN például 4.0 pontot adott mert korrupt rohadékok vannak ott (A 007: Legends 10 potnot kapott IGN-en hahaha), az kár hogy ennyire lehúz valamit...
11.
11.
Cuppak
Kár, pedig nem volt olyan rossz játék szerintem.. legalább is volt pár nagyon jó rész a játékban :-), Danger Close a 2. Világháborús játékokhoz ért, vissza kellene térniük.
10.
10.
Zedz
#1: Igen és mit csinálnál helyette?
9.
9.
Kenny88
Nekem tetszett a Warfighter. Iszonyat hangulatosra sikerült. Hát ez van..
8.
8.
Ooorky
Ultima, C&C, Red Alert... és most már Medal of Honor, egy újabb EA által tönkretett sorozat.
7.
7.
Falcon
ezaz legalább a battlefildesek is pofára esnek és kapnak a cod mintájára egy pár uj mapot évente
6.
6.
Deadzone
nemhogy a mirrors edge 2-vel fogalkoznának
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...