GRID 2 - megvan a megjelenési dátum

  • Írta: fojesz
  • 2013. január 31.
  • Megjelenés
Link másolása
A Codemasters elárulta végre a GRID 2 végleges megjelenési dátumát: a játék május végén landol a boltok polcain, és bár lesz belőle különleges kiadás is, még nem tudni, hogy mit rejt majd.

A Codemasters bejelentette, hogy május 31-én jelenik meg a GRID 2 - a játék a korábbi híreknek megfelelően PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra érkezik. A doboza így fest majd:

A játékból kétfajta speciális kiadás is lesz. Az egyiket bármelyik előrendelő megkaphatja, és egy ingyenes DLC-t tartalmaz majd - azt még nem tudni, hogy pontosan mit. A másikat a brit GAME áruház vásárlói szerezhetik be: a Brands Hatch Edition mellé a McLaren Racing Pack és a Head Start Pack jár ajándékba.


Előbbinek a része egy McLaren MP4-12C GT3 Special Edition verda, valamint két verseny a Brands Hatch GP pályán, utóbbiban pedig egy Mercedes-Benz SLR McLaren 722 GT és más játékbeli kedvezmények kaptak helyet.

12.
12.
Samu
#10: Hát ilyet meg ki írt? Én csak örülnék ha volna benne ;) Sajnos manapság egyre mellőzik... :( Lehet azt hiszik csak a wareznépek tolják csak hálóban! Felháborító! Na de a codies-ban még reménykedek.
11.
11.
Samu
#5: Hehe! Jogos... Vagy szerezzenek egy kormányt, és a saját kezüket nézzék,ne egy animáltat,mindjárt ott lesz a különbség a szemük előtt. Így se úgy se szimulátor egyik se, akkor meg mire ez a bolondság? Szórakozzunk inkább, ne a kifogást keressük, én amondó vagyok. Azt hiszem öregszem... :D
10.
10.
Edy92
Miert ne legyen sys link...ne irj ilyet :S
5.
5.
shatterhand
#4: Ragasszák le a képernyőt alul és meg van oldva a problémájuk:)
4.
4.
Samu
Ezt nem hiszem el... még mindíg van aki a sz@ros műszerfalnézet miatt sír...? :(
A játék meg jöhet minél hamarabb és legyen benne system-link támogatás,hehe. Tuti vétel akármi is legyen,csak aztán tényleg nehogy csalódjunk! Érdeklődve várom!
3.
3.
Cooper911
#1: Szerintem a Dirt 2 óta egyre pocsékabb cuccokat adnak ki.

Egyébként műszerfal nézetes speciális kiadás nem lesz? Azt még talán megvenném.
1.
1.
gab3n
Nah süti!Szerintem ez is lesz olyan jó mint az egy,talán még jobb is!Az évek során nem csalódtam a Codemastersben!Talán csak bennük nem. :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...