Grand Theft Auto V - szeptember 17-én érkezik

  • Írta: fojesz
  • 2013. január 31.
  • Megjelenés
Link másolása
A Rockstar Games az imént jelentette be, hogy a Grand Theft Auto szeptember 17-én kerül boltokba. A készítők csúsznak, sajnálják is, de azt ígérik, nem fogjuk megbánni a várakozást.

Hivatalos: szeptember 17-én jelenik meg a Grand Theft Auto V PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra, ezt a Rockstar Games jelentette be az imént.

Az eredeti tervek szerint májusban került volna boltokba a játék, a csúszásért a készítők elnézést kérnek, viszont úgy vélik, extra fejlesztési időre van szükségük ahhoz, hogy tökéletes programot tegyenek le az asztalra. Köszi, danidevito!

56.
56.
xinosz
Reméljük a csúszás okai között egy komolyabb optimalizálás is megtalálható, valamint nem lesz bugokkal telitett, ahogy a GTA IV még mai napig is! Habár ha bevárják a next-geneket, akkor felejtős a dolog és kapni fogunk megint egy atomtengeralattjáróra szánt programot(és nem játékot)!
55.
55.
kopic
NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!:(:(:(:( Pedig már annyira vártam a Májust!:(
54.
54.
tundrish
#53: Igen, komolyan. Majd, ha eljutsz odáig agyilag, hogy rájössz az innováció olyasmi dolog, ami mondjuk a Tir Na Nog volt a maga idejében, vagy esetleg a Lords of Midnight, akkor lehet felfogod, hogy aki nem 5 éve esett a számítástechnika világába, miért röhögi halálra magát, a mindenféle szutyokra rácsodálkozó szerencsétleneken....
53.
53.
Hubert Cumberdale
#52: És komolyan rád pazaroltam 4 kommentet??? lol
52.
52.
tundrish
#51: Ki a fas*omat érdekel, melyik részében volt, és melyikben nem. Az előzőben volt, és végre normális iránynak látszott. Most sikerült visszalépni, nehogy már 2013-ban elvárható legyen egy fejlesztőtől, hogy olyan bonyolult feladatokkal foglalkozzon, mint a döntési szabadság. Miért kellene mindenkinek hanyatt esni attól, hogy a cégek képesek mindenféle innováció nélkül másolgatni a régebbi dolgaikat? És akkor most a te stílusodban a lényeg: Ki a jó édes anyádnak hiszed te magad, hogy azért, mert valakinek más a véleménye, rögtön személyeskedsz? Ezt otthon csináld, ha anyádtól elment a délutáni fizető vendég.
51.
51.
Hubert Cumberdale
#50: Nem én nem tudok olvasni, hanem te nem tudsz szöveget értelmezni... Sőt sztem te a GTA 4-el sem játszottál. egyetlen egy alkalom volt benne, mikor a döntésük hatással volt a sztorira és az sem volt egy hatalmas változás, kb 2 küldetés változott meg tőle. És ez a lehetőség az eddigi GTA-kban még csak nem is szerepelt!! (Azokban a GTA-kban, amik klasszisokkal jobbak voltak, mint a 4. rész.) Szóval kivettek valamit, ami amúgy sem része a GTA-nak. tényleg jó szar. Szóval jah. hülye vagy.
50.
50.
tundrish
#49: Mondd te tudsz olvasni? Már egyszer leírtam neked, hogy a játék el fogja veszteni minden döntési szabadságát, ami eddig megvolt, ezért hülyeségnek tartom a három szereplős megoldást. Erre már a múltkor is jelezted, hogy a te hatalmas véleményed szerint hülye vagyok. Most direkt (a gyengébbek kedvéért) idemásoltam ahogy Rockstar Games hivatalos interjúban erősíti meg, amit sejtettem. De igazad van, ne higgyünk az elnöknek, várjuk meg, amíg kijön, hátha rosszul tudja. OMFG!!!
49.
49.
Hubert Cumberdale
#46: Nem fogok vitázni, Nem tom mire faragtam rá multkor, de szerintem a baromságot csak te kezded. Nekem nincs véleményem, mivel nem alkottam olyanról, amivel nem játszottam, így nincs mivel ütközzön a te véleményed. Egyszerűen hülye vagy és ezt jeleztem.
47.
47.
Dester
Én személy szerint örülök a csúszásnak. Ezzel a néhány hónappal is esetleg több tartalom, easter egg kerül bele (apróságokról beszélek), valamint talán kevesebb bug. Értékelem a döntést, hogy nem engednek a határidő nyomásának, hanem inkább még fejlesztenek rajta. Valamint így nem egyszerre jelenik meg a HoTS és a GTA V, aminek külön örülök :D
46.
46.
tundrish
#45: Megint kezded a baromságaidat, mert valaki nem a te véleményedet mantrázza? A múltkor már ráfaragtál egy vitára, amikor elkezdtél ekézni, miből gondolom én, hogy a 3 szereplős dolog változtat a játékon.
Aztán:
"...A GTA IV-ben hozhattunk a történetet befolyásoló döntéseket. Ez a GTA V-ben is így lesz?
Nem lesznek hasonló helyzetek a GTA V-ben, aminek nagyon egyszerű oka van. Mivel három történetet mesélünk párhuzamosan, nagyon nehéz lenne jól megvalósítani ezeket a helyzeteket..."
by Dan Houser
45.
45.
Hubert Cumberdale
#43: Tulajdonképpen kill yourself!
43.
43.
tundrish
Tulajdonképpen most örülhetnék - mivel a háromszereplős marhasággal sikeresen elvitték sz*r irányba a játékot -, hogy különösebben nem érdekel mikor jelenik meg, és mikorra készül el PC-re, de azért minimálisan csak kíváncsi vagyok rá...
42.
42.
Hardy
Kár érte, nyári szünetre nagyon jó kis szórakozást adhatott volna. :)
41.
41.
Yanez
Kissé merész leszek, mert azt mondom: szerintem a GTA V annyival lesz jobb a IV-nél, mint anno a San Andreas volt a GTA 3-nál.Szorítsunk, hogy így legyen, mert akkor garantált a bombasiker!
40.
40.
Tyler89
A bejelentés, miszerint tavasszal jelenik meg, viszonylag hivatalos volt. Hónapban ez legkésőbb májust kellett volna jelentsen. Na mindegy, legalább lesz idő kiélvezni a tavaszi felhozatalat. De aztán tényleg tökéletes legyen a játék!! :)
39.
39.
markoci555
volt már hivatalos bejelentés májusra? vagy miért kérnek elnézést?
38.
38.
Amikor a maffia 2 őt csinálta a T2 akkor is voltak gondok vele pl láthatattlan lett a karakter. Jó lenne ha egy minden szempontból tökéletes játék lenne, de nem leszek ilyen naiv. Kijön kiderül
37.
37.
#33: Én meg most pótoltam a Red Dead Redemptiont a GTA 4 kiegek, az LA Noire meg a Max Payne 3 mellé. RDR-t ki is toltam 100%-ra. De sajnálom hogy késik a game, viszont az eddig látottak alapján abban is biztos vagyok hogy nyomós okkal.
36.
36.
Winter
Azt a *%/+!="§'";@>#&/%!!!!!!
Utána meg majd italálják, hogy még egy-két simítás, igazítás és inkább decemberbe jön. Az még majdnem egy év! Legalább egy RDR 2 jöhetne!
Grrrrrrrr, Winter bácsi morcos lett.
34.
34.
Jared
wattttaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa fakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk nope miér heee miér heee miééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééé a mocskos gyerek
33.
33.
strike19
Nem hiszem el.Most toltam előbb a max payne 3-mat hogy edzek a GTA 5 multira erre benéztem.
31.
31.
Ylan
Születésnapomra GTA V, milyen kedvesek. :D
29.
29.
shatterhand
#18: Dehogynem:)) Örömmel lemondanak pár millió eladásról csaka zért,hogy lassan fogyjon pár százezer. Fél évre rá meg már budgetten akciózzák.
28.
28.
Roomdog
2013 sping.. Idén szeptemberben lesz tavasz :D
27.
27.
Kenny88
Én személy szerint örülök neki. Több idő, több fejlesztés.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...