Mozgásban a Battlefield 3: End Game DLC

  • Írta: zoenn
  • 2013. február 1.
  • Videó
Link másolása
Terepmotorokkal és könnyű légvédelmi járművekkel érkezik a Battlefield 3 utolsó DLC-je. Emellett légi harc és Capture the Flag játékmód várja a karosszékbakákat, utóbbiakat mozgásban is be tudjuk mutatni.

A Battlefield 3 End Game DLC-je márciusban jelenik meg, elsőként a PS3-as prémiumfelhasználók számára. A csomagban négy hatalmas térképet találunk, melyek a gyors és motorizált harcoknak kedveznek. Új játékmódoknak is örülhetünk: az Air Superiority a légi harcra hegyeződik ki, míg a Capture the Flag a klasszikus zászlórablós mókát honosítja meg újra. Kapunk szállítóhelikoptert is, mellyel csapatokat rakhatunk le bárhol a térképen.

A DICE jóvoltából most két gameplay előzetest csodálhatunk meg. Köszönjük, p3ti!

13.
13.
Deadzone
borzalmasak ezek a túlvezérelt robbanáshangok
12.
12.
Trapyd
Jó játék, jó prémium, nincs kockázat
11.
11.
mestermagyar
#5: Ez a legnagyobb f-ság. Vagy a premiumot veszed meg elsönek, vagy ha már eleve van 1-2 dlc, meg sem éri. És extrákat adnak ezért...
10.
10.
alexcargooo
#5: Áruló van köztünk!!!
9.
9.
balesz93
A legjobb fps játék a BF3 :) A kiegészítők meg eszméletlenek :) Főleg az End Game lesz a legjobb szerintem :)
8.
8.
DeadZoZy
7.
7.
p3ti
Hangulatosak ezek a trailerek :) Még a végén megjön a kedvem a Premiumra
6.
6.
SCR3AMN00B
5.
5.
Donpedro
Hé, ez nemér, a prémium videót nem tekinthetik meg halandó proletár szemek, az csak a kiválasztottaknak van :D
3.
3.
OLLiE
Ez az air superiority nagyon jól néz ki :P Az AK-val csak az a baj, hogy hiába nagyok és szépek a pályák, de kevés a jármű és a játékos :/ Bandar Desertre/ Death Valley-ra rakhattak volna 100 játékost, meg több jetet és koptert. De legalább az End Game-ben lesznek jó dogfightok !!! :)
2.
2.
McDuff
fuuuu csessze meg,ez leeht még érdekel is,csak az a baj hogy az Armored Killt megvettem ősszel,mondván hogy csak úgy is ez az egy fog érdekelni,ezért nem Premiumozok,+ a Back to Karkand nekem járt a Limited miatt,de most úgy érzem ez is kell,de akkor meg már ott vagyok,mintha a Premiumot vettem volna xD Ha ezt tudom hogy lesz CTF,akkor lehet másképp cselekszem(sajnos ma már egyre ritkább,pl CoD-ban jó ideje nincs,pedig a 2-t mennyit toltuk LAN-partyn!)

mondjuk ennek a Premiumnak pont ez volt a lényege,hogy zsákba macskát árulnak,mert nem tudhatod milyen lesz a következő DLC!pl. engem a CQ meg ez az utolsó full hidegen hagyott.mondjuk ha vársz több mint egy évet a megjelenés után mire az összes kijön és utána döntöd el hogy kell e,az se rossz:D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...