Előzetesen a WRC: Powerslide

  • Írta: zoenn
  • 2013. február 2.
  • Videó
Link másolása
A Milestone igyekszik minden bőrt lehúzni a WRC-licencről. Márciusban érkezik a WRC: Powerslide című letölthető arcade cím, amely elsősorban a rali könnyedebb megvalósítását kedvelők körében lehet népszerű.,

A Milestone már háromszor megmutatta nekünk, hogy miként képzeli el a WRC-t komolyabb formában, ám ha belecsömörlöttünk a WRC 3-ba, itt az ideje a habkönnyű mókának. A WRC: Powerslide letölthető formában jelenik meg márciusban, PSN-en és XBLA-en. A játék igazi érdekessége az, hogy felülnézetből látjuk az autót és a pályákat, a fizika engedékeny, az irányítás pedig végletekig leegyszerűsített, de azért így is megizzadunk majd a tökéletes köridőkért.

Akár barátainkkal is versenyezhetünk az első helyért a játék multiplayer módjában. Egy halom ralijárgány autentikus mása és egy csomó pálya vár ránk a világ különféle pontján. A komolyabb szimulációra vágyók se ijedjenek meg, kapunk WRC 4-et is!

6.
6.
Krees
Pofás kis matchboxok :D
Nekem a favorit a PS2-es WRC Rally Evolved, de az más kategória. Ez a kis könnyed móka is jó lehet.
5.
5.
Cooper911
#1: Jó kis ködös 40km-es pálya :D
Egyébként tényleg nagyon rövidek a pályák a mai rally játékokban.
WRC3-ban meg olyanok voltak a pályák mintha ugyanazokból az elemekből rakták volna ki őket, folyamatos Deja-vu érzésem volt.
De ez a kis arcade móka ötletes.
4.
4.
kharami
A WRC 3 ban egész kellemeset csalódtam! Kellemes grafika és viszonylag türhető irányitás kormánnyal! Megnézzük ez mit ad!
3.
3.
csonti02
Hahaha ez tök jó, engem megfogott :D
2.
2.
traumraise
na ezt sajnálom hogy nem jön pc-re .....nagyon megtetszett ez a kis arcade móka
1.
1.
Avifer
szerintem a legjobb rallys játék a mobil 1 kupás rally championship volt attól jobb azóta sincs nemhogy azt rebootolnák fejlett irányítás és grafikával ott legalább voltak fél órás pályák nem úgy mint most 2-3 perc mi az vagy mint a dirt 3 ban többet töltött a játék mint a pálya volt
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...