Splinter Cell: Blacklist - újabb gameplay jelenetek

  • Írta: fojesz
  • 2013. február 3.
  • Videó
A sokat látott E3-as demó után jöjjön végre valami más: a Ubisoft egy sajtórendezvény keretei között mutogatta a játékot, innen érkezett egy kötelező jelleggel megtekintendő gameplay videó.

A VG247 felvétele combosra sikerült, 8 perc hosszú összesen, viszont meg is van vágva: viszonylag sokat beszél benne David Footman, cinematic rendező, és akad néhány korábban már látott jelenet is. Ettől függetlenül ami friss benne, az tényleg szuper, tessék csak megnézni!

A Splinter Cell: Blacklist augusztusban jön PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra.

16.
Kerub
A helyszinek nem tetszenek. Én már nsgyon unom ezt a közelkelet témát és pont ezért èlveztem annyira a Convictiont. Megint mindenki egy xjakab AK47-es terrorpista lesz... Izgi.
Persze így is nagyon fogom élvezni, deörültem volna ha valami kevésbé sablont kapunk :(

11: +1
Tökéletesen egyetértek. A Conviction baromi izgalmas ha lopakodva, fegyvert nem használva csinálod. Kb 3. végigjátszát már végigakciózva nyomtam. Legnehezebb fokozston sem gebedtem bele, de még úgy is élveztem :)

14.
The Lone Drow
#10: Az nem végtelen ám, bizonyos számú ellenfelet ki kell iktatnod csöndben, vagy legalábbis közelharccal mindenképpen.
13.
sajmon
2 dolog hiányzott nekem eddig a Conviction-ből a kés meg a holtestek vonszolása :)
12.
sajmon
Kedvenc részem a Conviction volt
11.
sajmon
A Conviction nagyon de nagyon nehéz tud lenni ha nem könnyű fokozaton tolod és észrevétlenül akarod megcsinálni a pályákat,darálástól mentesen ;) Minden attól függ hogy állsz hozzá
10.
shatterhand
#8: Ps3ra nem jött az ki, de ahogy elnézem itt is lesz ez a pontbejelölés. Most az tényleg ennyire leegyszerűsíti a játékot? Kijelölök kapásból 2-3célt és annyival kevesebb gondom lesz?
baromi látványos, de ez így elég casual kuka.
9.
KeXxX
nekem nagyon tetszik, remélem az irányítás is jó lesz pc-n.
8.
randall13
Convictionhöz hasonlóan ebben sem lesz semmi kihívás..
6.
Caine
5.
piskóta
#3: az nagy kár, szerettem a hangját, jól illett a karakterhez
4.
Matt8888
#3: Image váltás miatt szerintem. Alapjában véve a 'Conviction' már azt az érzetet adta hogy nagyon veterán volt. Itt szerintem egy olyan részt nyitottak amiben újra alkották a képét hogy ne legyen annyira "régies"
3.
drat576
#2: sajnos leváltották (vagy lemondott, nem tudom), már a tavalyi videóban sem ő volt
2.
piskóta
Fishernek mióta nem Michael Ironside a hangja ?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...