Már augusztusban megjelenhet a Saints Row 4

  • Írta: fojesz
  • 2013. február 6.
  • Pletyka
Link másolása
Úgy hírlik, már augusztusban megjelenhet a Saints Row negyedik része, ami azt jelenti, hogy a Volition akciójátéka megelőzheti a GTA V-premiert. Kár, hogy a játékot formálisan még be sem jelentették.

Korainak tűnik az augusztus? Egyáltalán nem: ne felejtsük el, hogy a THQ menedzsmentje tavaly nyáron úgy döntött, hogy a Saints Row: The Third fejlesztés alatt álló kiegészítőjét, az Enter the Dominatrixet alakíttatja át teljes értékű folytatásnak, márpedig az a játék jó ideje készül, és már tavaly ősszel meg kell volna jelentetni.

Ez még a Saints Row harmadik része.

A Saints Row 4 munkálatai tehát még annak ellenére is előrehaladott állapotban lehetnek, hogy a készítők mögött összeomlott a THQ, és hivatalos bejelentés ide vagy oda, nem tűnik lehetetlennek az augusztusi megjelenés, amiről az eredeti játék dizájnere, Chris Stockman fecsegett a Twitteren. Az úriember szerint augusztus végén jelenhet meg a játék, még a jelenlegi konzolgenerációra.

Az IGN kérdésére a Deep Silver képviselője elmondta: a kiadó még egyeztet a Volitionnel a Saints Row 4 megjelenésének időzítéséről, és a platformlista kapcsán sem árult el semmilyen információt. Nemrég a Koch Media vezérigazgatója, Klemens Kundratitz úgy nyilatkozott a GamesIndustry Internationalnek, hogy a játék biztosan megjelenik idén.

Nos, akkor célszerű lenne megelőzni a GTA V-öt, nem igaz?

6.
6.
mestermagyar
#4: Úgy van, GTA IV-et elöször elkezdtem, mi ez? Legjobb nyitottvilágú játék? Hagyjuk már.
Az én sorrendem:
1.mafia
2.just cause 2, és saints row 3
3.dog days
4.GTA IV
GTA IV-en kívül mindet lejátszottam. Mindnek volt egyedisége.

Remélem a saints row 4 is vicces lesz, esetleg picit jobb grafikával, de inkább , menjen a gépen 60fps-el.
4.
4.
p3ti
Ha választanom kellene a GTA és a Saint's row között, nekem egyértelműen a Saints row lenne az amit megvennék. Annyira komolytalan és vicces volt a 3. része, hogy szeretettel várom a folytatást :)
3.
3.
DON GONDOCS
A SAint Row 3 nekem eddig minden idők legjobb openworld játéka 4* végigvittem a fősztorit. coopban is, Egyszerűen fergeteges és szórakoztató. Remélem nem kapkodják el és nem félkész játékot adnak ki.
2.
2.
shooter1234
#1: Osztom, remélem azért több fegyvert is raknak bele, bár a 3ban is volt jónéhány, de attól még jöhetne több féle is, hogy mindenki megtalálja a kedvencét.
1.
1.
giga321
HA még elvetemültebb lesz mint a 3 akkor felőlem jöhet.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...