Elkészült a Gears of War: Judgment

  • Írta: fojesz
  • 2013. február 6.
  • Hír
Link másolása
Véget értek a Gears of War: Judgment munkálatai, a fejlesztőkön már nem fog múlni, hogy az Xbox 360-exkluzív játék időben a boltok polcaira kerülhessen. Március végén esedékes a megjelenés.

A Gears of War hivatalos Facebook-oldalán jelentették be, hogy befejeződtek a Gears of War: Judgment munkálatai, a játék aranylemezre került, és már csak a sokszorosítás van hátra. Az Epic Games és a People Can Fly által közösen jegyzett epizód március 22-én jelenik meg Európában, természetesen kizárólag Xbox 360-ra.

A Judgment a trilógia előzményeit meséli majd el, közvetlenül az Emergence Day után vesszük fel a fonalat ezúttal Bairddel és Cole-lal a főszerepben, miközben Halvo Bay városát igyekszünk megmenteni. Az ígéretek szerint a készítők az eddigi legintenzívebb Gears of Wart rakták össze, és a multiplayeren is csavartak egyet a kasztalapú OverRun játékmóddal.

24.
24.
Drazhar
Egyébként hiába tényleg változatlan (nagyrészt) a játékmenet, a GoW-élmény mindig beszippant már a kezdőképernyőtől. Emlékszem a 3. részt már semennyire se vártam, de amikor elindítottam - bumm - egyből daráltam jókedvvel :)
Ezzel sem lesz másképp!
23.
23.
MrBenjamintoto
#22: Végülis csak új multys játékmód, új locust fajta, új fegyverek és tök más sztori vár ránk, most, hogy mondod tényleg lejön a videókból!
22.
22.
Django
#17: Már bocs, de a videók alapján ez egyértelmű!
20.
20.
zsoze
#19: (nem lehet szerkeszteni :@ 7# ha keserű a szőlő akkor tarts meg magadnak hátha megeszi az epe

1# osztom a véleményedet :)

amúgy én a 3. at még nem pörgettem ki túl sok a jó gamma már :D
19.
19.
zsoze
#7: osztom a véleményt keserű a szőlő öcsém
17.
17.
MrBenjamintoto
#15: Igen tényleg biztosan ugyanaz mint a 3, végülis te már tudod ezt így a megjelenés előtt egy hónappal.Köszi, hogy szóltál így meg sem veszem!!!
16.
16.
kharami
Komolyan aki fikázza a Gears sorozatot az vagy irigységből teszi, vagy mert nincs jobb dolga! Nem tudom minek összehasonlítani a mass effectel semmi köze a két játéknak egymáshoz, plusz a Spec Ops hoz meg végképp ne hasonlitgassuk már...!:S Egyszer és mindenkorra szögezzük le, ez a játék masszívan story orientált nélkülöz mindenféle sallangot! A fedezékrendszere meg úgy jó ahogy van!!
15.
15.
Django
Meg jo h elkeszult u.a. mint a 3 ctrl-insert shift-insert!
14.
14.
p3ti
#12: bocsánat, lemaradt a hatalmas IRÓNIA OFF a kommentem végéről.
13.
13.
NemTudomMiLegyen
#11: Nekem mindössze annyi bajom volt a 2. résszel, hogy sokszor voltunk az üregekben, amúgy imádtam, ha 5-6-szor nem játszottam végig akkor egyszer se. Az elsőt szintúgy imádtam. A 3. részt is végigjátszottam 2-szer, ott már inkább a multi kötött le, nem jött be ez a 'fénylős' téma.
12.
12.
aordog
A GTA 5 ? Tesztet nem irok, de akkor te is tudod, hogy az varos... Majd akkor nezd meg, hogy ott milyem tartalom lesz a jatekban es ua.-ert a penzert. Azert erdemes konzolt tartani, hiszen nekem is van! Tevedek?
11.
11.
Marcus88
#7: A második rész gyenge lett? Szerintem mindenben felül múlta az 1-et.

Grafika,játék hossz,új fegyverek,új szörnyek,sokkal változatosabb pályák.
Imádom a sorozatot,ez sem marad ki,az biztos.
10.
10.
p3ti
#7: Te, akár írhatnál is egy tesztet róla így kapásból, sőt, a GTA 5ről is firkanthatnál vmit, nem tudok várni szeptemberig...
9.
9.
Berencsit
#4: Az egyetlen játék ami miatt a Pc-m mellet ott van a box. ;)
Várós.
7.
7.
aordog
Ne sajnald! Az elsö reszt annak idejen nyomtam, az tenyleg jo volt! A masodik mar eleg gyenge lett. A harmadik kimaradt... ezt meg nem is az eredeti fejlesztök keszitettek. A Mass Effectnek hasonlo a fedezekrendszer megoldasa es sokkal komplexebb, de meg a Spec Ops the Line is hangulatosabb! Aztan lehet, hogy ez tenyleg jobb lesz a többi resztöl...
6.
6.
p3ti
ohhhh ye..... Már elő is rendeltem
4.
4.
Bred
Az egyetlen játék ami miatt sajnálom hogy nem xbox-om van . Imádom a jóféle TPS-eket.
3.
3.
UncannyDante94
*_* végre, a megjelenésig meg kivárom!
2.
2.
Ótvar
1.
1.
gorgo
Szerintem az kicsit hamarább lesz egyeseknek..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...