Készül a LittleBigPlanet 3?

  • Írta: fojesz
  • 2013. február 7.
  • Pletyka
Link másolása
A pletykák szerint már készül a LittleBigPlanet harmadik része, ami viszont nagyobb meglepetés, hogy állítólag nem a Media Molecule dolgozik rajta, hanem a Sumo Digital csapata.

A VG247 több forrásból is tudni véli, hogy készül a LittleBigPlanet 3, a játékot ráadásul az a Sumo Digital fejleszti, ami nemrég a Nike+ Kinect Traininget és a Sonic & All-Stars Racinget is tető alá hozta. A játék állítólag már egy éve fejlesztés alatt áll - a Sumo Digital rakta korábban össze a LittleBigPlanet 2 cross-controller javítását is.

A lap egy LittleBigPlanet-petíció kapcsán érdeklődött körbe, ami azt szorgalmazza, hogy a Media Molecule dedikáljon nagyobb moderátorerőt a jelenlegi LittleBigPlanet-játékokhoz, a helyzet ugyanis már tarthatatlan a közösség szerint: állítólag nem ritkák a halálos fenyegetések, a hackelések, a gyűlöletbeszéd és a cyber-bullying sem.

A VG247 úgy tudja, azért lett ennyire durva a helyzet, mert a Media Molecule jelenleg minden energiáját a Tearaway fejlesztésébe öli, és a folytatáson is a Sumo dolgozik, ezért nem marad kapacitás a moderálásra.

A Sony nem volt hajlandó kommentárt fűzni a pletykákhoz.

5.
5.
keiji maeda
ez a sumo digital számomra nem alkotott még semmi maradandót , nem tudom mi lesz belőle ... :/ előre azért nem írom le
4.
4.
KeXxX
"állítólag nem ritkák a halálos fenyegetések, a hackelések, a gyűlöletbeszéd és a cyber-bullying sem." - így fog tönkre menni a világ. hála a net cigányoknak.
1.
1.
Kocsis92
na ez egy kifejezetten nagyonjó hír :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...