Készül a Sonic Adventure harmadik része?

  • Írta: fojesz
  • 2013. február 8.
  • Pletyka
Link másolása
A pletykák szerint hamarosan új Sonic-játékot mutat be a Sega, ráadásul a kiadón belül Sonic Adventure 3-ként emlegetik a címet. Nem lenne meglepő, ha a japánok a Dreamcast-klasszikust vennék elő.

Noha a Sega nem erőlteti kifejezetten a Sonic Adventure-sorozatot, szeret visszanyúlni hozzá: az átemelt játékelemeken kívül több portot is gyártott hozzá, legutóbb PC-re, PSN-re és XBLA-ra jelent meg a két dreamcastos cím kissé ráncba szedve.

Lehet, hogy felvezetésnek szánják mindezt a japánok? Előfordulhat, a Go Nintendo úgy értesült, hogy a most készülő Sonic-epizódot Sonic Adventure 3 munkacímmel emlegetik a cég berkein belül. Na persze ezt korántsem jelenti azt, hogy a végleges játékot is így hívják majd, de alapvetően semmi akadálya nem lenne, hogy a kiadó a Dreamcast-szériát folytassa.

Korábbi hírek alapján a Sega februárban jelentheti be az új Sonicot, igaz, eredetileg február 2-i, Sündisznó Napi leleplezésről szólt a fáma, és abból nem lett semmi.

2.
2.
Naridar
Hát, vegyesen állok a dologhoz. Ha a játékmenet olyan marad, mint az Unleashed-Colours-Generations triászban, akkor nincs baj, csak ne hozzák vissza azt a kezelhetetlen irányítást, ami mindkét Adventure részt és a Heroes és 2006-os részeket is, az én szememben legalábbis tönkretette. Ha nem csak Sonic lesz játszható (ami gondolom így lesz, hisz az előző 2 Adventure játékban is több játszható szereplő volt), remélem egyik sem lesz összecsapott mint Sonicon kívül az összes eddig, vagy neadjisten az Unleashed-beli Werehog. Mondjuk most úgy néz ki, rátaláltak a jó ösvényre, csak ne is rontsák el :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...