Assassin's Creed - jönnek a kalózok?

  • Írta: fojesz
  • 2013. február 11.
  • Pletyka
Link másolása
A pletykák szerint valami készül Assassin's Creed: Black Flags címmel, ezt két forrás is megerősíti, más kérdés, hogy az eddig nem egyértelmű, hogy a kalózos cím a sorozat folytatása vagy a harmadik rész DLC-je lesz-e.

A Redditen felbukkant információk szerint készül az Assassin's Creed: Black Flags, az azonban még nem világos, hogy a cím milyen szerepet tölthet be a sorozatban.

"Éppen a repülőn ültem, ahol az előttem lévő sorban egy hölgy PowerPoint-prezentációt készített, ami több játék marketingstratégiájáról szólt. Ami leginkább kitűnt közülük, az Assassin's Creed 4: Black Flags volt, ami a slide szerint 2013 karácsonyakor jelenhet meg. Már egy király logója is van" - írta a forrás, aki fotóval nem tudta igazolni állításait.

Érdekes viszont, hogy a poszt előtt durván húsz nappal már született egy hasonló bejegyzés, az a kommentelő viszont az Assassin's Creed III DLC-jeként hivatkozott a Black Flag(s)re: "Míg a San Francisco Caféban ültem, hallottam, ahogy két reklámtervező egy új Assassin's Creed III-as DLC-ről beszél, ami a Black Flag alcímet kapta, és inkább a tengeri csatákra fókuszál. A szlogen úgy szól, 'A túlélés az egyetlen dolog, amiért érdemes meghalni', és a reklámban láthatjuk majd, amint a Brit Királyi Haditengerészet admirálisa megpróbálja letartóztatni Connor Kenwayt a tengeren, miközben a háttérben egy Johnny Cash-dal szól." Az úriember szerint a DLC még a fejlesztés korai stádiumánál járt, durván hat hónap lehet, míg megjelenik.

Természetesen mindez csak pletyka, a Ubisoft nem jelentett be semmi ilyesmit hivatalos, tehát tessék sóval fogyasztani a híreket! Köszi, adam6751!

7.
7.
Azeroth87
Számomra megunhatatlan a játék bármely része. Remélem karácsonykor ismét a PS előtt ülhetek immáron a negyedik részével!
5.
5.
Drazhar
Amikor az első tengeri csatára vezettem ki azt a ladikot a vér is megállt bennem amikor Connor üvöltötte, hogy "Fireeeeeeeeee!"
Más kérdés, hogy kb a 20. hajós pályán már kezdett kifújni a dolog, de azért egy DLC-nyit el bírnék még viselni belőle :)
4.
4.
Rico424
#1: Teljesen egyet értek!
3.
3.
metercsiken
#2: "jobb lett a vártnál"
Bár csak többször hallanánk ilyesmiket! : )

2.
2.
adam6751
Szívesen!

Assassin's Creed 4: Black Flags? Még pletykának is rossz...
Viszont esélyesnek tűnik egy tengeri csatás DLC figyelembe véve Hutchinson állítását a harmadik rész megjelenése után a tengeri csatákról,miszerint az jobb lett a vártnál. De mivel ez csak egy pletyka...
1.
1.
Richi12
Remélem tényleg lesz!!
De teljes epizódnak se lenne rossz a 3 nagyon tetszenek a tengeri csaták
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...