Tizenegy percen át mozog a Tomb Raider is

  • Írta: fojesz
  • 2013. február 11.
  • Videó
Link másolása
A mai nap a tizenegy perces gameplay videóké. Az új Tomb Raiderből is érkezett egy hosszabb felvétel, ami ugyan nyomokban tartalmaz ismerős jeleneteket, de ez ne tántorítson el senkit, mert bőven tartogat friss néznivalót is.

Kevesebb mint egy hónap van hátra a Tomb Raider megjelenéséig, addig is álljon itt egy 11 perces gameplay videó, ami a kolostorból való menekülést mutatja be. Igen, ismerős lehet az E3-as demóból, de egyfelől ez egy jóval hosszabb felvétel, másrészt pedig azóta nem kicsit átalakult a terep és a környezet, feltétlenül érdemes ránézni, hogy mennyire:

35.
35.
DarkLord
#33: Igérték őket , de azokat mégsem mutogathatják hiszen akkor túl könnyű lenne megoldani. Én remélem lesz benn valami keményebb is nemcsak ovodás szint (sajnos mai gyerekeknek már csak ilyeneket csinálnak...mindent a kezükbe kell adni különben életképtelenek, ezért butult el a sok játék is amúgy).
34.
34.
Gamelord
#33: +1. A video alapján ez nem Tomb Rider.
33.
33.
gyerecske
remélem azért lesznek fejtörők is, mert idáig csak akciót mutogattak.
32.
32.
nukebomb
Nos, én toltam így a Tomb Raidert: http://www.tombraiders.hu/files/tr1/1/tr1_03_02.jpg
Szóval szerintem is fasza a graf. :D
31.
31.
adam6751
#20: Hát bocs,de te vagy szellemileg évekkel visszamaradott vagy a korodhoz képest vagy kib*szottul sz*r a szemed. Feltételezem az utóbbi.Hol a francba van elmaradva egy "2013-as színvonaltól"? De hogy jobban érezd magad: Igazad van! (na persze...)
30.
30.
zsoze
jó ég már megint megy a veszekedés?a grafikán? miért?? egy Dishonored randa volt mint a bűn és mégis akkorát ütött a sztori meg a játékmenet ,hogy csak na aki ennyire élvezi a grafikát az éljen a virtuális világban napi 40órát néha vagyetek elő 1-2 régebbi pl 2000 eleji gammákat és gondolkozzatok el az élmény és grafika mércéjén.

A gamma nagyon jól néz ki (grafikailag is) remélem a hangulatot meg tudják tartani várós cím. (:
29.
29.
Azeroth87
Nem tudom mit kell lovagolni annyit a grafikán... Azért a mai játékok nagy részének nincs gond a grafikájával, ráadásul lehet egy játék nagyon szar jó grafikával is... (Ne kelljen most példákat említenem). Itt a videók alapján rendben van minden.
28.
28.
DarkLord
#26: Kb. énsem értem miért nem jó ez a grafika? :D Brutál jó ez és ha nem Crysis 3 szint akkor meg mi a franc van semmi...egy játékot ne a grafikája vigyen el hanem a játékélménye! bár tény ezt lehet mondani azoknak akik pár éve játszadoznak csak. Ugyanez volt a Dead Space 3-nál is holott eszméletlen jó a grafikája a havas tájaknak/hó viharoknak...na de azt is lehúzták a nyavajgók :)
27.
27.
trion96
Én sem értem h mi bajotok van a grafikájával! Szerintem elég szép. És amúgy szerintem ps3on futott a videóban mert mintha láttam volna egy vörös kőrt. Az meg h pcn mennyivel lesz a végleges játék? Szerintem pont annyival mint a többi játék: nagyítóval majd látod a különbséget :D
26.
26.
aordog
Aki azt mondja, hogy a grafika nem jo, gyenge és nem 2013-as szinvonal a jäték, attol kérdem, hogy szämotokra mi az elväräs? Ti szerintem és most tisztelet a kivételnek nem olyan rég nyomjätok a jätékokat. A legtöbb ember azt a szot ismeri, hogy HD meg 1920*1080-as felbontäs. Akinek ez a képi viläg nem megfelelö annak delutani feladat az elsö rész megnézése es kiprobäläsa! Ja meg néha az utcära is merészkedjetek ki, mert a jäték nem valosäg. Néha éljetek is tärsasägi életet, utäna nem fogtok minden szarba belekötni!
25.
25.
Azeroth87
Hát én már alig bírom kívárni!!!!!!!!!!!!!
24.
24.
Stranger
#23: Nem tom, hogy ott milyen volt, de azóta egyébként már a konzolos verzió is sokat fejlődött. tombraiders.hu-n láttam összehasonlító animációt róla.
Amúgy meg AMD Gaming Evolved-es cím, utána lehet olvasni, hogy miket kap majd a PC-s verzió. Ettől biztos, hogy sokkal szebb lesz.
23.
23.
Pharaoh
22#: Igen E3-on is úgy tolták és gyönyörű volt! Ez szerintem xbox360-on fut!
22.
22.
Stranger
#20: A PC-s verzió sokkal szebb lesz, keress rá.
20.
20.
Gunner23
Az eddig látottak alapján nekem ez csalódás! A grafika évekkel elmarad egy 2013-as színvonaltól a fizika 0, és az animációk is gyengék. Öszehasonlítva a 2007-es (!) Uncharted-dal ez minden téren gyengébb. Hogy valami jót is mondjak, a hangulat az helyén van, és ha jól sikerül a multi akkor még egész kellemes is lehet az összkép. Mindenesetre kíváncsian várom.
19.
19.
Sun9us
#18: Izmos az alkarja...(sokat gyakorolt).... :P
18.
18.
simi
hogy a fenébe szúr át egy nyílvesszőt egy fatörzsön?
17.
17.
Pharaoh
10#: Én kérek elnézést! Nekem kellemetlen, hogy megmondtam a véleményem a kommentről, semmivel sem sértőbb hangnemben, mint amilyennel becsmérlésre került ez a nagy múltal rendelkező és számomra kedves sorozat illetve főhősnő!
16.
16.
KeXxX
jó lesz ez, nekem bejön!
14.
14.
headhunter86
#12: Talán mert ez a rész arról szól, hogy is lett Lara az akit Tomb Raider-ként ismerünk. Itt még csak 21 éves.
13.
13.
Drazhar
Na ez az amit mostmár tuti nem nézek meg. Szinte mindjárt itt van, nem lövök le magamnak ennyi gameplay-t :)
12.
12.
nukebomb
Hát ez a Lara semmit nem öregedett!!! :)
11.
11.
Robbie17
#5: Hát valószínűleg.. hajótörést szenvednék első dolgom lenne mosakodni, ruhát mosni....
Durva elhalálozások lesznek most bebizonyosodott :) (4:23)
10.
10.
paukembör
köszönöm a moderátornak
9.
9.
Yetikee
Tök jó játék lesz ,remek ötletekkel de miért kell elrontani ilyen irreálisan nagy ugrással ?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...