Idén jön a Batman: Arkham City folytatása?

  • Írta: fojesz
  • 2013. február 12.
  • Pletyka
Link másolása
A Time Warner pénzügyi igazgatója kotyogta ki, hogy még idén megjelenik a Batman: Arkham City folytatása, és ami különösen érdekes: elképzelhető, hogy nem a Rocksteady Studios fejleszti.

A Warner Bros. Interactive Entertainmentet is birtokló Time Warner pénzügyi jelentése kapcsán derült ki, hogy még 2013-ban megjelenhet a következő Batman: Arkham-játék. A hír a vállalat pénzügyi igazgatójától származik, aki azt mondta a befektetőknek, hogy az idei év nagyon erős lehet játékok szempontjából a kiadó számára, mert az új Batman: Arkham-epizód is megjelenik majd.

Nem elképzelhetetlen, hogy a sorozat folytatódik, erre már utalt is ez-az, érdekes viszont, hogy a VG247 rákérdezett a szériát eddig pátyolgató Rocksteady Studiosnál, és a forrása szerint nem a brit csapat fejleszti az új játékot. Mindez nem is meglepő, azt híresztelik, a Rocksteady most egy másik Batman-játékon dolgozik.

Ettől függetlenül az új Arkham-projekt még készülhet egy másik fejlesztőcégnél - ha idén lesz a megjelenés, valószínűleg előbb-utóbb kapunk egy bejelentést is. Kíváncsian várjuk!

23.
23.
balint23h
Pedig már kezdtem örülni a hír elején de így mégse fogok...
22.
22.
Hardy
ODA NE ADJÁK MÁSIK FEJLESZTŐCÉGNEK! :D
21.
21.
Lacek896
#8: Így igaz! Ha nem a Rocksteady készíti az Arkham City folytatását akkor én komolyan mondom elsírom magam.
20.
20.
metercsiken
Szerintem is maradjon inkább a Rocksteady a fejlesztő!
Ami egyszer( sőt kétszer )már bevált azon ne változtassanak!
Vagy csak ők,és azt is pozitív irányban!
Egyébként természetesen jöhet a game! : )
19.
19.
Batman
Először jöttek a pletykák, hogy a Rocksteady Tini Nindzsa játékon dolgozik. Ezután jött egy hatalmas csend, majd kiderült, hogy a stúdió embereket toboroz, méghozzá nextgenre fejlesztőket. Én nem gondolom, hogy egy Tini Nindzsa játékot majd Next-genre akarnak kidobni, mert akkora project, bár ki tudja, lehet még egy nagyon jó kis játék. Viszont. Jött a híresztelés, hogy Kevin Conroy és Grey DeLisle egy új játékon dolgozik Kevin Conroy azt mondta, hogy igen ő dolgozik, de nem az Arkham 3-mon. Ez igaz, mert az Injustice-ban szerepel. Grey DeLisle már azt mondta, hogy dolgoznak valamin, de ő nem mondhat semmit akármilyen nehéz is. Most meg jött ez a hír ugye. Én a nyakamat ráteszem, hogy a Rocksteady fejleszti már a játékot ezerrel.
18.
18.
guitarlord
#14: Nekem is jobban tetszett az Asylum, jobb volt az atmoszférája, a hangulat jobb lett, ott erősebb volt a hierarchia az Ellenségek közt, érezhető volt, hogy Joker a főkolompos és Mindenki Másba Miatta "botlunk bele", a sztori is jó volt, a City-t picit összekuszáltnak éreztem, nem volt meg olyan erősen az a hangulat, nem tett jót a "Sandboxosítás"....

Ha nem a Rocksteady készíti a következő Arkham epizódot, azzal megkockáztatnak egy jókora buktát, ugyanakkor nem érdemes gyárrá alakítani a csapatot, eszméletlen potenciál rejlik Bennük, engedni kell Őket mást is csinálni, így a legokosabb talán az lenne, ha a Warner hagyná pihenné a Batman témát egy időre....
17.
17.
Ghost16
Lehet öcsi lesz ha nem a rocksteady fejleszti...
16.
16.
thelegendary
Más készíti, de ők megint más Batman játékon dolgoznak...

Eredmény: valami új ami lehet forradalmi és elfogadjuk, vagy nem...

Arkham Új rész. nagy eséllyel elszúrják.....
15.
15.
sherex
14.
14.
br1Koo
Szerintem az Asylum rövidsége ellenére jobb volt, mint a City, lincseljetek meg.
12.
12.
Drazhar
Kiadta másnak a Rocksteady a munkát? :O
Ezt nem is tudtam, így már annyira nem töretlen a bizalom... :/
11.
11.
jszili32
Én annyira nem várom mivel én még csak most fogom kezdeni az Arkham Asylum-ot (De amugy ezt is várni fogom) :D
10.
10.
KeXxX
#9: jaja, jól beszélsz. az arkham asylum is fasza lett. hiába volt rövid.

Várom szeretettel. Remélem mind 3 platformra 1x-re fog megjelenni.
9.
9.
aordog
Batman elmúlt két jätéka hatalmas élmény volt! Emlékszem az elsö rész megjelenése elött milyen negatív véleményeket tudtunk rola olvasni...azota kiderült, hogy a jäték elképeztöen jo. Mindenki probälja ki az elözö részeket. A most készülöhöz pedig megelölegezek 10 pontot, mert a bizalom ott van!
8.
8.
giga321
Feszül a slicc ^^. Amúgy tuti Ők fejezik be ekkora baklövést nem követnek el hogy másnak adják a staféta botot. + A mérce a csillagos egekben van amit csak ez a stúdió tud még messzebb tenni.
5.
5.
MoRT2195
#4: Attól tudják ugyan úgy folytatni, hogy más csapat készíti, mivel a kiadó még mindig ugyan az és ugye ők hoznak meg rengeteg döntést.
4.
4.
Batman
Dehogy lesz másik fejlesztőcégnél. Tuti befejezik. Annyi Easter Egg és utalás volt az előző részekben.. Fú ritka az ilyen fejlesztőcsapat amelyik így átszellemül egy Projectbe. VÁROM VÁROM VÁROM!
3.
3.
Gotham123
Merevedés!!!! ^_^ :DDDDD
2.
2.
br1Koo
remélem nem cseszik el, a Rocksteady elképesztően jól készítette el az epizódokat. Bár ha másik batman játékon dolgoznak, akkor no para :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...