Látnivalókon a nagygépes RE: Revelations

  • Írta: zoenn
  • 2013. február 14.
  • Videó
Link másolása
A Capcom nagy reményeket táplál a HD-gépekre érkező Resident Evil: Revelationsbe, a sorozat jövőbeli sorsa az alkotás fogadtatásán múlik. Több mint egy tucat új képet és egy videót szereztünk belőle.

Sokunk legnagyobb megelégedésére PC-n, Xbox 360-on, PS3-on és Wii U-n is megjelenik az eredetileg 3DS-re szánt Resident Evil: Revelations. Ráadásul a látvány is megfelel az asztali gépeken elfogadott normáknak, köszönhetően az MT Framework skálázhatóságának.

A HD-portok május 24-én érkeznek dobozos és letölthető formában. Vegyétek meg, ha a sorozat következő darabjában még több horrorelemet szeretnétek viszontlátni.

9.
9.
NinjaNorb
Textúrákra ráférne még 1 komoly ráncfelvarrás ha már 2013ban a nagy gépekre adják ki mert gondolom teljes árat fognak kérni érte :D
8.
8.
p3ti
Utolsó jó resident evil.... én tuti veszem
4.
4.
Majd nekiallok egy hosszas gameplay megtekintesbe este és ha jó, ha tényleg survival horror akkor megveszem. Ha inkább lövölde akkor nem fogom és tőlem hanyagolhatjak ezeket a szar shootereket.
3.
3.
DON GONDOCS
#2: Na szóval itt azt írják a cikkben hogy 3ds port HD kiadásban. problem?
A játék tartalma pedig valahol a RE 4 és 5 szintjén mozog. szóval inkább ez vagy a The Mercenaries mint a 6
2.
2.
aordog
A fény-ärnyék megjelenitése nem PS3-as, de még csak nem is XBOX színvonalú. A lämpäk fénye nem jön be a lätomezöbe, teljesen statikus. Ettöl még a GC-s Resident is ezerszer jobb volt, persze azt szämtalanszor is kipörgettem a Gamecube-on. Ez olyan sikeres lesz, mint a Resi 6.
1.
1.
foolblack
Hát nem tudom, ha egy csepp vér is eljutna a falig, akkor már talán.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...