Látnivalókon a GRID 2

  • Írta: fojesz
  • 2013. február 14.
  • Videó
Link másolása
Megérkezett a múltkori rettenetesen hosszú teaser még hosszabb változata, kaptunk videopreviewt gameplay jelenetekkel dúsítva, és kilenc screenshot is került a galériánkba a GRID második részéről.

A minap új látnivalók érkeztek a május 31-én PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra megjelenő autóversenyből. Először a múltkori teaser kibővített változata látható:

Kaptunk egy videopreviewt is ArrowCross jóvoltából:

Végül kilenc screenshotot is megleshettek a galériánkban:

20.
20.
Josi21
#6: Értelek, és maximális egyetértek !
Sajnos ez is beállt a sorba, arcad körözde, rosszabbik fajtából, Codi utóbbi időben ezeket ontja, ez van, ez nem kell szeretni !

Hála a "normális" fejlesztőknek, kapunk ennél rondább, realisztikusabb címeket. :)
19.
19.
foolblack
Arcade fof lesz ez is SAJNOS! :D
18.
18.
foolblack
Mondom én, hogy konzol az elsődleges platform. Gondoljatok bele, hogy a sok tehetetlen mondja, hogy nincsen esélyük multiban a kormányosok ellen, erre kitalálják, hogy nuku kormány nézet, mert úgy meg a kormányosokat szívatják és ők lehetnek előnyben, node ez se igaz, mint tudjuk, szóval én se értem, miért is hiányozna a szimulációs nézet, ha úgyis az nyer akinek van kormánya és jobban ráérez a játék irányítására egy kormánnyal, ami nem miliméterenként pozícionálja a vezérlő potit, hanem sokkalta jobban. Ez az egész egy hatalmas nagy oltás, de hogy mire föl jó ez nekik? Komolyan!
17.
17.
McDuff
#13: alexcargooo már odavan...ez kész:D
16.
16.
NereusLaceee
#13: Igen-igen! Ez biztos!... de!... a fent bemutatott cím, játék lesz és nem film. Így minden számítógéppel van összerakva. Bocs ha lelőttem a poént.
15.
15.
NereusLaceee
Ezt a belső nézet dolgot nem fogom megemészteni. Egy ilyen kaliberű játék és kiadó... nemááár. Ilyen nincs. Megspórolják a belső nézetet, csak mert képtelenek úgy megcsinálni hogy legyen értelme, az NFS:SHIFT-ben csak azt használtam, mert eltalálták. Erőforrásokról meg ne vartyogjanak, mert DRIFT és GRID széria 5 éve ugyanúgy néz ki, nem látom benne azt hogy valami változás lenne. Bújjanak el!
14.
14.
Grabowsky30+
Nekem ez egy az egyben dirt2 vagy 3! Hogy most ez rossz vagy jó, majd ha kipróbáltam megmondom!
..... és küldök belsőnézetes screenshot-ot :D
13.
13.
alexcargooo
biztos jó film lesz bár látszik rajta hogy a nagy része csak számítógépes effekt...a háttér meg a stúdióban összerakott dekoráció....elég gagyesz...
10.
10.
markoci555
#6: kb, ha így állnak hozzá
9.
9.
shifteeh
#1: jaja, nem is foglalkozok a játékkal addig, míg nem látok egy olyan screenshotot (én bajom, tudom)
8.
8.
Dark_Temptation
6.
6.
Cooper911
#4: Nem birom megállni hogy ne irjam le minden GRID2-s hirnél.
Szerintem a GRID3ban csak a kocsi hátulját rajzolják meg, az eleje úgysem fog látszani, igy több erőforrás marad a fák levelén az erezet kirajzolására. :D
5.
5.
Avifer
de ha pl. a belső nézetet DLC-ben adnák ki biztos rengetegen megvennék
4.
4.
Josi21
#3: Szerintem szimplán ironizált.xD
3.
3.
MoRT2195
#1: Belső nézetes sreenshoot biztos nem lesz, mivel a játékban nincs belső nézet, összesen két kamera állás van, az egyik hátulról, a másik pedig a motor ház tetejéről.
2.
2.
Game Fan
#1: sajnos itt is csak a KÜLSŐ számít :D
1.
1.
Cooper911
Majd a belső nézetes screenshoot lesz a nagy szám :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...