Jó ideje PS4-re készül a The Last Guardian

  • Írta: fojesz
  • 2013. február 17.
  • Pletyka
Link másolása
Újabb pletyka kapott szárnyra a The Last Guardiant illetően, most egy volt Sony-munkatárs szellőztette meg, hogy a játék már jó ideje az új PlayStationre készül. A fejlesztést többször is újrakezdték a készítők.

Kenny Linder korábban a Sony brit stúdiójánál, a Bigbignél dolgozott, így vélhetően volt rálátása a cégnél zajló fejlesztésekre, ezért is érdekes legutóbbi bejegyzése, amit a NeoGAF-en ejtett meg: állítása szerint a régóta készülő The Last Guardian már jó ideje PS4-es cím.

"PS4-re készül. Már hosszú ideje PS4-re készül. [...] Durván két évig kérdéses volt, hogy melyik platformra jöjjön a játék, de legutóbb, mikor újrakezdték a fejlesztést (ez többször is megtörtént), átirányították az Orbisra." Linder szerint ez egészen biztos információ, jóllehet azt már nem tudta megmondani, hogy mikor kerülhet boltokba a játék.

Mint ismert, a cím atyja, Fumito Ueda nemrég a saját weboldalán tájékoztatta a rajongóit, hogy csak a Sony döntheti el, mikor mutatja meg újra a The Last Guardiant, de "érdemes lesz figyelni, mikor jelent be valamit a cég". A találgatások szerint Ueda burkoltan arra utalt ezzel, hogy esetleg a jövő hétre várt PS4-bejelentés során mutatkozhat be ismét a cím.

12.
12.
kratos83
Anno az ICO-val is ezt csinálták. PS1-re akarták kiadni végül átcsúszott PS2-re.
11.
11.
Simonus18
#10: Az bátor dolog volt előrendeli :D
10.
10.
cervezas90
2,5 éve,amikor megvettem a PS3at,elörendeltem a guardiant,úgy ,hogy a tervezett megjelenés 2011 febr. Most mehetek lemondani,nemhogy elküldik PS4re,nekem meg 3 van:D
8.
8.
felegyi
#7: A játéknak nincs hivatalos megjelenése, akárhogy is nézzük, ez egészen biztos hogy PS4-re is megjelenik, lehet 3-ra is, de a 4 nyitócíme lesz... legalábbis ha realitás van a dolog mögött!
7.
7.
trion96
#6: Vagy kamuzik a csávó. :D
6.
6.
Porcupine Tool
#5: Valószínűleg túl ambiciózus terveik voltak a játékot illetően, amihez a PS3 kevésnek bizonyult.
5.
5.
UnfoldedBow
Szerintem egyszerűen csak túl korán leplezték le a játékot. Jobban jártak volna ha kussolnak.
4.
4.
Porcupine Tool
Én is az első hírek óta várom ezt a játékot és elszomorít a kálváriája,de még mindig bízom benne,hogy egy újabb csodát kapunk, bármelyik platformra jöjjön is.
3.
3.
BrendOoN
Kinézem a Sonyból, hogy ez lesz az egyik nyitócím... Mondjuk én először egy új Unchartedet látnék azon a konzolon...
2.
2.
DON GONDOCS
Röviden tömören (A pokolba veletek team ICO)
1.
1.
shatterhand
Ez egy olyan cím amit rég kukába kellett volna dobni. Nevetségessé teszi magát a sony,ueda akárhányszor megszólalnak ez ügyben. Ico és a Shadow of the collossus-al a mennybe mentek, de most csúnyán behasaltak ezzel a töketlenkedéssel. Ez a ps4es célplatform (ha igaz) meg már csak hab a tortán.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...