Traileren a Mortal Kombat: Legacy második évada

  • Írta: zoenn
  • 2013. február 18.
  • Videó
Link másolása
Hamarosan kezdetét veszi a Mortal Kombat: Legacy websorozat második évada, ami a jelek szerint jobban hasonlít majd a videojátékra, mint az előző nekifutás. Scorpion, Kenshi, Stryker, Mileena és Raiden a színpadon.

Kevin Tancharoen kezei nyomán támadt fel az élőszereplős Mortal Kombat: az előző szériát több mint 60 millióan nézték meg a YouTube-on. Az alábbi kedvcsinálóban láthatjuk Scorpiont híressé vált mondásával ("Get over here!") együtt, s máris megcsáklyázza a tisztelt delikvenst. A második évadban elindul a bajnokság, számos új és visszatérő karakterrel a főszerepben. Ezúttal Kenshit, Strykert, Mileenát és Raident csodálhatjuk meg - a videót GoGunners küldte be, köszönet érte!

16.
16.
meatsuckDD
Eltudnám viselni még Reptile-t,Smoke-ot,meg Rain-t is:DDD
15.
15.
Giga0509
Igazából ez a trailer: http://www.youtube.com/watch?v=8_4ZBiM6ZAk
14.
14.
roli33
Jónak tűnik a trailer alapján. A hírhez kapcsolódó képecskét lecserélhetnétek, azt hiszi az ember, hogy ez valami ork a Gyűrűk Urából. Valami igazi MK-s kép kellene ide.
13.
13.
Harkat
Én már kurvára várom a sorozatot!!
Még több karakter, és végre már egymás ellen is harcolnak. Van egy érzésem, hogy ez még jobb lesz, mint az első évad.
12.
12.
Tyler89
#11: Az még nem a sorozat volt, hanem a Rebirth kisfilm, amivel a rendező azt mutatta meg, hogy milyen jó lenne, ha hozzá kerülne a megfilmesítés joga. Asszem'.....

A sorozatban Johnny elgyepálta a rendező stábot, amiért nem akartak vele filmet csinálni és akkor hívta el Shang Tsung a viadalra.
11.
11.
savior10
Valaki elmagyarázná nekem,hogy itt miért van benne Cage? Örülök neki csak őt az első évadban Baraka lefejezte. Vagy nem függ össze a történet?
10.
10.
Ótvar
Rakják bele cyborgokat is és jöhet!
9.
9.
Ylan
Ha jól láttam akkor Mark Dacascos játsza Kung Lao-t. Vagy tévedek? :)
7.
7.
giga321
Teljes sorozatot is elnéznék belőle ( 40 perc 1 rész ) és minimum 12 részes lenne uhh , de jó lenne. Nagyon jól néz ki Èn már várom.
5.
5.
spikee576
nem tűnik rossznak remélem nem lessz csalódás...........
4.
4.
ribizly
#3: Én mindig a Scorpion/Sub-Zero párost szerettem a legjobban (gondolom ezzel nem voltam egyedül). Ez előre láthatóan arról fog szólni, amit több mozifilm és sorozat óta várunk. Jöhetne már! :D
3.
3.
Kocsis92
Liu mint rosszfiú? várom már :) Cagere leszek a legkíváncsibb
2.
2.
keiji maeda
10 percesek 2 perc credit résszel , de amugy valószínűleg 10 percesek lesznek azért shang tsung legalább a mortal kombat 1 filmben lévő szinész :D meg ha jól láttam kenshi pedig maga vergil hangja :D Daniel Southworth. már jobban tetszik mint az első évados próbálkozás
1.
1.
azureknight0715
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...