Bejelentésre készül a Quantic Dream?

  • Írta: fojesz
  • 2013. február 19.
  • Pletyka
Link másolása
A találgatások szerint a holnapi PS4-bemutató alkalmával a Quantic Dream is bejelent valamit, de legalábbis több jel erre mutat. Korábbi pletykák alapján a franciák Singularity néven fejlesztenek játékot az új konzolra.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a Quantic Dream levédette a singularityps4.com domain címet, a korábbiak alapján ezt azt jelenti, hogy a francia fejlesztőcég már javában dolgozik az első PS4-es játékán, ami a Singularity címet viseli. A Quantic Dream egyébként sosem titkolta, hogy egyszerre több projektet is tűzben tart.

Most arról szólnak a pletykák, hogy a csapat már a holnapi PS4-bemutató alkalmával leleplezheti az új fejlesztést, legalábbis a NeoGAF fórumozói szerint mindenképpen beszédes, hogy a Quantic Dream egyik vezérigazgatója, Guillaume de Fondaumière  New Yorkból küldött Twitter-üzenetet tegnap. Csakugyan árulkodó lehet, hogy a PlayStation hivatalos YouTube-csatornájára a minap újra feltöltötték a Kara techdemót, ami a várakozások szerint az új PS4-es cím tematikáját is nagyban meghatározza majd.

20.
20.
#15 a feje alapján írta, szerintem ronda a feje a csajnak 0:)
19.
19.
Bré
nem tudok mit mondani... hű...
18.
18.
Trapyd
#17: Akkor kipróbálom a vajas kenyeres trükköt, ha nem bánod. Kár lenne egy cicáért.
17.
17.
Yanez
#16: Tisztán emlékszem, hogy a Heavy Rain-hez is ígérték.Már akkor örömömben majdnem leestem a 20-ikról.És amikor kiderült, hogy nem, akkor ááá!Sôt, 13 nyelven ígérték és meg is cseszték.De remélem igazad van és akkor ugrom a 30-ikról :)
16.
16.
shatterhand
#13: Beyond two souls magyar felirattal is erkezik.
15.
15.
Hubert Cumberdale
#10: Kár,hogy egy létező emberről mintázták. Most jól leszóltad szegény nőt. :P Az meg elég gáz, hogy ekkora cickókkal és ezzel a hanggal nem tudod meghatározni a nemét... Nem sok emberrel találkozhattál eddig életed során. (főleg nem nővel)
14.
14.
Yanez
#13: És a felirat is ilyen cipôben jár, pedig azt könnyebb volna.
13.
13.
Yanez
#11: Ezesetben barátom, tanuld az angolt!Annak idején én is ilyen lépésre szántam el magam a Metal Gear miatt.M.O kicsi és nem hoz nekik, annyi pénzt a konyhára, mint más, nagyobb országok.Ezért szinte semmi esély sincs a szinkronra, legalábbis egy jó ideig.
12.
12.
Trapyd
Gyönyörű, pazar és nagyszerű, de egyértelműen látszik, hogy a jelen generáció szülötte és nincs is ezzel semmi baj. A karakterről pedig egyértelműen kijelenthetjük, hogy nő.
11.
11.
Falcon
jó játék lesz és a heavy rain is az volt de hogy egy magyar feloldozást nem tudnak csinálni az már felháborító egy ilyen játéknál ahol a fele csak beszélgetés így egy fillért sem ér
10.
10.
#3: Erre a fej alapjan meghatrozhatatlan nemu amorf valamire gondolsz egyetertek.
Kibasznam azt a grafikust aki csinalta mert rohadtul otvar.
8.
8.
trion96
#6: Amúgy ez a videó ha jól tudom ps3-on futott. Gondold el milyen lesz ps4-en. Igaz sztem már ez a grafika is bőven elég
7.
7.
Porcupine Tool
#6: Ennél lényegesen komolyabb látványra készülj, mivel ez a demó PS3-n fut real time.
6.
6.
Kiba199
nagyon szép grafika, még most is libabőrös vagyok a látványától. Remélem nemsokára jön egy játék ezzel a látvánnyal.
5.
5.
adye
Ha "csak annyira" lesz jó játék mint a Heavy Rain, akkor engem meggyőztek.
4.
4.
markoci555
nagyon érdekel mi a háttértörténet, ha maga a játék sz*r is lesz, ami nem valószínű, még akkor is érdekel
3.
3.
Nagyon elethű, de kiba..ott ronda ez a feja mit folyton mutogattak.
2.
2.
Yanez
Arra nagyon kiváncsi vagyok, hogy nézhet ki egy PS4-es cím a Quantic Dream-től.Hisz már PS3-ra is hihetetlen milyen látványt tudnak produkálni.A remek játékélményről már nem is beszélve!
1.
1.
DON GONDOCS
A techdemo nagyon érdekes volt, mostmár valami jó játék is jöhet hozzá. Valami jókis sci-fi.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...