Launch traileren a Metal Gear Rising

  • Írta: fojesz
  • 2013. február 20.
  • Videó
Link másolása
Pénteken végre megjelenik a régóta várt Metal Gear-mellékág, a Platinum Games játékában új oldaláról mutatkozhat be a jól ismert univerzum. Megérkezett a cím launch trailere.

Az első értékelések alapján semmi okunk nem lehet az aggodalomra, a Metal Gear Rising: Revengeance remekül sikerült. A játék pénteken jelenik meg PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra, addig is álljon itt a launch trailer, amit maga Hideo Kojima vágott meg.

8.
8.
Rolandd
Sziasztok. Szép és jó a játék,bár szerintem nem olyan könnyü már az elején és még majd mire eljutsz,h tudjál rendes fejleszteni magad és a cuccokat.de oké ez a kihivás stb lehet haladni elöre és meg is szereztem az addigi felszereléseket az elsö elit ellensëgig. Na és itt van az a pont amikor a játék rovására megy az egész,h meg sem tudsz mozdulni,se semmi más és szétkaszabol stb iszonyatosan idegesitö és ez már nem az a rész,h kihivás-tartalmas a játék. Esélyem nincs eddig és sikerült 20 alkalombol 3x kb 50% levinni az életerejét. Lehet még bénázok,de akkor is.... Miért kell így elcseszni a játékot és még az elején vagyok!?
6.
6.
Raatkainen
Gyűlölöm az ilyen trailereket, semmi újdonság nem marad már a végén ha elkezdesz játszani. Ezt leszámítva izgalmasnak tűnik még mindig.
4.
4.
Hondoro
En meg mindig nem ertem ezt. En felvidekrol vagyok es itt a boriton PC-re is kijon!!!
2.
2.
Shannaro
Most bánom igazán, hogy nincs se PS3, se Xbox. Hideo sensei tudja mit kell a vásárlóerő szeme elé rakni. Ezután a trailer után még az is játszani akar vele, aki nem szereti a hack'n'slash-t és a keleti stílust, meg a kiborgokat.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...