Free-to-playre vált az Uncharted 3 multija

  • Írta: zoenn
  • 2013. február 25.
  • Hír
Link másolása
A Sony kissé kapkodva frissítette a hivatalos blogját, így idő előtt feltűnt, hogy free-to-play lesz az Uncharted 3: Drake’s Deception többjátékos módja - legalábbis a PS Plus-felhasználók számára.

A PlayStation Blogot menetrendszerűen frissítették a heti újdonságokkal, ám az oldal üzemeltetői idő előtt leleplezték azt is, hogy - a korábbi pletykáknak megfelelően - free-to-playre vált az Uncharted 3: Drake’s Deception multiplayere. Legalábbis elsőre a PlayStation Plus felhasználói számára.

A bejegyzést azóta eltávolították az oldalról, de a leleményes felhasználók már lőttek egy képet, amely az Uncharted 3 többjátékos módját ábrázolja. A bejelentés gyors visszavonása arra utalhat, hogy az utolsó pillanatban csúszik a tartalom, netán nem várt hibára bukkantak  a fejlesztők, mégis szinte borítékolható, hogy valamikor a közeljövőben ingyenes lesz az Uncharted 3 multija.

Érdemes lesz nyitva tartani a szemünket!

8.
8.
trion96
#5: Én megyek uc2-re! :D
7.
7.
KeXxX
a multit a rengeteg töltés, skin, sapka és pénzes cucc tette tönkre. most komolyan, kivesz olyan tournament ticket-eket? ugyan azokat a pályákat amik a 2. részben voltak képesek voltak kiadni még1x UC3 köntösben más időjárással. azt gyűlölöm a multiban leginkább hogy egy csapat (6 fő) összeül és együtt játszanak, csontváz skinnel és azzal a szar G-MAL-lal. így szinte semmi esélyünk. 1 szóval. ótvar lett a multiplayer.
6.
6.
JacoB
Szerintem meg kegyetlen jó a multija :)
5.
5.
strike19
Szerintem egész jó 3 multija.De az Uncharted 2 Multi-.ja még jobb.Nem lett telibarmolva minden féle sapkával + ruhákkal ha jó emlékszem.Sajna U2 multi deathmatchet már senki sem tolja.
3.
3.
ribizly
"a PlayStation Plus felhasználói számára", ami fizetős lesz... Akkor ez most hogy is ingyenes?
2.
2.
danez11
nemrég vettem meg a goty kiadást, de a multi egyáltalán nem tetszik, ingyen se kéne...
1.
1.
Quent1n
Rögtön ingyenessé kellett volna tenni nem szórakozni a hülye pass-al. Korántsem jó a multija annyira szvsz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...