Április 26-án lesz az Xbox-premier?

  • Írta: fojesz
  • 2013. február 25.
  • Pletyka
Link másolása
Napra pontos dátumot szellőztetett meg a CVG az új Xbox bemutatója kapcsán, a hír "megbízható forrása" szerint április 26-án leleplezhetik le a Microsoft következő generációs konzolját.

Most, hogy a PlayStation 4-et már ismerjük, a pletykák is inkább az új Xboxról szólnak majd: nem elég, hogy szombaton még arról írtunk, hogy valamikor áprilisban mutatkozhat be a Microsoft következő generációs konzolja, ma már napra pontos dátumot mondhatunk nektek - persze csak pletykaszinten.

A CVG munkatársa, Rob Crossley úgy értesült, hogy április 26. lesz a nagy nap, amikor leleplezhetik a konzolt. Crossley szerint ugyan a forrása megbízható, nem szabad elfelejteni, hogy a Microsoft variálhat még a dátummal, ezért ő maga is kijelenti, hogy kezeljük fenntartásokkal az infót.

A CVG egyébként azt is betonbiztosan állította korábban, hogy február 20-án lesz a PlayStation 4 bejelentése - és igaza is lett.

43.
43.
watto
#39: 400 000 forint egy gamer pc? Hol élsz te?
42.
42.
kamgecam
#41: Te beszélsz Piti? :D
Kívánom hogy legyen nagyon ütős az új box!!!
Mindenki jól járna!
41.
41.
p3ti
Hogy besorakoznak a vérpistik az összes MS hírnél, ez már hihetetlen.
40.
40.
kamgecam
#39: Szerintem nem érzi,nézd meg a felhasználónevét.....ultra pc...:D
Egyébként meg teljesen igazad van!
Én már belefáradtam a nyilvánvalót magyarázni!
39.
39.
dzsoszta
#25: haver, konzol és gémerpécé közt szerinted nincs különbség árban? Megveszel egy konzolt, x összegér', és elvagy vele amíg meg el nem kattan benne valami, vagy ki nem jön az új generáció. További kiadásaid rá a játékokon kívül nagyon nincsenek, max. kiegészítők -mittudomén, kinect, vagy billentyűzet a kontrollerhez vagy kormány, stb-, de nagyjából hasonló kiegészítőket LEHET venni pchez is... A kérdés magára az alapgépre vonatkozik, hagyjuk már ki a + kieg.egekt. Namármost, mint mondtam, egy konzolra EGYSZER adsz ki x összeget, ami mondjuk premier napján 100000-150000, az eddigiekből kiindulva. Gémerpécé 200k-tól kezdődik, de az még szarnak mondható, mondjuk legyen 400000 ésakkor fullos a játékélmény. Érzed a különbséget nem...?
38.
38.
kamgecam
#35: 33 leszek márciusban,de kérlek azért ne likvidálj! :D
Nem is a "pc"-nek szántam,hanem az illető szintjén reagáltam a kommentre!
Nem hiszem hogy szükség lenne személyeskedni,főleg ha másnak írok!
Viszont nem sértődöm meg,valóban még nagyon sokat kell tanulnom.
Szóval a lényeg,sok pc-és jóbarátom van,de azért nem elvakultak!
Bár abban igazad van hogy lehetne szép szóval is,de ilyen kommenteknél
sem értelmét,sem "komolyságát" nem látom a szép szónak!
Feleslegesnek tartom egyébként ezt az ellenségeskedést,és nem vagyok híve,
de a hülyeségre nem tudok máshogyan reagálni!
Látod Te normálisan írtál,hát normálisan válaszolok! :)
37.
37.
#30: Hozzateszem ha mindenki ilyen gamerlamer lenne mint te akkor meg igazad is lenne.
Csak rohadtul nem igy van ..
Azt hogy a pc-sek folyamatosan basztatjak a konzolokat meg az ilyen "emberek"-nek koszonhetik mint te.
Senki le se szarna egyebkent.
36.
36.
#7: Azert arra en majd kivancsi leszek amikor toljak vagy 50ezren ugyanazt.
Meg a jatekok (ugy 2 eve mulva kb) mar kezdik teljesen kihasznalni hardwaret.
Kb. ugyanaz lesz mint az 1080 p a jatekokban most.
35.
35.
#30: Nem! A ps4 soporte simara az agyadat, hogy ekkora marhasagokat beszelsz.
Remelem nem vagy idosebb 22nel mert ha igen komoly gond van.
34.
34.
#27: Fel kene mar fogni vegre az uncharted nem a technologiatol volt szep hanem mert jol ossze volt kalapalva a grafika ez a ketto nem osszekeverendo.
Gondolj bele ha a farcry 3 technologiai szintjen ugy osszekalapalnak egy jatek grafikat az miylen lenne.
Az mas kerdes mindenhol a technologival probaljak meg helyetesiteni a muveszi kivitelezest es a minosegi munkat.
Egyebknet meg szerintem miylen pc kene az unchartedhez ha normalisan portoljak?
core 2 duo e6400, gf 7900, 2 giga ram kb...
33.
33.
Hunszi
#26: Főleg, hogy az Uncharted 3 2011es játék :P 2006ban nem voltak még a konzol játékok se olyanok mint amilyennek néznek ki manapság de, amugy mondok én neked példát, a legelső Gears of War (2006)...nem kellett atom PC hozzá mégis pont olyan szép volt mint konzolon. Egy PC mindenre képes amire egy konzol az már más kérdés, hogy a programozok mennyire optimizálják a dolgokat (biztos te is ismersz gyönyörű játékokat amiknek nevetségesen kicsi a gépigényük)...pl. anno az EA mindig azt mondta, hogy azért nincs tisztességes next-gen FIFA PCre mert, hogy a PC-k nem bírnák el...holott mikor rászánták magukat a kiadásra egy közepes gépen is 100+ fpsvel ment...inkább mondták volna azt, hogy a next gen konzol exkluzív és kész, de ehelyett jöttek a halandzsával. Ne érts félre szeretem a konzolokat és be is fogok ruházni most is az egyik új generációsra, de azt badarság kijelenteni, hogy a PC-k nem bírják a lépést, igen beismerem egy PC sokkal drágább, de pont azért mert sokkal több mindenre használható így alap, hogy többet kérnek el érte mert fényévekkel több mindent tudsz csinálni rajta mint konzolon. Több mint 3 éve vettem egy gépet képernyőstől 2 konzol árából de még mindig Far Cry 3at játszok rajta maxon akadás nélkül szóval megérte akárhogy is számoljuk az árát, mert a konzolon nem igazán írtam volna meg a dolgozataimat stb...Szóval végszóként azt tudom mondani, hogy egyik sem helyettesíti a másikat kell mindkettő ha az ember még játszani is szeret, de nem lehet leszűkíteni a kört arra, hogy PC munka és egyéb és a konzol játék...mert rengeteg nagy cím van PC-n ami konzolon soha nem fog megjelenni s ha véletlen meg is jelenik ami nem valószínű soha nem lesz olyan mint PC-n, szóval kell mindkettő, de ha csak egyikre van pénzed akkor inkább PC mert egyértelműen több mindenre fogod használni. (s még szót se ejtettem a modolásról stb.)
32.
32.
spikee576
#3: igazad van sztem is vanott a sonynak még a tarsolyba kell vmi az e3-ra is meg hülye lett volna 100%-ba mindent megmutatni a sony akkor adott volna simán egy ütőkártyát az ms-nek ők meg felhasználták volna a jó ötleteket a boxhoz,ebbe vanegy nagyadag marketing-üzletpolitika is dehát ezvan jógép lessz tudásra biztos mind2ő én már alig várom hogy boltba legyenek csak az ms nelegyen ilyen gyökér hogy ezt meglépi mer ezzel csak a sonynak tenne jót bizti eleve ps4ből vennének többet a játék csere lehetőség miatt mert valljuk be fóliás mindenből drága hobbi lenne sok gémernek én, pl nemszégyen nemtudnám foly.n ezt pénzelni ha mégis ezlessz akkor az ms fogja elintézni hogy a gémerek a ps4-t vagy a wiiu-t válasszák és csak a kimondott xboxos mag venné meg a gépet mindenképp meg akinek nemgond minden vételnél mindenből fóliásat venni remélem meg tuti másokis hogy nemlép erre az ösvényre az ms mer akkor sokan nemismerik meg az újboxot bizakodom elvetik ezt a megkötést mer ez úgy szar elgondolás ahogy van ez szándékosan a vásárlók szívatása lenne 1000-l meg azokról a játékokról amiket pont a fóliás ár miatt nemtud majd megvenni az ember később már nehezebb lessz beszerezni mer ugye nemlessz akkor a boltokba mindenből csak az új.....................................................................
31.
31.
spikee576
Ha az új xboxon nem megy a használt játék dolog akkor nagy patkány lessz az ms mer itt eredeti gémekről van szó hamég eztis korlátozza hogy nem lehet eladni-venni a gémeket akkor igazi köcsög zsarnok egy cég az ms nemvok elvakult sony-s de ha ez igy lessz akkor sztem sokaknál a ps4 lehet a befutó mer a jelenlegi állás szerint a sony teljesen ellentétje az ms-nek ps:nem kell áll-ó netkapcsolat,nem teszi kötelezővé a megvett játékok aktiválását igy megölve az adás-vételét a gémeknek stb..........A sony-nál ha marad minden így csábítóbb lehet az ő konzuljuk mer nem kényszeríti a vásárlót bele ilyen kemény döntésekbe,mondjuk az tény ha kell áll-ó netkapcsolat akkor az xboxon elvileg vége a másolásnak,deha még az eredeti játékokat se lehet bizniszelni az aktiválós okosságuk miatt akkor lessz majd pofáraesés mer ez azt jelenti hogy 1ső vásárlónak kel lennünk hogy aktiváljuk a gépre a játékot nemisértem hogy gondolkodhat ilyenbe az ms utána meg kuka lenne a lemez mer más már nemtudná felhasználni én bízom benne hogy átgondolják ezt mer ha igy jelenik meg akkármilyen jó lessz a gép ezzel sok vevőt elveszíthet az ms és esetleg a sony vagy a nintendó közűl vál-nak én biztos ps4 pedig van 360is de ez tényleg féreg dolog hogy rákényszeríti a gémert hogy mindenből fóliásat kelljen venni ez kemény lépés lenne.Az ezzel kapcsol-s döntése az ms-nek sztem durván meghatár-a majd az új box sikerét,mindenből újjat pfáááááááááá az azér nemkevés pénzbe fáj nekünk gémereknek,a sony ilyentéren sokkal lojálisabb az nem tervez ilyeneket sokkal felhasználóbarátibb külön utaltak rá hogy ott menni fog a játék csere-adás-vétel dolog mint most ps3-n,ez ugye nálunk számit a legtöbbet..............
30.
30.
kamgecam
#22: A ps4 el fogja söpörni a gamer pc-t!
és itt van rá a hivatalos bizonyíték:http://www.youtube.com/watch?v=0M-MeXR-UdU
Ébredj ember!
29.
29.
kamgecam
#24: Azért ahhoz több kell hogy azt a specifikációt amit a ps4 mutatott,egy gamer pc verje!Ezen nincs is mit vitatkozni,ha tárgyilagosak akarunk maradni.
28.
28.
unrealnoise
#20: Elkurta? Ugyanmár, a PS3-nál cseszték el, most okos döntéseket hoztak.
Kiv leszek a Microsoftra, de svsz nehéz lesz lenyomni a Sonyt. Gaikai (380 millió dollár volt ám!), felhős bizbaszok, erre lehet nem tud vagy akar majd mit lépni a microsoft...

PS exkluzív játékok tuti megint odavernek mindent, és bár én sem vagyok diablo buzi, de szerintem a Sony-val megállapodtak, hogy X ideig csak PC, és sony konzolokon lehetnek jelen. Cserébe mindketten kaszálnak egy kicsit az eladásokból.
27.
27.
unrealnoise
#2: mintha nem lenne mindegy, hogy miben van benne a cucc. én pl a TV-t szoktam nézni játék közben, és a gamepadot használni... durva dolgok ezek.
26.
26.
unrealnoise
#22: IQ bajnok vagy te is.
Melyik PC-t nem verik meg?

a 250.000 FT-set?
azt amiben rednre VGA-t kell cserélni? (én voltam PC-s, volt nekem 7600 Gt, 8800 GT, 4890 ATI, és 560 Ti VGA-m is, elegem lett a PC-kből...)

EGy kérdésem van a nagy PC mániákusoktól, mondjatok egy olyan címet, ami egy 2006-os PC-n úgy néz ki, és úgy megy, mint egy uncharted 3.

Vagy mutassatok egy autós játékot, ami úgy néz ki egy 2006-os gépen mint a GT5 itt:
http://youtu.be/L_MAK4uWfxA

Tessék sorolni.

Persze PC-ben lehet perifériákat cserélgetni, én azt a pénzt és időt inkább játékra költöm, és játékkal töltöm...
25.
25.
ultra pc
#24: azért konzolokra is kell költeni valamennyit én is tapasztalt vagyok benne szerintem ugyan ott van a kettő árilag és hát mindenki maga dönti el mit vesz és hogy mit lát jól de akk is pc
24.
24.
kanos005
#22: Nem verik meg a pc-t de nincs mindenkinek annyi pénze hogy egy gamer gépet építsen (és mondjuk ha a ps4 400 dolcsi lesz ami euroban számítva 280-ft-os árfolyamon,reméljük nem nő az 112000-ft, ezzel ellentétben egy gamer gép 200000-ft rendes vidikártya,proci ,ram és még az idő folyamán cserélni kell néhány belsőt,szóval a tehetősebbeknek van csak gamer gépük)
23.
23.
Zeroni
#22: Hidd el senki, és semmi nem akar megverni senkit és semmit. :)
22.
22.
ultra pc
Ez mind szép és jó amit az új generációs konzolokról hallottam és láttam,DE A PC-T SOHA NEM FOGJÁK MEGVERNI EBBE BIZTOS VAGYOK!!!
21.
21.
Falcon
#20: jah majd ha most is az utolsó pillanatban variálnak mint a 360 asnál, akkor megint megfő az őszes gépük 1 éven belül!!!! és 90% meghibásodási arányukat az első 3 szériában biztosra vehetjük
20.
20.
Unknown
A Sony nagyon elb@szta amikor elárulta PS4 specifikációit, mivel a Microsoft így erősebb konzolt tudna készíteni és náluk a pénz sem akadály. Az excluzív címek sokkal jobbak lehetnek a PS-eseknél. Szerintem a PS nem hozott anny egetrengető változtatást. És ha a kinect is jobb/használhatóbb lesz akkor le fogja söpörni a Ps-t.
19.
19.
kanos005
Nem csodálkoznék ha az ms valami clouos dolgot bejelentene pl:megveszi az onliv-ot :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...