Képeken a Command & Conquer

  • Írta: fojesz
  • 2013. február 25.
  • Képek
Link másolása
Nehéz megszokni az új Command & Conquer koncepcióját az eddigi lemezen megjelent stratégiák után, de talán éppen ettől érdekes a Victory Games ötlete. Hét új képünk van a játékról.

Mint ismert, a Command & Conquer: Generals 2, mint önálló cím mégsem készül el, ehelyett az egyszerűen Command & Conquer nevet viselő free-to-play "univerzum" első tagját képezi majd az új Generals.


Miért univerzum? Nos, jelen esetben egy bővíthető címet kell elképzelni, amit a fejlesztő Victory Games a jövőben új pályákkal, játékmódokkal, frakciókkal, illetve kampányokkal egészíthet ki. Míg kezdetben csak a Generals-univerzum lesz elérhető, később a Red Alert- és Tiberium-sorozatok is megjelenhetnek a programban, sőt a készítők azt sem zárták ki, hogy vadonatúj történetek lássanak napvilágot a Command & Conquer berkein belül!

26.
26.
Drazhar
Ebben a formában részemről kimarad, pedig a képek alapján most jobban felkeltette az érdeklődésem mint bármikor.
25.
25.
Gamelord
#23: Igen, ez a F2P lényege. Nem kell fizess semmit se, de vannak dolgok amikért megéri fizetni, anélkül hogy előnyhöz juttatnának. De attól még a játék teljesen ingyenes.
23.
23.
Hondoro
Nalatod. Akinek bejon a gem az ugyis hozzavesz mindenfele extrat es ebbol dol a lé.
22.
22.
jani091
#21: Természetesen van, illetve lesznek, de semmi olyan előnyre nem tudsz szert tenni ami kihatna a játék egyensúlyára.
21.
21.
Hondoro
Es ezekben nincsenek mikrotranzakciok?
20.
20.
jani091
#18: Path of exile, Tribes: Ascend, A most készülő Neverwinter...
19.
19.
abydos
#18: League of Legends és puszillak
18.
18.
Hondoro
Gyerekek hogy gondoljatok ti azt h egy kiado ingyen letesz eled egy jatekot? Mit kapsz ma ingyen? Racsapnak a hasukra es fejlesztenek nekunk egy teljesen ingyenes gemet? Ebredjetek mar fel. Ki dolgozik ma ingyen?
17.
17.
Gamelord
#15: Akkor mondjuk ezért a funkcióért fizetnél tizedannyit mint magáért a játékért tennéd, és ugyanott vagy.
Szerintem a F2P modell nagyon jó, ha értelmesen csinálják
16.
16.
jani091
Én már Nagyon régóta nem aggódok a játék miatt. Nagyon sok olyan játék van ami a Free to Play rendszert használja anélkül, hogy valódi előnyre tenne szert az aki fizet, mint ahogyan arra Abydos is rámutatott. Nem mellesleg e-sport játéknak tervezik, tehát ügyelni fognak az egyensúlyra.
A kampány egyenlőre nem annyira érdekel. A generals 1-et sem a kampány miatt játszották az emberek. Gyakorlatilag nulla története volt. Az egész egy nagy tutorial volt, ami a multira készített fel. A pályák között nem volt semmiféle logikus összefüggés.
Ráadásul az egész ingyenes, tehát kilehet nyugodtan próbálni és ha nem tetszik max nem játszol vele többet.
Amúgy nem olyan vad ez a koncepció mint ahogyan azt sokan hiszitek. Pletykák keringtek arról. hogy a Blizzard is free to play rendszerűvé akarja csinálni a starcraft multiját, meg amúgy is egyre több ilyen játék készül (End of Nations például.) Úgy látszik a játékipar ebben látja a jövőt, ehhez pedig kénytelenek vagyunk mi is alkalmazkodni, ha tetszik, ha nem.

Ami egyedül gondot okozhat az a gépigény.
15.
15.
Scoo
Na jó, egy dolog miatt morognék nagyon, ha nem engedik majd meg ingyé, hogy azzal játsszak akivel én akarok (haverokkal) és csak random partnerrel dob össze a rendszer.
14.
14.
Scoo
A készítők / kiadó úgy döntött, hogy klasszikus lemezes verziót nem éri meg csinálni. Így szerintem inkább örülni kell, hogy nem temették el a sorozatot jó mélyre egy jelöletlen sírba.
Egyelőre még ne fikázzuk, majd ha kijön és tényleg rossz lesz, akkor jöhetnek a fikázó kommentek. Speciel én örülök, mivel pénzt nem adnék RTS-ért, de így kipróbálom. Aki meg azt mondja, hogy play2win rendszer lesz, nos, ha olyan elkötelezett rajongó vagy akkor biztos megvetted volna 12.000 ft-ért a játékot. Ezen az alapon ezt a pénzt ráfordíthatod majd a játékra és máris te leszel a király az ingyenélőkkel szemben ;)

Ui: élek a gyanúperrel, hogy sokan azért háborognak, mivel anno se vették meg a játékot, ezt meg nem tudják majd le warezolni, pénzt meg nem áldoznak rá. Akinek nem inge...
13.
13.
Quent1n
Nem szeretném előre temetni de szomorú vagyok, hogy egy ilyen címből F2P játékot csinálnak ennél ezerszer több van a névbe megérdemelne egy full extrás folytatást. De hát ilyen világot élünk... Csak azt remélem, hogy sikeres lesz mert ha nem akkor leshetjük a folytatást..
11.
11.
Kocsis92
baromira tetszenek a feltehetőleg usa oldal járgányai
10.
10.
abydos
Csak szólok a fanyalgóknak előre (akik pár creenshot után nagyon okosnak képzelik magukat), hogy a játékegyensúlyt nem érintik majd a fizetős szolgáltatások, ezáltal nem lesz pay2win...

Amúgy ami biztos: Lesz skirmish, tehát egyedül is tötymöröghetsz, lesz koop küldetés, és később jöhet kampány is...
9.
9.
Hondoro
Sztem jo lesz ez. En pozitivan allok hozza. 3 gemet kapunk ingyen. Ne kezdjetek fikazni mar az elejen. Normalis velemenyt lehet mondani de elore tessek abbahagyni az anyazast! Mar megerhetne a GK egy normalis felhasznalotabort
8.
8.
Cooper911
Zero Hour 4eva! Kár hogy nem lesz önáló cim a G2. Remélem azért lesz single rész is. A grafika nagyon szép, a Quad Canon-on besirtam olyan szépen meg van csinálva.

Szerintem ne temessük még előre a f2p miatt, de bizony azzal nagyon könnyü elcseszni a játékot/játékegyensúlyt. De adjon reményt az, hogy nem lesz nagyon lehúzós, mert akkor kevesebb player lesz és egy idő után be fog halni az egész.
5.
5.
Grabowsky30+
F2P rts? Gondolom ha nem veszed meg az ilyen olyan cuccokat 20ezerért akkor te leszel az agyaggalamb! Hát ezt ennél jobban szétcseszni már nem is lehetne! c and c-t legjobb volt haverokkal lanban tolni, na ennek most vége a többi meg nem érdekel!
4.
4.
KeXxX
na ne már. nem hogy készülne egy normális folytatás. imádtam skirmisht játszani egyedül és lanban.
3.
3.
mdr88
Szerintem nem rossz elképzelés... nekem például a legutóbbi "Tiberiumos" rész abszolút nem jött be... ebben még látok fantáziát.
2.
2.
shooter1234
#1: *örültem volna (javainstaller anyádat b*szogasd kommentelés közben!)
1.
1.
shooter1234
Én személy szerint ötűltem volna egy Generals folytatásnak, de nem így. Mert ebben a formában már szinte biztos hogy ki sem fogom próbálni. :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...