Tomb Raider - Lara Croft odavág

  • Írta: zoenn
  • 2013. február 26.
  • Képek
Link másolása
Befutottak az első tesztek a Crystal Dynamics játékából, s úgy tűnik, a srácok remek munkát végeztek a sorozat rebootjával. Minden jel szerint kiemelkedő alkotással lesz dolgunk, melyből most új screenshotok láttak napvilágot.

A külföldi szaksajtó már letesztelte az új Tomb Raidert, s záporoztak is a 80-90 közti pontszámok. Megnyugodhatunk, a Crystal Dynamics érti dolgát, masszív és élvezetes egyjátékos kampányt prezentált nekünk, ahol csak az elején olyan mimóza Lara Croft, később magára talál, s képes felvenni a harcot a rosszfiúkkal. Ezt láthatjuk az új képeken is:


Noah Hughes, a játék kreatív igazgatója megjegyezte, hogy a március 5-én esedékes premier után mindenképpen szeretnék tovább bővíteni a multiplayert, folyamatosan kísérleteznek az új ötletekkel. DLC-k mindenképpen várhatóak, de ha az eladások is szépen muzsikálnak, nincs akadály a teljes értékű folytatás előtt sem.

34.
34.
kamgecam
#33: Én azt olvastam több oldalon is hogy nagyon jó fejtörők vannak,
szóval szerintem nem kell izgulni!
Lehet hogy kis barátunk csak zseni! :D
33.
33.
Giggsy
#30: Nem mondhatnám, hogy örülök a szavaidnak :/
32.
32.
kamgecam
#29: Az angol nem lesz gond,szerencsére!
(a fene vinné el hogy ennyi jó játék jön ki....:D)
Köszi!
31.
31.
kamgecam
#30: Ennyire jóóóóó???
Jobb mint a Far Cry 3-om?
Mert akkor tuti vétel!!!
30.
30.
crytek
Kötelező vétel mindenkinek!
Nekem 9 óra 20 perc volt amire a végére értem és 66%-os lett a végére!
A hangulat az fenomenális kevés game szippant be ennyire hogy egy ültő helyembe végigvigyem! Tömény akciófilm feelingje van.Sok game ezt a hangulatot megirigyelheti.
Aki fejtörőket vár az most tegyen le róla mivel olyan nincs ránézel az adott helyszínre és már csinálod is amit kell mert full egyszerű!
10/10-es a game számomra!

ÁÁÁ mikor indíthatom már el az eredetit is!!!!!!!!!!!!!
29.
29.
Dagetz
#18 Hát elég ütős látvány az biztos:) és elég hangulatos :) pörgés van a játékba végig egy percre sem áll le..csak az átvezető videóknál..és magyarítás is van a cucchoz tehát érteni is fogod a lényeget..és vicces is a game..tehát mindenképp egy jó vétel a DMC..:)
28.
28.
teng márk
27.
27.
Giggsy
Ha ennyire dicsérik gyanítom, hogy akkor a fejtörőket is eltalálták, ugye?
26.
26.
Ghost16
Kiváncsi leszek hogy fog futni...
25.
25.
bodortamas1
Egyre jobban várom! Fuuu és a watch dogsot is gyerekek meg még egy csomó mindent!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
24.
24.
Raatkainen
#7: Lara nem lesz elérhető a multiban:)
23.
23.
crashpipi
AMD Never Settle : Reloaded - én így szeretlek!!! :)))
21.
21.
McDuff
vmelyik fórumon olvastam egy véleményt,miszerint olyan szép a játék hogy még next-gen címnek is elmenne!hát ezeket a képeket nézve az összkép szép,de azért még elég távol áll tőle:/
20.
20.
AIlspah
Valóban egy nagyon kiemelkedő játék a mostani megjelenésekhez képest! Ha a Watch Dogs nem jelen meg az idén, akár egy év játékát is ért volna ez a játék ! :) Mindenféleképpen érdemes kipróbálni, mert végre új játékot kapunk és nem egy gyatra folytatást :)
19.
19.
Azeroth87
Én már számolom vissza a napokat elképesztő módon ;)
18.
18.
kamgecam
#16: Huh,ez nehéz lesz,de amit mondasz,(meg épp az előbb néztem bele a DmC
játékmenetébe)az elég meggyőző.
Tényleg ilyen elborult látványvilága van?
Durván nem mindennapi,és ez tetszik!
Köszi!:)
17.
17.
gaber333
Inkább azzal torodj amit irtam, és ne azzal ahogy irtam. Ha szurja a szemedet, használj szemuveget.
16.
16.
Dagetz
#10 Hát igazából attól függ hogy mit akarsz..mert a Tomb Raiderből állítólag kilehet majd hozni 10-15 órát..ha felakarod fedezni az egész terkót akkor akár 20órát is..míg a DMC-t én röpke 7óra alatt kitoltam..habár a DMC nehézségi fokait végig vinni nem kis piskóta..főleg hogy nem ugorhatsz neki kezdésnél a legnehezebbnek hanem folyamatosan végig játszások után éred el a nagyobb szinteket :) meg hát jön a Vergil DLC hozzá ami újabb pár óra :) és most jött egy másik DLC az Aréna ami szintén pár óra szórakozás :)
15.
15.
kamgecam
14.
14.
#11: Játék helyett inkább a magyar helyesírás szabályait forgatnád ugyanannyi órában, akkor le tudnád írni helyesen a lesz szót.
13.
13.
Nem igazán értem mi ez a felhajtás a multiplayer körül, pláne ilyen erős single kampány mellett. Főleg ha figyelembe vesszük hogy a harcrendszer kb. 3 mozdulatra épül és igen egysíkú. Idővel a harc inkább önismétlő és feltartja a történet menetét. Talán a multi változtat ezen. (Rossz nyelvek szerint módosított gépeken már kipróbálható a játék ugye... )
12.
12.
DON GONDOCS
#8: Nehéz döntés. Az MGR sztem nagyonis vásárlólistás de azért egy Bioshockba több időt bele lehet ölni.
11.
11.
gaber333
Szerintem nagyon nagy game lessz, foleg hogy mar láttam a felét.
10.
10.
kamgecam
#9: Köszip!
( pont a kettő között vacilálok!) :D
9.
9.
Dagetz
szerintem vagy a Tomb Raider-t vedd meg..habár ugye láthatatlanba mondom..de a DMC-t is érdemes meg venni..kicsit talán rövidecske a single de annál élvezetesebb :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...