Európában is kapható lesz a Wii Mini

  • Írta: fojesz
  • 2013. február 26.
  • Bejelentés
Link másolása
Az Egyesült Királyságban már biztosan kapható lesz a Wii Mini, igaz, még nem tudni, hogy milyen áron. A március végi premierrel együtt a Nintendo Selects-sorozat is bővül a bejelentés szerint.

Noha a Wii Mini az első beszámolók szerint csalódás, a Nintendo úgy döntött, az Egyesült Királyságban is megjelenteti a Wii átalakított változatát.

Hogy milyen kerül áron kerül forgalomba a konzol a briteknél, azt még nem tudni, Kanadában 100 dollárt kértek érte. A Wii Mini nem csak külsőre más egyébként, funkcionalitását tekintve is le van csupaszítva, így például egyáltalán nem tud az internetre csatlakozni.

A Nintendo ezzel párhuzamosan a Nintendo Selects-sorozatot is bővíti, a nyomott áron futó címek közé bekerül a Mario Party 8, a Wii Sports Resort, a Mario Power Tennis és a Super Paper Mario is.

Arról csakugyan nem szólt a fáma, hogy Európa más országaiban elérhető lesz-e a konzol.

13.
13.
Én annak sem ajánlanám akinek kimaradt a wii, mer ezen akkor hogy bunyozol online egy tatsunoko vs capcomban? Sehogy.
12.
12.
Yanez
#11: Még eddig soha nem is vettem, de én ár összehasonlitsképp hoztam fel.
11.
11.
Birkazoli
#9: Már bocsi, de csak marha vesz konzolt használtan.
10.
10.
daenath
9.
9.
Yanez
Pff! 70 dolcsiért én már tudnék venni egy rendes Wii-t, használtan.
8.
8.
aordog
Amikor legelöször hallottam rola, akkor nem is tudtam, hogy a Wii U mit tud illetve, hogy mennyibe fog kerülni. Ha most is ilyen täjékozatlan lennék, akkor tuti, hogy kellene egy ilyen, mert nagyon tetszik. Kiknek ajänlanäm? Azoknak a csalädoknak, akik szeretik a Mario-t és mäs hasonlo party jätékokat, illetve azoknak, akik eddig sajnos kimaradtak a generäcoi legjobb konzoljätol! Azoknak viszont nem, akik Need for Speed-ezni, Call of Duty-izni , illetve mäs nagyobb címekért rajonganak. Ezek is elêrhetök a Wii-re, de gyenge kivitelben, ami nem éri meg az ärät az xbox és a ps3 -as verziokhoz képest. Mi van azokkal, akik Mario-t, Donkey Kongot, Zelda-t, Zack & Wiki-t ês mäs nagyszerü jätékokkal szeretnének nyomulni, de azért a Tekken, NFS, és a most megjelenö aktuälis, legujabb, legszebb szoftvereket is jätszana? Az vegye meg a jelenleg a piacon levö következö generäcios gépet! Az vegye meg a Wii U-t!
7.
7.
ground
Cuki kis doboz., De miért az alap, dolgokat spórolják ki belőle?
Inkább kiadnák kicsivel többet 1 jobbért.
Norbiii neked legyen igazad.
6.
6.
randall13
Egy teljesen haszontalan eszköz. Még csak nem is kisebb mint a Wii, ami mellesleg csak 5000HUF-al drágább. Nem is tudom, milyen rétegnek szánja a Minit a Nintendo, talán a könnyen átverhető egyéneknek?
5.
5.
Szlacika
Szerintem jól néz ki ez a Wii Mini,de mivel ennyire le van butítva sokan nem fogják megvenni,inkább a korábbi Wii-ket.Ezek a játékok szintén csak a briteknél lesznek elérhetők kicsit olcsóbban?Super Paper Mario-t szívesen megvenném,ha valamicskét lemenne az ára...
4.
4.
kanos005
Dekíráj egy super slim ps2 *-*
3.
3.
daenath
Wii=PS1 Slim, vagy valami hasonlo :(
2.
2.
DON GONDOCS
A tesztekből az derült ki hogy érdemesebb eredeti wiit vásárolni ez haszontalanabb mint kontrolleres controlleres arcade játék gyűjtemény
1.
1.
Norbiii
Na ez már tetszik. Nagyon jó hír, hogy a Wii U után még hallani lehet a Wii-ről (bár szerintem ez így helyes), és mivel ez egy ,,újfajta,, Wii lesz, és valószínűleg nem lesz olyan drága, ezért biztos vagyok benne, hogy ismét lesz a világon egy aprócska Wii láz! :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...