Wii U-ra is megjelenik a LEGO Batman 2

  • Írta: fojesz
  • 2013. február 26.
  • Bejelentés
Link másolása
Folytatódik a Wii U-s portok gyártása, most a Warner Bros. jelentette be, hogy a tavaszi hónapok folyamán a Nintendo új konzoljára is megjelenik a LEGO Batman második része.

A LEGO Batman 2: DC Super Heroes még tavaly nyáron jelent meg a létező összes platformra, és most, hogy a Wii U is kapható, tavasszal a Nintendo konzolján is tiszteletét teszi a játék.

A port természetesen egy sor exkluzív funkciót tartogat, a GamePad érintőkijelzőjére interaktív térképet kapunk, de támogatott lesz az Off-TV Play is, ami révén az offline kooperatív módban sem kell egy képernyőn osztozkodnunk a haverunkkal.

A LEGO Batman 2-ből, eddig 3,4 millió példányt adtak el világszerte, ami ugyan nem rossz eredmény, mégis elmarad a rendkívül sikeres első résztől, amiből 11 millió kópiát értékesítettek. A nagy kérdés az: jön majd Wii U-s változat a LEGO Gyűrűk Urából is?

1.
1.
aordog
Jok ezek az ätiratok, bär nem pont ez fogja lehengerelni a jätékosokat...amúgy jopofa jätêk. Remélem az utolso MK is tiszteletét teszi a gépre...valami hír esetleg?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...