Gameplay jelenetek a Command & Conquerből

  • Írta: fojesz
  • 2013. február 26.
  • Videó
Link másolása
A tegnapi képek után egy videót is kaptunk a Command & Conquerről, amiben egy kevés gameplay jelenet is helyet kapott, miközben Tim Orton, a játék fejlesztésének vezetője beszél a projektről.

A koncepció lényegét tegnap már vázoltuk, viszont ami többeknek nem volt egyértelmű: a Victory Games elképzelése alapvetően a terjesztési módot és a bővíthetőséget határozza meg, maga a játék mindenben a korábbi Command & Conquer-részeket idézi, erről a videóban is szó esik. A cím zárt bétatesztje tavasszal indul, de később nyílt tesztelésre is lesz lehetőség.

23.
23.
sajmon
Nálam a tiberian sun ütött a legnagyobbat :)
22.
22.
Nando
Én is osztom a véleményt, hogy nagyon remélem, hogy megbukik a f2f modell, ez egyszerűen nem a játékos érdeke, csak hát mindenki örül, hogy jaj, dehát' ingyé van, oszt a valóság az, hogy a francokat. Sőt, az összes ilyen játék masszívan többet lehet költeni, mint a legdrágább AAA kategóriás EA , vagy Blizzard játékokra, csak hát az ember nem lát ennyire előre, ő csak az ingyenesség látszatát, s esetleg a filléres lehetőségeket látja, versus a 60 € helyett.
20.
20.
abydos
#14: Fejedhez fegyvert tartanak és elektromos székben kell ülnöd, ha nem vásárol, megráz. Ne legyünk már álszentek, sose vettél még soha semmit F2P játékban, látom a szemedben.
18.
18.
#11: igen, azt látom, hogy a Generals világa lesz először, valamiért mégis emlékeztet a legleső C&C-re :)
17.
17.
Falcon
azért hanyatlik az rts műfaj mert bűn rondák!! tiberium wars-ot próbáltam de a látvány borzalom: kocka házak ,az aszfalt egy üveglap .........de még ez is gyengus
16.
16.
Scoo
Még csak alfa, de szerintem már most jól néz ki a játék.
Eddig a free-to-play hozzáállásuk is tetszik.

Üzenet azoknak, akik nem szeretik az RTS-eket: Senkit se érdekel, hogy mit szeretsz vagy utálsz ;)
15.
15.
jani091
Itt egy újabb videó amiben a játékban használt free to play rendszerről beszélnek.
Ebből kiderül, hogy csupán skinek hangok meg effélék lesznek amikért a játékosoknak majd fizetni kell. Tehát nem lesz egységvásárlás meg ilyen dolgok. Senki nem tud majd pénzért előnyre szert tenni vásárlással
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=zTpgV5oRxZ4
14.
14.
Bátor
#9: Viszont ha belegondolsz egy f2p cimre akár 30-40 ezret is elkölthetsz ugy h észre sem veszed,amíg ha megveszel egy jól komponált játékot "dobozosan" jó is meg szép is 13 e ért,de valszeg nem köt le több évre(mint régen)ki van ez találva,és sokszor csak remélem hogy jól szorakozom a pénzemért.....
11.
11.
Cooper911
#8: Ez alapvetően Generals folytatás lesz, de tervezik a C&C és a Red Alert implementálását is.
9.
9.
Cooper911
#5: Szemét vagy.
Ám a f2p játékok köszönik szépen jól vannak. Lásd world of tanks. Ha a fejlesztők ésszel csinálják akkor mindenki jól jár.
8.
8.
#4: én is remélem. nekem is a legelső C&C hangulata jön át ebből, azóta nem igazán tetszett egyik rész sem.
6.
6.
Kocsis92
#5: ja,ha meg bebukik akkor pl olyan szarságokért kell fizetni, mint játékért. ugyanott vagy annak arányában, h mennyit költesz rá. f2p a jövő.
5.
5.
Trapyd
Mondhatjátok, hogy szemét vagyok, de nagyon remélem keményen bebuknak ezek a free to play játékok, mert ha nem és vérszemet kapnak a fejlesztők, kiadók előbb utóbb minden szarért fizetnünk kell.
4.
4.
joshfeed
#1: Remélem visszatérnek a gyökerekhez, mert anno az első résszel hatalmas LAN partykat nyomtunk 1996ban :)
3.
3.
Jared
2.
2.
AIlspah
uh ez egy nagy játék lesz úgy mint az elődje is :) kár h nem egész játékként adják ki én anno az 1.részt imádtam :)
1.
1.
Bátor
Engem egészen lázba hozott,annyira hogy neki is álltam fantáziálni egy térképterületfoglalósmmorts atyaúristen hééétszentség játékról rengeteg egységgel,és taktikai lehetőséggel, hangulattal,remek történettel persze jó grafikával,de a készítők nem is erre hanem a tartalomra koncentráltak,miután megnyertem a lottót persze....Bakker a munkahelyemen sunyiba gépezek....:D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...