Frissítve: Íme, az Assassin's Creed IV térképe

  • Írta: zoenn
  • 2013. február 27.
  • Pletyka
Link másolása
Emlékeztek még a tegnap kiszivárgott poszterre? A Kotaku szerint két oldala van, s a hátulján megcsodálhatjuk az Assassin's Creed IV: Black Flag térképét. A jelek szerint a Karib-tenger térségében járunk.

Tegnap már egy poszterről lőtt képpel és egy állítólagos screenshottal is gazdagodtunk a még bejelentés előtt álló Assassin's Creed IV: Black Flagről, ám a Kotaku tovább ment, és a kalózos témát meglovagoló játék térképét is bemutatta.

Minden meglepetés nélkül, a Karib-tenger térségében járunk - annak is a nyugati felén. A mai Kubát, Floridát és Jamaicát járhatjuk - bocsánat, hajózhatjuk - be keresztül-kasul. Rumot vedelve, pajzán tengerésznótákat dalolva és ugye, orgyilkosságokat elkövetve.

A Ubisoft még hivatalosan nem erősítette meg az Assassin's Creed IV: Black Flaget, csupán annyi bizonyos, hogy új hős, új korszak és új helyszín vár ránk a folytatásban. Minden egybevág.

Update! Érkezett néhány információ is a játékról. A hírek szerint a tegnapi plakáton is látható assassin neve Edward Kenway, a foglalkozását tekintve kapitány és alkalmi kalóz, egyébként pedig ő Haytham Kenway apja, és így Connor nagyapja is.

A szintén tegnap kiszivárgott screenshot állítólag a játék Xbox 360-as változatát mutatta be, viszont az új Assassin's Creed már a next-gen konzolokra is megjelenik.

27.
27.
sebtapasz
#6: ezt megcáfolni látszik sok minden.... :D;) pl. az AC IV borító...
26.
26.
dacoon90
Azt hiszem a fiúk a felmenő szóra gondoltak, csak hirtelen fogalomzavarba ütköztek.
24.
24.
RoLee-man
#22: Mert Haytham is Desmond leszármazotja! ;) Attól még, hogy Desmond történetét ,,lezárták" azért még játszhatunk egy ősével jelenkori szál nélkül.
23.
23.
KopyAti
PIRATES!
Emlékeztek? Jeahhhhh! :D
22.
22.
adam6751
#19: Desmod újabb leszármazottja? Ezt honnan vetted?
21.
21.
Tyrker
Egyrészt örülök a kalózos témának, mert ritkaságszámba tartozik, azonban nem hiszem, hogy pont az AC-nek kellene ezt felhasználni... Nem hinném, hogy Kubában voltak hatalmas, virágzó városok ebben az időben, úgyhogy valószínűleg megint marad a fára mászás.
Továbbá remélem, hogy a tengeri ütközeteken javítani fognak, mert az nekem nagyon arcade volt.
20.
20.
robogo98
Kezd rókabõr lenni
19.
19.
mdr88
Én csak azt nem értem, hogy ha a Ubisoft folyton arról beszélt, hogy lezárja az AC:III-al a Desmondos történetet (nem vittem még végig így nem tudom megtörtént-e) akkor miért Desmond egy újabb leszármazottja van a IV-ben... és miért ilyen közeli a kötődés a III-hoz... kicsit olyan érzésem van hogy valami Brotherhood-féle dolog készül.
18.
18.
m1cZ
#12: Haytham assassin kiképzéssel kezdte, pengéi is meg voltak, de egy templar akció során mikor még gyerek volt megölték az apját, és szépen átcsábították a másik oldalra (az a csávó akivel a színházban beszélgetsz)
17.
17.
m1cZ
#14: Szerintem kicsit több mint egy DLC... inkább egy kiegészítő/számozatlan folytatás (ha pletyka igaz akkor előzmény a 3-hoz)
16.
16.
hedzsooo
#14: +1 Én is inkább egy nagyobb AC3-as DLC-re tippelek, persze ki tudhatja. :)
15.
15.
Simonus18
Ennyi erővel csinálhatnának egy Columbusos részt is, persze az is reneszánsz időszak, de ha már hajózás meg "Paradicsom", ezerszer jobban illene az AC-hez
14.
14.
Necreon
#12: Szerintem ez még mindig egy AC3 DLC lesz :unsure:.
13.
13.
robi009
#12 én úgy olvastam a játékban , hogy azért vannak rejtett pengéi Haythemnek is mert korábban assassin volt , nem erre gondoltál ?
12.
12.
felegyi
Nem is tudom... a kalózos-assassin téma eleve nem rossz! Lehet lesz egy kalózöböl amit fejlesztünk, kincseket gyűjtünk... talán még assassin ruhák darabjait is összeszedhetjük... gondolom Haytham rejtett pengéinek titka is kiderül!
11.
11.
Dagetz
Szerintem kifejezetten jó lesz..kevés Kalózos játék van a piacon..és szerintem képesek lesznek össze hozni egy ütős kalózos játékot..az Ázsiai cucc szerintem ráér még..de én szívem szerint Connorral nyomattam volna még egy pár részt..mondjuk olyan részt mint a Revelations vagy a Brotherhood :)
10.
10.
dacoon90
Ázsiába én is szívesen elkalandoznék, de a minap pont azon járt az agyam, hogy hogyan nézne ki egy AC az újkor hajnalán álló Budán és Pesten, akár egy kis török megszállással megfűszerezve.
9.
9.
adam6751
#8: Már én is úgy vagyok vele hogy inkább legyen Ázsia mint ez.És persze legyen fehér a főszereplő (nem rasszizmusból).
8.
8.
giga321
Oké jó hogy új hős új korszak de hátrébb mentünk nem pedig előrébb lévén hogy Connor Nagyapjával leszünk. Ázsiába akarok inkább menni :(. Talán megmentené a sorozatot.
7.
7.
adam6751
1715? hmm...ez mióta új korszak? Szerintem nem az,szóval nem hiszem hogy 4.rész.
Ha nem lenne ott a négyes szám akkor DLC-re tippelnék. De így...
Csak nem gondolják komolyan. AC kalózos témával? Szarul hangzik...de nem feltétlen lesz az.
6.
6.
Tokodboy
Könöyrgöm ne írják már 4. résznek...............
Ugynaolyan kiegészítő rész lez mint a brotherhood és a revelations.
Nincs számozás és korszak válrás sem, csak alcím......
5.
5.
markoci555
szét lehet törni a hajót? (első dolgom lenne hogy beletépek százzal egy sziklába azért hogy láthassam hogyan dolgozták ki :) )
3.
3.
Dagetz
érdekesnek hangzik :) csak remélem Desmondot vhogy kihagyják a játékból..és hogy egy fasza kis történetet is kapunk a kalózkodás mellé^^
2.
2.
azureknight0715
3. rész nem érdekelt már, de kíváncsi vagyok hogy ebből a kalozós dologból mit fognak kihozni. A téma tetszik, csinálhatnák egy kicsit kalandosabbra, ilyen karib tenger kalózai tipusban és akkor jó is lehet.
1.
1.
Shannaro
Már régóta vágytam egy jó kis kalózos játékra. Habár ennek nem biztos, hogy a kalózkodás lesz a fő témája. De majd meglátjuk.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...