Mi az a Deus Ex: Human Defiance?

  • Írta: fojesz
  • 2013. február 27.
  • Pletyka
Link másolása
Elképzelhető, hogy már készül a Deus Ex: Human Revolution folytatása, legalábbis a Square Enix nemrég levédette a Deus Ex: Human Defiance címet. Ez jó eséllyel minden rajongó fantáziáját beindítja majd.

A találgatások szerint jön a Deus Ex: Human Revolution folytatása, a Square Enix legalábbis már mozgolódik. A NeoGAF-felhasználók találata szerint a kiadó tegnap, február 26-án levédette a Deus Ex: Human Defiance címet, ami a folytatás fejlesztésére utalhat.

Hogy mi igaz ebből, azt persze egy darabig nem fogjuk megtudni, mindenesetre a Square Enix már korábban is jelezte, hogy nagy jövőt szánna a 2011-ben feltámasztott sorozatnak. Most készül egyébként a Human Revolution filmváltozata is, amit a magát Deus Ex-rajongónak nevező Scott Derrickson rendez.

8.
8.
Skyer
#6: Engem egy valami zavart, de az nagyon. Túlságosan is össze volt minden zsúfolva. A városok utcái (főleg), a belterek, minden. Kicsit tágasabbra veszik a figurát, már puszi a hasukra.
6.
6.
Mortis
A HR-nek egy nagy hibája volt: a történet( meg talán a néhol felbukkanó kapkodás, de az nem ide tartozik) s ezért remélem, hogy inkább még hátrébb mennek az időben vagy valami mellékszálat kezdenek el kibontani.
5.
5.
Skyer
Jöhet folytatás nyugodtan, a Human Rev. nagyon bejött.
4.
4.
ATi0021
Magát a sorozatot korábban nem játszottam, de a Deus Ex: Human Revolution nagyon kellemes meglepetés volt. Itt szerettem bele a sorozatba is. Viszont amit a leginkább sajnálok, hogy nagyon alulértékelték az év végi összesítésnél.
3.
3.
giga321
És a könyv is megjelent most olvasom IMÁDOM elképesztő. Várom a filmet a játékot mindent róla.
2.
2.
Exnem
Szerintem ez a film alcíme lesz.:)
De ha ez a folytatás annak még jobban örülök!:D
1.
1.
Extol
Jó ez a játéksorozat, megvan mind.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...