Még több Metal Gear-mellékág jöhet

  • Írta: fojesz
  • 2013. február 28.
  • Hír
Link másolása
Kojima nem zárta ki a lehetőségét, hogy még több, a Metal Gear Risinghoz hasonló mellékága szülessen a Metal Gear-sorozatnak, sőt ezeken még nyugati fejlesztőkkel is szívesen dolgozna együtt.

Hideo Kojima, a Metal Gear-sorozat atyja korábbi terveivel ellentétben nem tartja kizártnak, hogy a jövőben újabb, a Metal Gear Rising: Revengeance-hez hasonló spin-off készüljön a széria neve alatt.

Az IGN-nek adott nyilatkozatában azt mondta, "eleinte azt hitték, hogy a Metal Gear Rising egyszeri eset lesz", de végül minden jól ment, "a Platinum Gamesszel együttműködve olyan szinergiát tudtak megteremteni a munka során, hogy a végleges játék sokkal jobb lett, mintha csak egymásra pakolták volna a különböző darabkáit".

Mint kiderült, Kojima azt is megmerné kockáztatni, hogy nyugati csapatnak szervezze ki a munkálatokat: "Tudod, őszintén szólva ez nem arról szól, hogy Japánban vagy a nyugaton választasz fejlesztőt, és nem is a kelet és a nyugat harcáról. A lényeg, hogy olyasvalakit találj, aki megérti a Metal Gear világát és körítését, aki megérti a sorozat finom árnyalatait és kulturális aspektusait" - mondta, majd hozzátette: persze ez csak a mellékágaknál működne, a sorozat számozott részeit "mindig ő vagy legalább a Kojima Productions fejleszti majd".

A Metal Gear Risingról írt tesztünket itt olvashatjátok el.

1.
1.
DevilGamer
Remélem, hogy még kapunk hack'n slash-t Kojima-tól.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...