Látnivalók a Total War: Rome II-ből

  • Írta: fojesz
  • 2013. február 28.
  • Videó
Link másolása
Egy rövid előzetes és négy screenshot esett be estére a Total War: Rome II-ből, amiket egy gyors kattintás után át is nyálazhattok. Nem hittem volna, hogy mondok ilyet még, de muszáj lesz hardvert újítanom.

Ha megszállottja vagy a történelmi stratégiai játékoknak, alighanem az új Total War lesz idén is kedvenced - már amikor megjelenik. A Rome II-ből most egy csokornyi látnivalót kaptunk, egy kurta trailert és négy screenshotot is megnézheünk. Íme:


10.
10.
BlackTreff
#9: Köszönöm a választ!
9.
9.
Naridar
8: csalóka a rendszer, az USA "M" besorolása tulajdonképpen "17+", tehát ami az államokban "M" besorolást kap, az az EU-ban lehet 16-os vagy 18-as. Viszont az "M", mint "Mature" azaz felnőtt besorolást sokan keverik a 18-as karika fogalmával. Meg persze országonként is eltérőek a besorolások, van amit egyes helyeken szigorúbban vesznek. A trailer elején meg ott van a "16+" mellett a "provisional" azaz előreláthatólag.
6.
6.
Shannaro
A Total War: Rome játékba párszáz órát beleöltem. Az nagyon tetszett, esetleg a diplomácia volt gagyi. Ezt muszály lesz kipróbálnom.
4.
4.
Markijoe
Hát ez a Trailer ütött! Nagyon várós játék!
3.
3.
markoci555
de jó kis videó! 1:08 nagyon kemény
2.
2.
randall13
Eléggé fail egy trailer lett ez.
http://www.youtube.com/watch?v=ooBqUWhouEk
1.
1.
drat576
a második kép totál olyan mint a Gladiátor kezdőjelenetei :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...