Megvan a Metro: Last Light végleges dátuma

  • Írta: zoenn
  • 2013. március 1.
  • Megjelenés
Link másolása
A THQ csődje körüli hercehurcában a játékosok húzták a legrövidebbet. A Metro: Last Light megjelenése már a nyakunkon volt, ám a kiadócserének hála mindeddig bizonytalanságban hajtottuk álomra a fejünket.

A Deep Silver anyavállalata, a Kock Media januárban 5,8 millió dollárért szerezte meg a Metro: Last Light jogait a csődbe jutott THQ-tól, ami azt eredményezte, hogy az eredetileg márciusra ígért cím új dátumot kapott.

Az ukrán 4A Games posztapokaliptikus FPS-e 2013. május 14-én jelenik meg Észak-Amerikában, míg Európába május 17-én érkezik PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra.

A Koch Media vezérigazgatója, Dr. Klemens Kundratitz kifejtette, hogy "az új megjelenési dátum ideális ahhoz, hogy egyensúlyt teremtve a legtöbbet hozzák ki a Metro: Last Lightból", hovatovább a rajongóknak sem kell a szükségesnél hosszabb ideig várniuk.

A kiadó fejese megígérte, hogy a nem telik kihasználatlanul a megjelenésig hátralévő idő, szorosan együttműködnek a 4A Gamesszel, hogy a játék még jobb legyen. A cím meg fogja kapni azt a figyelmet, amit megérdemel.

8.
8.
metercsiken
Manapság mi az ami nem késik!?
A vonatok!....ha-ha na jó csak vicceltem! : )

Egyébként számomra annyira nem gond.
Megvárom!
Amúgy is csak akkor hiszem el ezeket a megjelenéseket, mikor már a boltban látom!
6.
6.
xxxgamer4ever
#1: Hát remélem hogy van még rajta mit javítani és még jobb lesz mint volt, mert ennyi várakozás után már valami minőségi eredményt akarok látni...

Egyébként jót nevettem az első sorodon! :DD
4.
4.
Fenimor
Ezt eljátszották már párszor, és a végén "Mi" játékosok szoptunk!
Nehogy ezzel is így legyen...
2.
2.
Drazhar
Biztos voltam benne, hogy a márciust képtelenek lesznek tartani - így végre kaptunk egy konkrét dátumot!
1.
1.
piskóta
anyjuk valagát !!! úgy vártam már, mint kisgyerek a Karácsonyt, bár azért jó, hogy dolgoznak még rajta, de akkor is az anyjuk valagát !!! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...