Elindult a Heroes & Generals nyílt bétatesztje

  • Írta: zoenn
  • 2013. március 2.
  • Korai verzió
Link másolása
A Square Enix útjára bocsájtotta a második világháborús MMOFPS-ének nyílt bétatesztjét. A Heroes & Generals free-to-play modellben üzemel, és a lövöldözés mellett a stratégiai érzékünket is latba kell vetnünk.

A Heroes & Generals egy RTS és shooter vérbeli keveréke, melyben azok is megtalálják a számításukat, akik belső nézetből szeretnék átélni a második világháború csatáit, és azok is, akik inkább a hadvezéri vénájukat csillogtatnák a taktikai képernyőn. A dán Retro-Moto munkáját a Square Enix adja ki; a sors üldözi őket, lévén pont azért váltak ki anno az IO-ból, mert az Eidos - ami azóta szintén a Square-é - felvásárolta a stúdiót. Úgy látszik, nem bírnak elszakadni a kiadótól.

A nyílt bétateszt már kezdetét vette. Te is megkóstolnád a háború ízét? Nosza, ne habozz - regisztrálj, és máris indulhat a játék!

18.
18.
simon 555
Jelenleg elég nehézkesen megy...
Lassú a menu is a böngészőben a játékról nem is beszélve.
Remélem még optimalizálják mert ez így játszhatatlan. Mindent levéve is akad a játék pedig a minimum rendszerem bőven meg van. RAM híján az ajánlott is.
17.
17.
HerodPK
OO ne kiwipoltak minden t.. :(( pedig volt 2 repcsiszázadom 1 tank 2 inf.. meg 3 soldierem is :( Inf. tank crew meg pilot:(((( nem baj:)
16.
16.
HerodPK
Ha a Commanderek nem deployolnak tankot akkor földhöz verheted magad sem tudsz tankal játszani meg ahhoz kell 1 tank crew is.. szóval.. aki kezdő az nem fog tankot sem repülőt vezetni .. only inf. szerintem jo játék és miota Closedre ráuntam nagyon sokat fejlodott! Ajánlom mindenkinek aki szereti a 2vh-s játékokat szép darab
15.
15.
ilor14
Ez mind szép és jó csak az a kár,hogy sokat kell játszani,hogy meglegyen egy jó cuccod is. Ahhoz, hogy megvedd a browningot vagy a machinegewert kell 90 ezer pénz és az sok játék, anélkül meg nem jó játszani!
14.
14.
Scoo
Elégé felkeltették az érdeklődésemet. Feltétlen ki fogom próbálni.
13.
13.
Stranger
#12: Ilyen MMOFPS-ekből nincs sok jó. Planetside2-ben sem akar mindenki repülőzni, tankozni... sőt.
12.
12.
Hanoi
MMo MMo hátán, ez is megy majd a kukába... mellesleg, már volt ilyen játék, meg el tudom képzelni, hogy mi lesz majd... mindenki repülőzni meg tankozni akar majd, aztán no infantry....
11.
11.
Memphis2046
Srácok, ez a játék egyszerűen HATALMAS!!! Legnagyobb érdeme hogy a nyílt-BETA fázisban is már ekkora tábort gyűjtött!!! Jah és minden kétkedőnek üzenem.....EZ MÉG CSAK BETA!!!!
10.
10.
goblinfing
Ez a játék jó volna ha nem volna 1 trágya.
9.
9.
randall13
Hogy leütötte a lapáttal xd
7.
7.
deak1995
Haljátok nekem valami promóciós kódot ír ki. Oda mit is kéne beírni?
6.
6.
markoci555
hát még minimumon sem megy szépen akadásmentesen... gondoltam is amint megláttam hogy ez lesz
5.
5.
Stranger
Pffff.... kár, hogy nincs annyi szabadidőm, hogy Planetside 2 mellett toljam. Csábít a 2.vh.
4.
4.
HerodPK
Engem az érdekelne mapp frissités volt é már vagy még mindig csak a skirmis van meg a város amin 2 oldalt hidak vannak. / jo oké van még azon felul is a gyárváros meg a trainyard vagy mi a szosz de kicsit karcsu 500 helyszint 4 mappra zsufolni :( amugy jo kis játék ajánlom mindnekinek
3.
3.
Animejetix
Isteni játék, 2 hete csak ezzel játszok, az elmúlt évek óta ez a legjobb FPS!!!
2.
2.
markoci555
nem néz ki rosszul, köszi hogy szóltát
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...