Fél órán át mozog a Resident Evil: Revelations HD

  • Írta: zoenn
  • 2013. március 4.
  • Videó
Link másolása
Csodálatra méltó engine az MT Framework. Egy alapvetően handheld címnek induló produktumból is kihozta a maximumot, de az asztali konzolokra és PC-re érkező változat is gyönyörűen fest. Lessünk bele 30 percen keresztül!

A német Areavision harminc perc színtiszta gameplayt rögíztett a Resident Evil: Revelations HD-ből; az eredetileg 3DS-re megjelent túlélőhorror májusban PC-n, Xbox 360-on, PS3-on és Wii U-n is tiszteletét teszi. Remekül skálázható az MT Framework, nem győzzük eleget hangsúlyozni, pazar látványt kapunk a nagygépeken is.

De ami a legfőbb: hagyományos játékmenetet, nem pedig RE6-féle akcióorgiát.

9.
9.
Raatkainen
#7: Nekem is! Eléggé elfogult vagyok azóta, de ez csak a javamra szolgál, a RE6 is tetszeni fog szerintem, hát még ez:)
8.
8.
aordog
Kövezetek meg, de szerintebb jobb lenne a rögzitett kamerät ujbol népszerusíteni! Valaki ismeri a gamecube-os Resident Evilt, illetve a RE Zero-t? A lädäk hasznälatät és az irogépeknél a mentési nehézségeket? A 2 jätszhato karakter ellenére a szämtalan alternatív befejezéseket? A fejtöröket, amiket ha megoldottäl a magazinokban megjelent végigjätszäs nélkül, akkor te voltäl a sulidban a Jani? Na igen! És a lentebb leirt kérdés, hogy a zombik hova lettek! Amikor a GC-os RE-ben kimäszik a kädbol vagy a kigyo legyözése? A Zero-ban a vonatos hangulat? Ha kêtelkedtek, hogy ez a sorozat több, mint 10 éve szebb és jobb volt, akkor a fenti cimeket nézzétek meg! Ezek, amugy mäf Wii-re is elérhetök!
7.
7.
DON GONDOCS
Az 5dik rész nagy kedvenc, ezis az lesz.
6.
6.
Simonus18
4.
4.
NinjaNorb
Kár hogy nem ez lett a 6:D valaki nem tudja esetleg hogy lehet e a kampányt majd coopban is tolni? mert ahogy nézem elég sépen kell már egyedül mászkálni:D
3.
3.
aRkye
Végre RE! Az ötödiket elkezdtem, kb a negyedénél hagytam abba, a hatodikat csak kipróbáltam, de nagyon nem tetszett. Ez már hasonlít a régi részekre, és azt hiszem, ez a rész végig pörög majd a gépemben! Ha csak el nem rontják valahol...
2.
2.
Na ez már igen!! Ez már Resident Evil! Kötelező vétel nálam :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...