Júniusra csúszik a Company of Heroes 2

  • Írta: fojesz
  • 2013. március 6.
  • Megjelenés
Link másolása
A Sega és a Relic Entertainment bejelentették, hogy júniusra csúszik a Company of Heroes 2 megjelenése - az új dátum mellé néhány screenshot is érkezett. A késésre a tulajdonosváltás miatt már lehetett számítani.

A Company of Heroes 2 az eredeti tervek szerint március 12-én jelent volna meg, azonban a THQ csődje és a Relic Entertainment tulajdonosváltása miatt csúszni fog a premier. A Sega és a fejlesztők bejelentése szerint június 25-én várható a második világháborús stratégia megjelenése.

A sajtóközleményben nem részletezték a késés okát, mindössze arról ejtenek szót, hogy szimplán több időre van szükség a munkálatok befejezéséhez, azonban már a Relic egy korábbi blogbejegyzéséből is sejteni lehetett, az átállás miatt biztosan nem jön össze a márciusi premier.


Az ígéretek szerint hamarosan a játék zárt bétatesztjéről is kapunk infókat.

5.
5.
Ótvar
Találkozunk a bétában!
4.
4.
Necreon
#3: Azért elég más a célközönség. A multiplayer alapjában különbözik, a singleplayer pedig az SC2 esetében inkább lesz egy hőssel kommandózós RPG elemekkel tűzdelt RTS (a la Red Alert 3 Expansion), míg a CoH marad a fedezékharcon és magunk beásán alapuló játékmenetnél. Persze az igaz, hogy aki "átlagpista" az valószínűleg nem fog egyszerre két RTS-t megvenni, ha csak nem kizárólagos elkötelezettje a műfajnak.
3.
3.
Lorthirash
rosszul is járnának ha most adnák ki hiszen jön a StarCraft 2 Kieg semmi esélye nem lenne még lehet hogy így is korai nem tudom. várós a game
2.
2.
slawter
xA lenyeg hogy jön es hogy Company of Heroes! :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...