Saját játékot kap Snoop Dogg

  • Írta: fojesz
  • 2013. március 6.
  • Bejelentés
Link másolása
Az első játékos fejlesztőtől érkező Way of the Dogg ritmus- és akciójátékok keveréke lesz, amiben Snoop Dogg zenéire kell csépelnünk az ellenfelet. Két screenshotot már tudunk is mutatni belőle.

A brit Echo Peak első játéka a Way of the Dogg lesz, a verekedéssel dúsított ritmusjáték még idén megjelenik a PlayStation Networkön és az Xbox Live-on, de később Androidon és iOS-en is elérhetővé válik.

A játék lényege, hogy Snoop Dogg zenéire kell búnyóznunk: természetesen a harc ritmusát a nóták diktálják, és ahogy az első screenshotok mutatják, elsősorban QTE-jelenetek során döngölhetjük majd földbe a rosszarcúakat.

Snoop Dogg egyébként maga is halálosan komolyan veszi a címet, mint mondta, "a Way of the Dogg a zenéjének az első igazi megjátékosítása lesz", ami ráadásul "nemcsak arról szól, hogy ki vagy, vagy ki voltál, hanem arról is, hogy hová tartasz". A filozófiai mondanivalót Snoop saját karakterének átalakulása is végigkíséri - mint ismert, a zenész egy ideje Snoop Lionként dolgozik.

27.
27.
cannondale
2Pac+Notorius B.I.G.-t valaki visszameri sirni ezek után...kiröhögöm,mint egy orosz lányt:)
26.
26.
Ruga
Ultragagyi..
25.
25.
felegyi
#21: Na jah... fogom is fejem az "Oroszlánon"! Azért még kap tőlem egy hatalmas respectet, mert tett valamit az asztalra... de csak ezért... ma már inkább egy szórakoztató showman face... legalábbis a zenéi ezt sugallják... benyelte a rendszer!
24.
24.
br1Koo
#23: Hát ezaz, csak tudod snoop neve anno azért számított valamit, ma meg szarba vágja az egészet, mer annyi pénze van amit ha akar se tud elkölteni.. A másik ami tök vicces, hogy nagy ász bunyósnak állítja be magát ahol tudja, közben meg szerintem köze nem volt anno se egy bandához, se nem volt az a tipikus utcai kutya aminek beállította magát.
23.
23.
csoki0619
Mi a bajotok vele? Nekem vicces, h mekkora hulyesegekbe benne van. Anno meg pornofilmet is forgattak vele. Amig o lent rappelt, razta magat, addig a hata mogott a lepcsofokokon ment a heggesztes.:-) Addig meg van ra kereslet, miert ne csinalja?! Elszivta mar az eszet, hadd csinaljon magabol hulyet. En nevetek az egeszen.
22.
22.
McDuff
21.
21.
EckoRhino
Hát ez elég gagyin néz ki,szerintem bukta lesz. Ja és a vicc,hogy ő már nem Snoop Dogg többé,hanem Snoop Lion és már csakis reggae zenéket csinál,mert amikor ellátogatott a jamaikai szülővárosába, a templomban a pap azt mondta neki,hogy olyan,mint egy oroszlán vagy hasonlók.
20.
20.
Ventus
#18: Egyet értek. Ő volt a kedvencem gyerekkoromban de mára annyi neki. Az meg hogy elkezdte ő is ezt az elektronikus disco rap vonalat az csak feltette a pontot az i-re , végleg annyi, de ez a játék tényleg csak a pénzkeresésről szól mert ott van annyi szittyós negro aki azonnal megveszi majd a neve miatt.
19.
19.
Egyet értek az előttem szólóval! Régen jó volt, ma már pop és divat az egész.
18.
18.
southbronx
Régebben Snoop jó volt, jó zenélt csinált. kb 10-15 évvel ezelőtt. De manapság sajnos ő is beállt az új generációs ki fake ass fekák közé. Akik hip-hop zenészeknek kiáltják ki magukat de közben pop zenét játszanak.
Snoop kiégett teljesen meghalt, amit ma rap-nek és hip-hop nak neveznek az egyszerűen gyalázat és nem méltó a régi nagy
nevekhez, akik kitaposták az utat a mai kamusztár fekáknak!!
16.
16.
br1Koo
#4: Félre ne érts, a 90-es évekbeli snoopot én is istenítem. A maira ránézve meg csak mosolygok és fogom a fejem.
15.
15.
markoci555
ez miez a f*s? nem szeretem a számait, de most komolyan... akció? hol?
14.
14.
MrZombieEater
Kíváncsi leszek! Ha más nem is, a zene meg a hangulat tuti fasza lesz benne.
12.
12.
névtelenség
Dogg? Nem Lion-ben nyomja most? Eddig tartott a felvilágosodás?
11.
11.
ultra pc
Most ez minek ide?Ilyenekre költik a pénzt,amikor egy kúltúrált ember ilyen nagy sikerű játékok mellet mint amiket most ill. majd fognak kiadni biztos,hogy a kutyának se fog kelleni.
10.
10.
kivenoko
Így sem nagyon értem minek, de pont verekedős? :D
8.
8.
ground
Chicagóban a gettóban tuti sikeres lesz.
7.
7.
Ghost16
6.
6.
Zoom3r
Az első képen látszik mekkora paraszt ez a csávó, pont tökön rúgja a másikat :D
5.
5.
JcGross
Azt hittem ez a szenny már rég halálradrogozta magát, vagy lecsukták 100 évre.
4.
4.
metercsiken
#1: Nekem a csávóval semmi gondom, de ez a játék dolog szerintem kicsit sok! : )
3.
3.
BrendOoN
Remélem lesznek benne perkek mint pl Cannabis power :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...